Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tomsa írta:http://youtube.com/watch?v=PDDswPFXiT4
Jól látom?![]()
![]()
Ez nagyot ütne! Ha ez tényleg igaz, akkor nem semmi!
Két védő igazolás fedezi Thuram eligazolását és Milito sérülését, ennek alapján Marquezről nincs szó. Én magam sem tudom, h mit gondoljak róla, időnként zseniális, máskor meg kilóg a csapatból, lehet, h lassan váltani fog kelleni, de sztm talán elég lesz egy év múlva.fcbarcelonazsombi írta:Én csak reménykedni tudok, hogy vele sem számolnak jövőre. Remélem azért is igazoltunk már két védőt
Hát ha idén nem is, de sztem jövőre ő is menni fog! Szvsz most csomagolták össze Rafa cuccát...!fcbarcelonazsombi írta:Én csak reménykedni tudok, hogy vele sem számolnak jövőre. Remélem azért is igazoltunk már két védőt
Az a durva, hogy megvettünk egy olyan játékost 1.5 éve, aki bármelyik szélén a pályának képes világklasszist játszani, bárhol. De, ha Zambrottát a padon ültetjük akkor ne csodálkozzunk, ha beleugrik a Milan kezeibe.Lehetőséget kellene neki adni, Marquez sokkal rosszabb formában van, mint Zambrotta, mégis ő kap lehetőséget. pfíjTitinho írta:
Én is erre szavaznék csak sajnos jobb védő hiányában, Puyol fog játszani a Celtic ellen a jobb szélen.Zambrotta a keretben sincs...
És ha már középre kell választani akkor inkább Márquez játszon mint Thuram, mivel a Celtic szerintem kontrára fog játszani, ahhoz pedig lassú már Thuram papa.
Én is erre szavaznék csak sajnos jobb védő hiányában, Puyol fog játszani a Celtic ellen a jobb szélen.gekkodan írta:Úgy védekezett árnyékra a srác a Zaragoza ellen, hogy azt rossz volt nézni. Sokkal jobb lenne, ha Puyol visszamenne középső védőnek Milito mellé és a világ egyik legjobb szélsőjátékosa, Zambrotta kapna végre állandó játéklehetőséget. Zambrotta-Puyol-Milito-Abidal.
Én erre szavazok. Marquez nagyon kiesett a formából, pihenjen picit.