Humor - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
salas9
Entrenador del Barça

2008.06.06. 15:08:05

Nézzétek csak meg Cáseres ingjét ésGuardiola ingjét... Barcelonában most ez a divat vagy csak "dézsávű" érzésem van? :lol: De azért jó :lol:
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.06.06. 14:43:27

faithnomore írta:srácok csinálhatnánk olyat, hogy mindenki összeállítja mindenidők legrondább játékosokból álló csapatát!!! :D :D :D :D

nem tudom még pontosan hogy állnánk föl, de mindenféleképpen benne lenne Kahn, Rooney, Reiziger, Silvestre
Ribery, Tevez, Ronaldinho, Taddei, Ivan Campo
tenkl írta: Jancker az a Jancker aki a Mattersburgos csodacsatár? :lol: :lol:
Utánanéztem, mert nem hittem el, h ő még él :D Jancker, Effenberg, Zickler. Miattuk utáltam meg örök életre a Bayernt :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.06.06. 15:16:10-kor.
faithnomore
Entrenador del Barça

2008.06.06. 14:39:41

srácok csinálhatnánk olyat, hogy mindenki összeállítja mindenidők legrondább játékosokból álló csapatát!!! :D :D :D :D

nem tudom még pontosan hogy állnánk föl, de mindenféleképpen benne lenne Kahn, Rooney, Reiziger, Silvestre
Brian 20

2008.06.06. 14:30:35

csinálhatnánk egy olyan topicok ahol mindenki leírja hogy vinné véghez az átigazolásokat. pl (D. Alvesért jó féle magyar pálikát küldene a Sevilla elnökének tehát elhetne komolyan humorosan is) a játékost mivel győzné meg időnkbe belefér ha érdekel valakit a dolog
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.06. 12:04:40

Repülőjegyet vásárol egy utas:
- Szeretnék New Yorkba repülni, a csomagjaim felét kérem Los Angelesbe, a másik felét pedig Tokyoba vinni.
- Ezt sajnos nem tudjuk megcsinálni!
- Nem-e? Pedig tavaly sikerült...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.05. 20:27:56

tenkl írta:
Jancker az a Jancker aki a Mattersburgos csodacsatár? :lol: :lol:
Alap! :lol: :lol: :lol: 8)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.05. 20:23:18

Miért nem lepődnék meg, hogy ez a csapat képtelen lenne 10-11 emberrel végigjátszani egy meccset?
in to exile
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.06.05. 20:22:35

Egy focista naplója a 2012-es ukrán-lengyel rendezésű UEFA labdarúgó Európa Bajnokságon:

1. nap Ma megérkeztünk az ukrán határra, ahol a csapatbuszunkat csapattraktorra kellett cserélnünk, mivel az utak nem voltak megfelelő állapotban. Sajnos a sok eső miatt így is akadt gondunk, ezért csapatépítés gyanánt kiástuk a traktort a sárból.

2. nap Megérkeztünk a szállás maradványaihoz. Itt csapat- és szállásépítő edzést tartottunk, amivel az egész nap eltelt. Még el sem kezdődött az EB, de mar kimerült vagyok, de sebaj, holnap megnézzük a stadiont, majd lesz időm pihenni.

3. nap Ma megnéztük a stadiont és 1,5 óra keresés után mind a két kaput sikerült megtalálni. Azok a szemét verebek megettek a fűmagot, úgyhogy a csapat vállalta, hogy egy 11-esért cserébe, amit majd az első meccsen kap, zöldre festi a talajt. Délután megismerkedtünk a helyi kultúrális szokásokkal (kocsmáztunk), majd erőnlétünk megtartása érdekében futottunk a tüntetők elől.

4. nap Az előző napi futóedzésen nem volt mindenki elég gyors, ezért páran közülünk könnyebb-súlyosabb sérüléseket szenvedtek. Szerencsére ezek a kedves ukrán házigazdák kiküldtek egy szanitécet, aki pillanatok alatt rendberakta a csapatot. Egyik játékosunknak levágta a bal lábát, ami mondjuk nem akkora baj, úgyis kettő volt neki. Viszont azóta itt lábatlankodik folyton.

5. nap Ma, hogy hozzászokjunk a helyi klímához, barátságtalan mérkőzést játszottunk az ukrán keménymaggal. Majdnem lőttem egy gólt, de a kapus rám fogott egy Kalasnyikov-ot ezért meggondoltam magam.

