Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arról van szó, hogy Guardiola nagy megtiszteltetésnek veszi, hogy ő irányíthatja a Barca első csapatát, nagy lesz rajta a nyomás, de már alig várja, hogy munkába álljon. (egyébként június 30-ig szól a szerződése a 'B' csapatnál, majd csak ezután veszi át a csapatot, Rijkaardnak pedig értelemszerűen akkor jár le)André T. írta:Titinhó ezt letudnád forditani?????
Addig eljutottam hogy Guardiolával kapcsolatos.De azután elvesztettem
a fonalat.![]()
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... index.html
Persze, hogy oda való, Gutival remekül ellenének a pályán kívül isd.OR írta:helo
régóta látogatom az oldalt de csak most vettem magam rá h regizzek![]()
amugy alves biztos hogy jön? mert egy mu-s oldalon az van 90% h a manchesterbe megy..ez cronaldos dolog meg...nem hiszem h meg tudnánk venni, sőt..sztem nem is lenne túl jó ide jönni..menjen csak inkább a realba odavaló..
Még alig jött meg Piqué, de már kölcsönbe akarod adni? Plusz 20 millió euro nem lesz sok, igy hogy menne kölcsönbe Piqué?Alberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... tinho.html
ehez mit szóltok??? mármint ahoz hogy mi 20 millió eurót + 2 ÉVRE KÖLCSÖNBE PIQUÉT ADNÁNK MOUTINHOÉRT????????
Igazad van menjen csak a Madridba ide nem kell , ez nem az angobajonkság itt több olyan nehéz mecs van mint a BL mecsek , és plont annyiva több mecsen fog eltünni a pályán.d.OR írta:helo
régóta látogatom az oldalt de csak most vettem magam rá h regizzek![]()
amugy alves biztos hogy jön? mert egy mu-s oldalon az van 90% h a manchesterbe megy..ez cronaldos dolog meg...nem hiszem h meg tudnánk venni, sőt..sztem nem is lenne túl jó ide jönni..menjen csak inkább a realba odavaló..
ne becsüld le a szponzorok szerepét... főleg ilyen kaliberű játékosnál...torrestoni írta:"Cristiano Ronaldo mára az egyik legjobban kereső 'Nike-reklámfigura', s hosszú távú szerződése van. Így a Barcelona áll közelebb a transzferhez, mivel a R.M.-ot az Adidas szponzorálja..." Agymenés
Alvésről nagyjából annyi van ott, hogy megpróbálnak mégegy utolsó ajánlatot tenni Del Nidonak, egy 32 milliós ajánlatot, 2 millió plusz.henry&eto írta:és mi az a cikk ott jobb oldalon alvesről? a sport.es- en!