Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah, hát a gyomorvírus nem sérülés.Bercy írta:A gyomorvírus mióta számít sérülésnek???gekkodan írta:Iniesta megsérültGyomorvírussal küzd
Mert ha még lerúgják edzésen megértem, de ez...??? Ezt hol írták??? Sztem ennyire azért nem komoly, hogy kitegyék...
Szoktak a doboró is embert állítani. Ha nem is feltétlenül azért, hogy akadályozza a bedobásba (ami egyébként szabálytalan is, hiszen pár méternél nem szabad jobban megközelíteni), hanem hogy dobás után ne tudja egyből visszakapni a labdát.Chris0527 írta:a 4. legszebbnél álitottak egy embert a dobóraDrigo írta:Hátha valaki szereti a szép gólokat...
a 4. legszebbnél álitottak egy embert a dobóraDrigo írta:Hátha valaki szereti a szép gólokat...
A gyomorvírus mióta számít sérülésnek???gekkodan írta:Iniesta megsérültGyomorvírussal küzd
Én kimondottan undorodom tőle. Fúj, ezért nemnézek soha focit nehogy lássak egyetDrigo írta:Hátha valaki szereti a szép gólokat...
Hál' Istennek nem volt ilyen formában madridban! kannavarró nekem nem vmi szimpikhtomka írta:Ehhez képest VB-t nyertek, teljesen megérdemelten. Cannavaro a vb-n nyújtott teljesítménye felejthetetlen volt. Kár, hogy a Madridban nem volt ilyen formában.depth írta:Szerintem az olaszok csak jól jártak ezzel, így legalább csak egy falábú középsővédőjük lesz. Nálam ezzel esélyesebbek lettek
Ehhez képest VB-t nyertek, teljesen megérdemelten. Cannavaro a vb-n nyújtott teljesítménye felejthetetlen volt. Kár, hogy a Madridban nem volt ilyen formában.depth írta:Szerintem az olaszok csak jól jártak ezzel, így legalább csak egy falábú középsővédőjük lesz. Nálam ezzel esélyesebbek letteklionelmessi19 írta:Akármennyire is nem kedvelem Cannavarot, ez így nagyon szívás. Nemtom h 30hány éves, de talán utsó EB lehetett volna. Sajnálom... jobbulást neki!
Szerintem az olaszok csak jól jártak ezzel, így legalább csak egy falábú középsővédőjük lesz. Nálam ezzel esélyesebbek letteklionelmessi19 írta:Akármennyire is nem kedvelem Cannavarot, ez így nagyon szívás. Nemtom h 30hány éves, de talán utsó EB lehetett volna. Sajnálom... jobbulást neki!
Sajnos ez történt vele:Lesy írta:A sérülések sose jönnek jól. Főleg nem 5 nappal az EB előtt. A portugáloknál megsérült CR. Nem nagy a baj, de Portugália összecsinálta magát. Az olaszoknál pedig Cannavaro került a maródiak listájára. Őt nem tom mi lelte...
Annyival kiegészíteném, hogy az uccsó csoportkörnek azt a meccsét amit az m2 ad, azt másnap délelőtt az m1 megismétli.miihii írta:Live adja a meccseket az m1,asszem mindet.A "rájátszásban" 2 meccs lesz egy időpontban,ekkor a fontosabbnak ítélt derbi lesz az egyesen,a másik a 2esen...Fernando írta:Ismét a két retek klub group adja a meccseket? Felvételről se adja az m1?
Live adja a meccseket az m1,asszem mindet.A "rájátszásban" 2 meccs lesz egy időpontban,ekkor a fontosabbnak ítélt derbi lesz az egyesen,a másik a 2esen...Fernando írta:Ismét a két retek klub group adja a meccseket? Felvételről se adja az m1?
A svédeket énsem tartom! Az tényleg nagyot szólna ha ők nyernék!fUtBoLiStA írta:Hát az nagyot szólna!messi1995 írta:én a spanyoloknak szurkolok de a svédek nyernek valahogy ez az érzésem igy a EB kezdete elött 1 héttelSokan azt mondják, hogy a horvátok vagy az oroszok okozhatják a legnagyobb meglepetést. Én nem tartom a svédeket esélyesként számon. A csoportjukból sem biztos hogy tovább mennek sztem, elég kemény kis négyes az a görögökkel, oroszokkal, spanyolokkal...! Majd meglátjuk!