6. nap Végre elérkezett az első meccs. Előtte a szokásos eligazításon a sportcipőinket, hogy a talajviszonyokhoz alkalmazkodjunk, gumicsizmára cseréltük. Kicsit zavaró még, hogy minden rugás után lerepül a lábamról, de nekem legalább van lábam. Este lejátszottuk a mérkőzést. Az eredményről meg tárgyalnak a szakemberek, mivel eredményjelző nem volt, és a kaput is mindig máshova rakták. Remélem nyertünk. Amikor hazaértünk, eloltottuk a dühös szurkolók által felgyújtott szállást. Az előző 5 nap eseményei után már nem lepődtünk meg ezen.

7. nap Hogy kipihenjük az előző nap fáradalmait, ma elmentünk egy bemutatóra, amit az ukrán hadsereg tartott nekünk. Nagyon érdekes volt látni, hogy milyen hatással van egy focistára, ha hozzávágnak egy gránátot. A bemutató után vetélkedőt rendeztek a helyiek, aminek a lényege az volt, hogy mi cikk-cakkban futottunk, ők meg lőttek ránk.

8. nap Úgy gondoltuk, megháláljuk azt a sok vendégszeretetet, amit eddig kaptunk, ezért megpróbáltuk felkutatni az elűzött kormányt. Nem találtuk meg, de tettünk egy kitérőt Lengyelországba, ahol polka-bemutatót tekintettünk meg a helyi "szórakozónegyedben".

9. nap Másnap mindenki jelentkezett a helyi orvosnál nemi betegség gyanújával, biztos ami biztos alapon. Délután, miután az egész csapat eredménye mind AIDS, szifilisz, és egyéb nemi betegségek, mind IQ terén negatív lett, visszavágót játszottunk a helyi keménymaggal. Majdnem nyertünk, mert már mi is szereztünk egy puskát.

10. nap Ma volt alkalmunk megismerkedni egy hagyományos ukrán családdal. Kicsit hasonlít az olaszhoz, itt is a keresztapa a család feje, és itt is van egy csomó "Don" nevű ember. Este a keresztapát megválasztottuk rendőrfőkapitánynak, mert az sincs most.

11. nap Elérkeztünk a második meccshez. Az első mérkőzésből tanulva most egészen más volt az eligazítás. Kaptunk fegyvereket és részt vettünk egy alapfokú tankvezetői tanfolyamon is. Hát így már azért egészen más volt játszani! Majdnem nyertünk, és a csatárunkat választottak a mérkőzés legjobbjának. Szerintem teljesen megérdemelten, hiszen lőtt 1 gólt, 2 védőt és legalább 4 verebet. Ezenfelül volt 1 kapufája is, de azt a meccs végén elloptak tőle.

12. nap Ma végső nyugalomra helyeztük azokat a csapattársainkat, akik valamilyen okból kifolyólag nem éltek túl az elmúlt 11 napot. Délután a hátországba telefonált az edző és utánpótlást kért. Mivel az előző meccsen az edző nem volt elégedett a kapu védelmével, ezért ma a tizenhatos környékére körben a kapu körül vizes árkot ástunk, és tettünk bele pár aligátort is. Nahhh, így próbáljanak gólt lőni. Egy baj van: mi a körön belül maradtunk, és meg nem tudom, hogy fogunk kijutni.

13. nap Ez a nap az érdeklődés hiánya miatt elmaradt.

14. nap Az aligátorok megfagytak a hidegben, úgyhogy ma ki tudtunk mászni a vizesárokból. Este jótékonysági labda- és ellenfélrugó mérkőzést játszottunk a rendezőkkel, mivel elfogytak a labdák, és szükség volt a pénzre, hogy újat vegyenek.

15. nap Ez az EB utolsó napja. Nem játszottunk, csak két mérkőzést, mert a többin az ukránok játszottak a lengyelekkel. A döntőben is ez a két csapat szerepelt, végül az ukránok nyertek 11-esekkel 4-4-re. Összességében véve ez életem egyik legnagyobb élménye volt, és nagyon remélem hogy a csapat kijut majd a 2014-es iraki világbajnokságra is.
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
tenkl
Jugador d'estrella

2008.06.05. 20:21:14

Zsolti írta: unatkoztam..megcsináltam az álom 11-emet.. :)
Jancker az a Jancker aki a Mattersburgos csodacsatár? :lol: :lol:
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.05. 20:10:03

Kép

unatkoztam..megcsináltam az álom 11-emet.. :)
chonggy
Capitá del Barça

2008.06.04. 19:58:22

Károly nagy fociszurkoló. Késo éjjelig a tv elott ült és a meccset nézte. Reggel a felesége megkérdezi:
- Hogy végzodött a meccs?
- 0:0
- És az elso félido?

Bizonyítványosztás. A futballista fia boldogan meséli apájának:
- Apa, képzeld, a szerzodésemet a harmadik osztállyal egy évvel meghosszabították!

Játékosokat keresünk!
Az újraszervezodo Magyar Labdarúgó válogatottba játékosok kerestetnek.

