2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hol olvastad ezt?Aprieto írta:Alvesről ennyit:
"Szinte egészen biztos, hogy a spanyol Sevilla brazil játékosa, Daniel Alves a következő idényben az angol Manchester United együttesében folytatja a pályafutásást. Erről Sir Alex Ferguson, a BL-győztes klub menedzsere nyilatkozott a Manchester Newsnak.
- A Sevilla számára megfelelő ajánlatot adtunk a 25 éves brazil védőért, Daniel Alvesért! - mondta Ferguson. Így most már csak formai okai vannak, hogy a játékos valóban manchesteri labdarúgónak mondhassa magát. Korábban már a Chelsea és a Barcelona is meg akarta szeretni őt, azonban mi gyorsabbak voltunk! Örülök neki, hogy a tárgyalások finisébe értünk, de még boldogabb akkor leszek, ha a játékos alá fogja írni a szerződését hozzánk! Ha Louis Sahát el tudjuk adni a West Hamnak, akkor Alves csapattársát, Luis Fabianot is leigazoljuk!"
Amennyiben igaz....
Aprieto írta:Alvesről ennyit:
"Szinte egészen biztos, hogy a spanyol Sevilla brazil játékosa, Daniel Alves a következő idényben az angol Manchester United együttesében folytatja a pályafutásást. Erről Sir Alex Ferguson, a BL-győztes klub menedzsere nyilatkozott a Manchester Newsnak.
- A Sevilla számára megfelelő ajánlatot adtunk a 25 éves brazil védőért, Daniel Alvesért! - mondta Ferguson. Így most már csak formai okai vannak, hogy a játékos valóban manchesteri labdarúgónak mondhassa magát. Korábban már a Chelsea és a Barcelona is meg akarta szeretni őt, azonban mi gyorsabbak voltunk! Örülök neki, hogy a tárgyalások finisébe értünk, de még boldogabb akkor leszek, ha a játékos alá fogja írni a szerződését hozzánk! Ha Louis Sahát el tudjuk adni a West Hamnak, akkor Alves csapattársát, Luis Fabianot is leigazoljuk!"
Amennyiben igaz....
Aprieto írta:Alvesről ennyit:
Amennyiben igaz....
Hát Hleb már 27 éves, jó játékos, de sztem fiatalabb kéne és továbbra is egy irányító, mert igazi még nincs...lionelmessi19 írta:Talán mert négy kp-nk van minimum 3 helyre, amiből kettő vkp jóformán.Fernando írta:Cáceres? Édes istenem... Mi a francnak, ahogyan Hleb is... Nem túl bíztató átigazolási politika.
És mert 3 középső védőnk van az őszre, ha úgyvesszük, hogy Marquez marad.
És amúgy pedig fiatal, és remek játékosok.
Talán mert négy kp-nk van minimum 3 helyre, amiből kettő vkp jóformán.Fernando írta:Cáceres? Édes istenem... Mi a francnak, ahogyan Hleb is... Nem túl bíztató átigazolási politika.
Szerintem is jó lenne Barrang de csak cserének első számú jobb sz nekem daniel alves ! de ha vele nem jönne össze (muszáj össze jönnie) akkor első számunak barragn nagyon jó !bogen írta:ennyi+1 cserecsatárEtooka írta:
-Nem vennék klasszikus középcsatárt,annak ott van Bojan és Titi
-Ráhajtanék 1000rel Silva-ra,aki így "Henry helyére" érkezne,aki így felmehetne végre középcsatárnak
jobbhétvédnek én már régebben is írtam Barragant
nekem szimpi.
ennyi+1 cserecsatárEtooka írta:
-Nem vennék klasszikus középcsatárt,annak ott van Bojan és Titi
-Ráhajtanék 1000rel Silva-ra,aki így "Henry helyére" érkezne,aki így felmehetne végre középcsatárnak
ALvest el kell hoznunk mert megy érte a MUis De valamenyire jó hír hogy ők most elöbb benzemát akarjákshevy írta:Te milyen nyelven írtad ezt a hozzászólást? A fórum hivatalos nyelve a magyar.matyi02 írta:Alves ell kell mindenkép huznunk mert a menchaster is megy érte :S de van egy jó hír az hogy ők bezemára is hajtanak és avval tárgyalnak ez se olyan jó mert ő is rajta van a listánkon de jobb mintha alvesre mennének jobban szerintem mert nekünk nincs jszőn :S
Ha azt nézzük hogy pepe volt 30 akkor Dani Alvesér szerintem nem olyan sok!!Amúgy én meg kurván nem érdekel hogy kit mennyiér veszünk meg adunk el!!!legyen egy jó csapat!! engem ez érdekel!!!32 millió az nagyon sok
Te milyen nyelven írtad ezt a hozzászólást? A fórum hivatalos nyelve a magyar.matyi02 írta:Alves ell kell mindenkép huznunk mert a menchaster is megy érte :S de van egy jó hír az hogy ők bezemára is hajtanak és avval tárgyalnak ez se olyan jó mert ő is rajta van a listánkon de jobb mintha alvesre mennének jobban szerintem mert nekünk nincs jszőn :S
Na ettől viszont falra másztam.eM82 írta:Hleb azért is szeretne távozni az Arsenaltól, hogy végre kupákat nyerhessen