Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor bocsi hogy még1x leírtam, majd legközelebb figyelmesebb leszek.visca el barca írta:translate.google.com
amugy a c.ronis hírt már reggel én is feltettem...
translate.google.combarcelinho_5 írta:Na, egy friss hírt hoztam a Marcáról, elég kezdő spanyolos vagyok, annyit értek belőle hogy ha Rosell elnök lenne, akkor C.Ronaldo könnyen nálunk köthet ki...
Elég nagy kacsa, de gondoltam megírom![]()
Bár tény hogy Rosell ilyenekben komolyan ügyes, Ronaldinho is az ő érdeme volt.
u.i: Tudna valaki nekem ajánlani valami megbízhatóan működő webfordítót? Ugyan tanulok spanyolt, de még nem vagyok benne nagyon jó, és helyenként még nem értek meg mindent. Akár olyan is jó ami spanyolról angolra fordít, mert az angol nem okozna problémát.
Keita és Hleb az 2. Ott van Ini Xavi Touré és lehet Gudy marad, legalábbis még nem hallotam h ö kell valakinek. Meg visszajöhet Crosas vagy valaki a B-böl. Edmilsonnál bárki jobb. Neki nagyon nem már itt.André T. írta:Hamár okokasbbak nem lesznek Txikiék akkor hát mit csináljunk velük!!!!
Ezt azért mondom hogy a középályáról távozó emberek úgye:Decó,Edmils
on,Gudhjonsen,....Szóval ezek helyére csak egy emberrel számolnak nem
is érttem???Nem volna muszáj méreg drága kp-ett igazolgatnunk de azért
az hogy egy emberre számolnak gondolom(Hlebre)ez nem reális.Amúgy
meg szerintem Hlebbelsem leszünk ki a gödörből ha talán még mellé érke
zne egy Moutinhó vagy egy Nilmar akkor sztem úgy oké lenne.
Azt is vedd, hogy érkezik a fiatalok közül Gai Assulin és azt hiszem még Alcantara is... Bár ő 91-es... Tehát kb. annyi idős mint Bojan... Meg szerintem azért meg fogják szerezni Silvát.... Úgyhogy nem kell aggódni... És ezzel a 4 új játékossal (lehet hogy csak három: Hleb, Gai, Silva) Már egészen jók vagyunk...Hamár okokasbbak nem lesznek Txikiék akkor hát mit csináljunk velük???
Ezt azért mondom hogy a középályáról távozó emberek úgye:Decó,Edmils
on,Gudhjonsen,....Szóval ezek helyére csak egy emberrel számolnak nem
is érttem???Nem volna muszáj méreg drága kp-ett igazolgatnunk de azért
az hogy egy emberre számolnak gondolom(Hlebre)ez nem reális.Amúgy
meg szerintem Hlebbelsem leszünk ki a gödörből ha talán még mellé érke
zne egy Moutinhó vagy egy Nilmar akkor sztem úgy oké lenne.
Igen, mert Rosell már bizonyitott, ugye?André T. írta:Tök mindegy gyerekek de Laporta a sajátt sirját ásta meg és elkell ismerni
hogy ő nem való barca elnöknek.Ellentétben Rosselel.
http://href.hu/x/5wyvvisca el barca írta:konkrétan semmi hivatalos oldalon nincs...Replay írta:Remek, megvan Cáceres.
rosell amugy már c.ronaldot igérgeti
rosell amugy már c.ronaldot igérgeti Very Happy
konkrétan semmi hivatalos oldalon nincs...Replay írta:Remek, megvan Cáceres.
olvastam valahol egy cikket róla, hogy szivesen jön/jött volna a Barcába de a vezetőség ezt is elszúrta..Nóbi írta:kár, h a chelsea-be megy...mexx86 írta:VAn der Vaart kell iranyitonak sztem könnyen elérhető meg nagyon jó!