Barça Igazolások 2008-09
-
- Director del Fútbol
khtomka!
Ennyi az árkülönbség kettejük között. Az egyik bőven 30 felett, a másiknak még van jó pár éve, a PD legjobb jobbhátvédje évek óta, kiegyensúlyozott, technikás, kreatív, komoly munkabírású.
Zambrotta egy nagy játékos, de a Seria A-n és a válogatotton kívül sehol sem alkotott maradadandót. És ez a sehol értelemszerűen a Barca, mert ez az első külföldi csapata. De itt 2 éve szenvedett és kereste önmagát. Nem jött be neki. Alves meg legfeljebb annyit változtat, hogy más lesz a meze, mert évek óta ebben a bajnokságban játszik.
Ennyi az árkülönbség kettejük között. Az egyik bőven 30 felett, a másiknak még van jó pár éve, a PD legjobb jobbhátvédje évek óta, kiegyensúlyozott, technikás, kreatív, komoly munkabírású.
Zambrotta egy nagy játékos, de a Seria A-n és a válogatotton kívül sehol sem alkotott maradadandót. És ez a sehol értelemszerűen a Barca, mert ez az első külföldi csapata. De itt 2 éve szenvedett és kereste önmagát. Nem jött be neki. Alves meg legfeljebb annyit változtat, hogy más lesz a meze, mert évek óta ebben a bajnokságban játszik.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Titi!!! Köszi, de olvastam már
! Gondoltam valami portugál bulvár lapnak adott nyilatkozatot Moutinho testvérének a legjobb barátjának a nagybátyja... szóval valami biztosabb forrásra gondoltam mint az NSO! 

Azért Alves-nek sem volt tökéletes szezonja! Nem Zambrotta miatt estetek ki a BL-ből, hanem mert két meccs- 0 gól.Asys írta:Hát Zambrottával az volt a baj , hogy nem hibázott sokszor de amikor igan akkor hatalmasakat!![]()
Alves kiegyensúlyozottabb!
Ne mondjátok, hogy négyszer annyit ér mint a világbajnok olasz.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
-
- Barça C
31 éves csatárért (Treze) 20m €-t?...
Hát ezzel sikerülne megint egy rakás pénzt kidobni az ablakon.
A rutin egy dolog, az ész nélküli költekezés megint... Remélem csak kacsa...
akkor már inkább Huntelaar-t... v. Adriano-t (3 nappal előttem született
)...
Hát ezzel sikerülne megint egy rakás pénzt kidobni az ablakon.
A rutin egy dolog, az ész nélküli költekezés megint... Remélem csak kacsa...
akkor már inkább Huntelaar-t... v. Adriano-t (3 nappal előttem született

em82.extra.hu /Beugró, Álmok Háza, PSP/
- Titinho
- Director del Fútbol
Hozok én neked Moutinho-s hírt, csak akkora kacsa szerintem mint egy ház.Asys írta:Jó hírek ezek nagyon is! Moutinhos hírt én is hiányolom kellene ő ide!![]()

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=183538&
Ez jó volt...gekkodan írta:Most már nem az vagy? Laughing

Trezeguet egyébként tényleg kijelentette, hogy most írta alá nemrég 2011-ig a szerződését és a Juventusban szeretné befejezni a pályafutását. 3 évvel ezelőtt nagyon közel állt ahhoz, hogy a Barcához szerződjön, de akkor Fabio Capello meggyőzte, hogy maradjon és mostmár nem igazolna el hőnszeretett klubjából.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

Hát Zambrottával az volt a baj , hogy nem hibázott sokszor de amikor igan akkor hatalmasakat!

-
- Director del Fútbol
Ha nyár végére ezek lennének az igazolásaink, elégedett lennék:
Alves, Piqué, Cecares, Keita, Hleb, Silva, Villa.
Hleb helyett egy Moutinho, vagy egy irányító jobb lenne, de nem lesz azért ennyi pénzünk.
Alves, Keita, Piqué és Cecares eddig 67-70 körül van. És akkor még Hleb, Silva. stb....
Alves, Piqué, Cecares, Keita, Hleb, Silva, Villa.
Hleb helyett egy Moutinho, vagy egy irányító jobb lenne, de nem lesz azért ennyi pénzünk.
Alves, Keita, Piqué és Cecares eddig 67-70 körül van. És akkor még Hleb, Silva. stb....
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
A maradék két enber fog támadni?senzu írta:ha jön Alves, elég DURVA védelmünk lesz
Alves,Puyol,Milito, Piqué, Caceres, Abidal
előttük meg Yaya és Keita
van egy olyan érzésem, hogy a védelemmel nem lesznek különösebb problémák

Nem tudom ti,hogy látjátok, de Alves érkezésével a támadásokat tudják megtámogatni.
Zambrottánál nem jobb Alves védekezésben, csak durvább!
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
2009-hez grat
2009-hez grat
-
- Director del Fútbol
Most már nem az vagy?Titinho írta:
Titi voltam...

