Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy tudom az m1 adja a meccseket felvételről meg a sport1,2.Legalábbis eddig úgy volt.Fernando írta:Ismét a két retek klub group adja a meccseket? Felvételről se adja az m1?
Hmmm erről még nemis hallotam.Azt hittem a m1 fogja adni az EB-t.Tényleg a Sport Klub fogja?Fernando írta:Ismét a két retek klub group adja a meccseket? Felvételről se adja az m1?
Hát az nagyot szólna!messi1995 írta:én a spanyoloknak szurkolok de a svédek nyernek valahogy ez az érzésem igy a EB kezdete elött 1 héttel
Persze! Sajnos ígyvan, a többség őket szereti ezért szavaztak rájuk mint pl énisozsimiki írta:Szerintem azért így áll a szavazás,mert arra szavaznak a legtöbben,h kit SZERETNÉNEK EB győztesnek![]()
Én jobban meglepődnék a spanyol győzelmen, mint a görög cimvédésen.MLaci írta:Spanyolok, mint Európa bajnokok...azért nem lenne annyira vicces, mint 4 éve a görögök. Én azért szorítok a spanyoloknak, egyszer már nekik is kijöhet jól lépés.Varga Tamás írta:Na, itt aztán sok idealista van. Spanyolok Európa-bajnokok? Az év vicce lenne. Mindig így indulnak, aztán a negyeddöntőnél előbb nem jutnak egyetlen világversenyen sem.
A franciák vagy az olaszok lesznek a befutók, de hogy a legjobb négy között ott lesznek mindketten, abban majdnem biztos vagyok.
ALAP.Spanyolok az istenek.Bár ha esetleg nekik nem sikerül akkor Olaszország! valamelyik csak összejönLos Banditos írta:Spanyoloknak fogok szurkolni.
Ausztria szerintem csúnyán lefog bőgni. Svájc még a csoportjukból továbbjut majd.
hát pedig a szavazók többsége a spanyolokra tette a voksát ahogy én isDave87 írta:Szerintem a románok tovább fognak jutni a csoportjukból.
Spanyol győzelemre kevés esélyt látok.
Spanyolok, mint Európa bajnokok...azért nem lenne annyira vicces, mint 4 éve a görögök. Én azért szorítok a spanyoloknak, egyszer már nekik is kijöhet jól lépés.Varga Tamás írta:Na, itt aztán sok idealista van. Spanyolok Európa-bajnokok? Az év vicce lenne. Mindig így indulnak, aztán a negyeddöntőnél előbb nem jutnak egyetlen világversenyen sem.
A franciák vagy az olaszok lesznek a befutók, de hogy a legjobb négy között ott lesznek mindketten, abban majdnem biztos vagyok.