Fernando írta:Szerintem Eto'o is érzi hogy nem bízik benne annyira a vezetőség és már ő sem nagyonr agaszkodik a Barca mezhez. Szerintem helyette (ha tényleg eligazol), igenis kell egy sztár, egy klasszis, egy bevált támadó.
Eto'o azt nyilatkozta, hogy idén nyerni akar valamit vagy lécel. Namost Samu olyan amilyen, ami a szívén az a száján. Nyilvánvaló, hogy a vezetőség töketlenségét látva + az idei évet tapasztalva ez mindannyiunkban minimum elvárás, hogy jövőre nyerjünk valamit. Benne is. Én ezt pozitívumként értékelem szembeállítva a csapat idei munkamoráljával és 'sikeréhségével' (persze nem a fenyegetésről beszélek)
Namost hogy a vezetőség ebből kihozta azt, hogy akkor Samu sem érinthetetlen mehet amerre lát, csak azért, hogy ebből tőkét kovácsolva minden nap újabb sztártámadót dobhasson be, az számomra bántó. Ha lelép nyilván extraklasszis kell helyette, de miért hozzuk magunkat ilyen buta helyzetbe? Eto'o hozzállására jellemző hogy címeket akar nyerni, jellemző, hogy a sz*rt is kihajtja magából, jellemző, hogy félszezon alatt is a házi gólkirályunk lett kis híján, jellemző, hogy a gól/perc mutatója messze a legjobb a Ligában.
A helyzet az hogy Laporta saját bizalmi emberével is összeveszik Eto'o csak, hogy dobálhassa a sztárneveket. A csatárposzton lehet a legnagyobbat villantani. Ugyanaz megy mint ami Henryval. Bármiről beszéljenek csak ne a kritikán aluli szezonról és a vezetőség elbalátázott döntéseiről (mert az biza sok volt - kezdve a kínai-amcsi-arab luxusprosti-körutaktól, R10 lezülledéséig, az Edmilson-ügy eltusolásától Deco-Ronnie elkülönítéséig - ugye ott is elhallgattatták a fecsegő alelnököt, Rijkaard helyén tartásán át folytatva Neeskens másodedzővé tételével etc...)
albicelesteX írta:Na egy nevet ki lehet húzni a fórumozók kívánságlistájáról!van der Vaart valszeg Chelsea!
Túl sok nem is maradt: Diego-Kaka (mission impossible) Lucho Gonzalez (egyre elsikkad az ügy Hleb miatt) Nasri (Arsenal) Moutinho (ő még ott van de szerintem fiatalka ahhoz hogy irányítsa a Barcát) Ben Arfa (személyes kedvencem: irányítani is tud, szélen is remek, sajnos nem merült föl pedig viszonylag olcsó volna (Wenger vinné 15-18ért)) És azt hiszem ezzel ki is fogytunk a Barcához méltó klasszis irányítókból...