Kösz Főnök ismét! Trez egyébként tegnap azt mondta, hogy semmi kedve elhagyni a Juvét, mert imádja ezt a klubbot.
Alves legyen meg, utána Silva és egy csatár, aki akár Villa is lehetne. Akkor tökéletesen elégedett leszek az igazolásokkal.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Jó hírek ezek nagyon is! Moutinhos hírt én is hiányolom kellene ő ide!
Viszont örülök, hogy a Valencia ismét listára tette Silva-t és Villa-t!
Kösz Titinho!

Viszont örülök, hogy a Valencia ismét listára tette Silva-t és Villa-t!

Kösz Titinho!

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Sajnálom, hogy Moutinhoról nem esett szó. Sebaj. Ha hamarosan hivatalosan is bejelentik, hogy Alvés a Barca játékosa, annak nagyon örülni fogok! Máshol is olvastam erről a Trezeguet- Márquez cseréről, de nekem nem tetszik az ötlet. Benzemának sokkal jobban örülnék. Nem tudjátok, hogy a Lyon mennyit kérne érte? Vagy egyszerűen kijelentették, hogy nem eladó és kész?
De hova tünt Moutinhó ő róla most nem hallotunk semmit sem???
- Titinho
- Director del Fútbol
Szép jó napot mindenkinek, lássuk mivel kényeztetnek el minket a spanyol/katalán lapok: 
Először is kezdjük a katalán SPORT nevű napilappal amelynek címlapján nem más, mint Daniel Alvés feszít Barca mezben (Ronaldinho testéhez hozzárakták az ő fejét) és a katalán újság információi szerint lehet, hogy megszületett a megállapodás. Mindenesetre a cikk egy ilyen mondattal kezdődik: "Habár még nem hivatalos és a futballvilágban bármi megtörténhet egy éjszaka alatt is, de Daniel Alvés átigazolása az FC Barcelonához már csak órák kérdése szerencsés esetben." Tegnap délutántól Txiki Begiristain és Marc Ingla egészen este 8 óráig tárgyalt, majd 6 órán keresztül Del Nido-val és állítólag a Sevillai elnök rábólintott a 32 millió €-s vételárra, valamint a Barca átengedi a 30%-os részesedését Fernando Navarro játékjogából, így a Sevilla 10 millió € helyett, 7 millió €-ért szerezheti meg a játékost a Mallorca csapatából. A következő órákban úgy néz ki, mostmár tényleg eldől...DE!!! Még nem hivatalos!!! Ez is csak a SPORT állíótalagos információja!
Megemlítik természetesen Guardiola kinevezését is, valamint a Barca következő legújabb szerzeményének kiszemelt 'Alex' Hleb-et is, aki az elmúlt hét híreihez hasonlóan közel a Barcához. Hleb-bel már megvan a megállapodás, 4 évre szerződne a fehérorosz játékos évi 3 millió €-ért cserébe, most az Arsenal-lal kell tovább tárgyalni, állítólag 15 milliónál többet nem szeretne fizetni a Barca. (ez volt Cáceres esetében is, végül 16,5 lett belőle, itt is hasonlóra számítok 16-17 millió).
Valamint beszámolnak még a Boca Juniors elnökének nyilatkozatáról is, melyben az argentín klub elnöke elismeri, hogy kapcsolatba lépett klubjával a Barca és Rodrigo Palacio vételáráról érdeklődtek a katalánok. A játékos iránt egyébként még a Lazio érdeklődik elég "vehemensen".
Érdekes kijelentést tett viszont (ami ha igaz, az a Barcának csak jó lehet) a Valencia "friss" elnöke Agustín Morera elnök Úr, miszerint David Silvát és David Villát is átigazolható státuszba helyezte, és kijelentette, hogy mindkét játékosért hajlandó meghallgatni az ajánlatokat. A Barcelona mindkét játékos iránt érdeklődik, de Silva jelent nagyobb prioritást a katalánok körében.
Térjünk át a másik katalán lap az El Mundo Deportivo lapjaira, ahol ismét Daniel Alvésbe "ütközünk". Lényegében ugyanarról számol be, mint a SPORT napilap. Ezzel az átigazolással egyébként megdőlne Spanyolországban a "legdrágább védő" rekord, (32 millió €), az előzőt a tavalyi évben állította be a Real Madrid Pepe leigazolásával (30 millió €).
Az El Mundo újság címlapján egyébként a Juventus 31 éves csatára David Trezeguet pózol, aki iránt élénken érdeklődik a Barca. Olasz lapok (többek között a La Gazzetta Dello Sport) már tudni vélik, hogy a Barca állítólag 4 éves szerződést kötne a francia támadóval 5,5 millió €-t kereshetne új klubjában és 20 millió €-ért válthatna klubot. A Juventus viszont érdeklődik Rafa Marquez iránt, így akár még őt is bele lehetne vonni az üzletbe az olasz lap szerint. Trezeguet azért is került egyébként a klub látókörébe, mivel Adebayor állítólag megegyezett az AC Milan gárdájával, Karim Benzema pedig egyelőre mozdíthatatlan Lyonból.
Itt is beszámolnak Hleb esetleges átigazolásáról, a fehérorosz játékos már várja, hogy lezáruljon az átigazolása.
Ennyi akkor mára...Alvés akkor állítólag órák kérdése és a Barca játékosa lehet. Ha igaz...
Jó csemegézést mindenkinek!
Titi voltam...