1 fo Kapus:
- Kinyúlott, régi szürke NDK-s mackóalsó.
- Képesség bravúrokra, de nem fontos.
- Szögletek, beívelések gólvonalról való végignézése, néha kijövetel de csak kizárólag a csatár enyhe megzavarása miatt.
- Mindig a következo meccsre koncentrálás.

4 fo védo:
- Csiga kezdosebbessége. (100 méter / 20mp)
- Labdaelpattanás 2-3 méter.
- Zselézett ( S. Vilmos-féle) haj.
- Megfordulás, mint a csuklósbusz.
- Kb. 150000 féle csúnya szó ismerete, használata.
- Pitbull tekintet, darabos mozgás.
- Fejelés csak 2 kannás bor után a kocsmában.

4 fo középpályás:
- Passzolj úgy hogy a labdával, hogy kb. 10 méteres körbe betalálj.
- Több fölé, mellé, mint ahányszor a kaput eltalálod.
- Magas labdák nem ismerete.
- Kevés futás, de ha kocorászol, az is jó.
- Eros csipore tett kar.
- 15 köpés / perc

2 fo csatár:
- Támadó menyét tekintet.
- -150 es IQ.
- Sörhas.
- Több piros, mint gól.
- Lesszabály nem ismerete
- Klubszinten kispad eros koptatása, de nem szükséges hogy legyen klubbod.

Kérlek, ha mindezen képességeknek nem vagy a birtokában, jelentkezz!

Cserébe:
- Napi 1,5 óra edzés ( kivéve vasárnap).
- Kocsi, lakás.
- Mocskos nagy fizetés.
- Te lehetsz a discoban a legmenobb arc.

- Miért nem szabad kinyitni a Nemzeti Sportot?
- Mert akkor kiesik a Fradi.

- Mit csinál a magyar futball-válogatott, ha megnyerik a foci VB-t?
- Kikapcsolják a Playstation-t.

- Hogy hívják azt a 22 embert, aki a tévé
elott ül, és a foci VB döntojét nézi?
- Magyar labdarugó válogatott.

Egy férfi sántikál az utcán, szembejön egy barátja:
- Hát veled mi történt?
- Csak egy kis futball-sérülés.
- Nem is tudtam, hogy focizol.
- Á, dehogy!Tegnap meccset néztem és belerúgtam a tévébe.

- Mit csinál a haldokló focista?
- Az utolsókat rúgja.

Hogyan segíthet a magyar válogatotton a Legyen Ön is Milliomos?

1. Ha a magyar válogatott gólt rúg, úgy egyre több pénzt nyerhet, garantált nyeremény 5 gólnál van...
2. Telefonos segítség kérése esetén, neves fociszakértot hívnak fel, aki távolról elemzi az ellenfél mozgását, ezzel is segítve csapatunkat...
3. Amennyiben túl nehéz ellenféllel kerül szembe a csapat, kérheti a közönség segítségét, ilyenkor a lelkes szurkolók beszaladnak a pályára, ezzel is növelve a csapat létszámát...
4. Fáradtság esetén kérhetik a felezo segítséget, ilyenkor csak a fél pályáig kell felfutniuk, sot bónuszként az ellenfél csapata is megfelezodik...

David Beckham-et megkérik, hogy számoljon el 13-ig. Beckham számol: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13.
- Dehát a tizenegyest kihagytad!
- Azt mindig kihagyom.

Figo, Ronaldo és Becham állnak a mennyország kapuja elott. Szent Péter nyit ajtót. Figohoz fordul és kérdezi tole:
- Mondd fiam! Szerinted mivel érdemelted ki az örökkévalóságot?
Figo így válaszol:
- Én egy muvész vagyok. Az én példámon felnove lesznek a tehetséges fiatalok nagy focisták, és így megmentettem oket a bunözéstol.
Szent Péter elismeroen bólint. Ronaldo kerül sorra, ugyanazt a kérdést kapja. O találóan így felel:
- Amikor focizom, mindenkit egyenloen kezelek, nem teszek különbséget az emberek között az etnikai hovatartozásuk miatt. Egy riói srác ugyanolyan nekem, mint egy madridi szupersztár.
Szent Péter ismét elismeroen bólint. Végül Bechamhoz fordul:
- Feltételezem fiam, te csak a labdádért jöttél!
Blest
Jugador d'estrella

2008.06.04. 19:49:20

Céronaldo meleg pillanatai :D :D

Amúgy teljesen feleslegesen van ennyire felkapva a téma, mert pl Guti az IGEN az az.. :roll:
Na lényegtelen, első kép nagyon photoshoppos, vagy csak nekem tűnik annak? :roll:
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.06.03. 21:12:33

FTorres9 írta: A másik gyerek, nem a fotós, nem is egy átlag hétköznapi ember, hanem Billy Wingrove, egy népszerű freestyle "focista"
Tudom (na jó csak gondoltam azért nem akartam beírni) de tényleg kérdezd emg Ozsi komám neki msnen mondtam...nah a lényeg a lényeg hogyjol tolják mind2en..meg sokan vannak még akik ezt a műfaját űzik a focinak...

szerk.:
ozsimiki írta: On: a mai vészhelyzet soundtrackje nagyon kellene,az a zene ami a promója alatt is volt :oops:
Ez aztán az ON :lol: (igy humornak jo:D) am kösz hogy beirtad meg mentetted a becsületem :D (szintán humor :lol: )

szerk2: Csak kijavítottad :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.03. 21:12:05

FTorres9 írta:
Chris0527 írta:Óriási..azért az a hihetetlen hogy ezt rengetegen meg tudják csinálni amit ő (lésd a másik gyereket), de mivel nem profi futbalisták ezért le se szarják őket...
A másik gyerek, nem a fotós, nem is egy átlag hétköznapi ember, hanem Billy Wingrove, egy népszerű freestyle "focista"
Off: ezt ne itt tárgyaljátok szntem meg :wink: Am Kiki is rá gondolt,csak innen kimaradt.

On: a mai vészhelyzet soundtrackje nagyon kellene,az a zene ami a promója alatt is volt :oops:

ON (az igazi),lehet röhögni,elvégre a Humorban vagyunk,nem a zenében :oops: :oops: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2008.06.03. 21:14:45-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
FTorres9
Jugador del Barça

2008.06.03. 21:01:15

Chris0527 írta:Óriási..azért az a hihetetlen hogy ezt rengetegen meg tudják csinálni amit ő (lésd a másik gyereket), de mivel nem profi futbalisták ezért le se szarják őket...
A másik gyerek, nem a fotós, nem is egy átlag hétköznapi ember, hanem Billy Wingrove, egy népszerű freestyle "focista"
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.06.03. 20:41:02

maxilopez írta:http://videa.hu/videok/sport/cristiano- ... QyoD1yqgob ez nem vicces hanem zseniális nem szeretem de elismerem:d katt rá megéri :wink:
Óriási..azért az a hihetetlen hogy ezt rengetegen meg tudják csinálni amit ő (lésd a másik gyereket), de mivel nem profi futbalisták ezért le se szarják őket...viszont Céronaldoban (azon felül hogy nem csipem a stílusát) az tetszik hogy a pályán is csinál ilyen dolgokat...nem szimpatikus de focizni azt nagyon tud..
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.06.03. 17:59:03

http://videa.hu/videok/sport/cristiano- ... QyoD1yqgob ez nem vicces hanem zseniális nem szeretem de elismerem:d katt rá megéri :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.03. 17:31:23

Srácok, ők nem melegek... Ők metroszexuális dán macsók. :D
Egyébként szerintem hipergázul néz ki egyik-másik.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.06.03. 16:42:17

Lehet, hogy túl "modern" a felfogásom, de sztem a barnított acrbőrön kivűl annyira nem ultra-gázak. Manapság rosszabbakat is látni az utcákon. :roll:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.03. 15:37:57

Ezt már egyszer megszívtam a múlthéten is..gyanútlanul rákattintottam...na mondom csak megnézem....aztán áhhh..és most megint... :lol: :lol: :lol:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.03. 15:20:21

Undorítóóóó! Fúj basszuskulcs, hogy ne káromkodjak... Mégha nemis lennének MÁSOK is undorító lenne. Talán mégjobban.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.06.03. 15:14:13

Hát itt nem homokszem került a gépzetbe hanem egy homokvihar tropára vágta a gépet :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.03. 14:55:00

Chris0527
Entrenador del Barça

2008.06.02. 23:11:00

Benga írta:Nem tudsz elképzelni ahogy erre rázom? :lol: Pedigde
Tudni tudlak de nem akarlak..nem mondom neeem...áhh mind1 néha nem olyan jo hogy vizuális tipus vagyok :lol:
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.02. 22:15:20

Chris0527 írta: MIVAAAAAN? :shock: :lol:

nézzétek meg a LOW-t (Flo Rida ft. T-Pain), jó szám de ők még viccesé is tették...(mellesleg megjegyzem mi hawerjaimmal erre olyan táncot kitaláltunk hogy huu...de jutubot nem fog látni soha még befutnánk :lol: )
Nem tudsz elképzelni ahogy erre rázom? :lol: Pedigde
Am miután kb hónapokig hetente kétszer-háromszor az egész suli előtt égtünk próbákon a vége már csak megváltás volt :D Am őszintén élveztem és ne ítéljetek el miatta pls :lol:
Lezárt