Először is kezdjük a katalán SPORT nevű napilappal amelynek címlapján nem más, mint Daniel Alvés feszít Barca mezben (Ronaldinho testéhez hozzárakták az ő fejét) és a katalán újság információi szerint lehet, hogy megszületett a megállapodás. Mindenesetre a cikk egy ilyen mondattal kezdődik: "Habár még nem hivatalos és a futballvilágban bármi megtörténhet egy éjszaka alatt is, de Daniel Alvés átigazolása az FC Barcelonához már csak órák kérdése szerencsés esetben." Tegnap délutántól Txiki Begiristain és Marc Ingla egészen este 8 óráig tárgyalt, majd 6 órán keresztül Del Nido-val és állítólag a Sevillai elnök rábólintott a 32 millió €-s vételárra, valamint a Barca átengedi a 30%-os részesedését Fernando Navarro játékjogából, így a Sevilla 10 millió € helyett, 7 millió €-ért szerezheti meg a játékost a Mallorca csapatából. A következő órákban úgy néz ki, mostmár tényleg eldől...DE!!! Még nem hivatalos!!! Ez is csak a SPORT állíótalagos információja!
Megemlítik természetesen Guardiola kinevezését is, valamint a Barca következő legújabb szerzeményének kiszemelt 'Alex' Hleb-et is, aki az elmúlt hét híreihez hasonlóan közel a Barcához. Hleb-bel már megvan a megállapodás, 4 évre szerződne a fehérorosz játékos évi 3 millió €-ért cserébe, most az Arsenal-lal kell tovább tárgyalni, állítólag 15 milliónál többet nem szeretne fizetni a Barca. (ez volt Cáceres esetében is, végül 16,5 lett belőle, itt is hasonlóra számítok 16-17 millió).
Valamint beszámolnak még a Boca Juniors elnökének nyilatkozatáról is, melyben az argentín klub elnöke elismeri, hogy kapcsolatba lépett klubjával a Barca és Rodrigo Palacio vételáráról érdeklődtek a katalánok. A játékos iránt egyébként még a Lazio érdeklődik elég "vehemensen".
Érdekes kijelentést tett viszont (ami ha igaz, az a Barcának csak jó lehet) a Valencia "friss" elnöke Agustín Morera elnök Úr, miszerint David Silvát és David Villát is átigazolható státuszba helyezte, és kijelentette, hogy mindkét játékosért hajlandó meghallgatni az ajánlatokat. A Barcelona mindkét játékos iránt érdeklődik, de Silva jelent nagyobb prioritást a katalánok körében.
Térjünk át a másik katalán lap az El Mundo Deportivo lapjaira, ahol ismét Daniel Alvésbe "ütközünk". Lényegében ugyanarról számol be, mint a SPORT napilap. Ezzel az átigazolással egyébként megdőlne Spanyolországban a "legdrágább védő" rekord, (32 millió €), az előzőt a tavalyi évben állította be a Real Madrid Pepe leigazolásával (30 millió €).
Az El Mundo újság címlapján egyébként a Juventus 31 éves csatára David Trezeguet pózol, aki iránt élénken érdeklődik a Barca. Olasz lapok (többek között a La Gazzetta Dello Sport) már tudni vélik, hogy a Barca állítólag 4 éves szerződést kötne a francia támadóval 5,5 millió €-t kereshetne új klubjában és 20 millió €-ért válthatna klubot. A Juventus viszont érdeklődik Rafa Marquez iránt, így akár még őt is bele lehetne vonni az üzletbe az olasz lap szerint. Trezeguet azért is került egyébként a klub látókörébe, mivel Adebayor állítólag megegyezett az AC Milan gárdájával, Karim Benzema pedig egyelőre mozdíthatatlan Lyonból.
Itt is beszámolnak Hleb esetleges átigazolásáról, a fehérorosz játékos már várja, hogy lezáruljon az átigazolása.
Ennyi akkor mára...Alvés akkor állítólag órák kérdése és a Barca játékosa lehet. Ha igaz...
Jó csemegézést mindenkinek!

Titi voltam...

Més que un club

- visca el barca
- Presidente del Barça
egy védőnél neked mi a nagy durranás adatok alapján?André T. írta:Ime egy statisztika bruno Alvésről akit figyelünk.Hát mit mondjak
nem egy nagy durranás igy az adatok alapján.Kiváncsi vagyok a hsz-re??
http://www.footballdatabase.com/index.p ... gufe_Alves

amugy meg elég legyen már a középső védőkből
marquez, puyol, piqué, caceres, milito
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

"Giovani eladásának várhatóan sok kritikusa lesz, melynek oka egyrészt az alacsony vételár, másrészt az, hogy a mexikói fiatalemberből még nagyon jó játékos is válhat idővel szerencsés esetben, s azt nem lehet tudni, milyen potenciál rejlik még benne."
Én csatlakoznék a kritikus tömeghez...mind pénzügyileg, mind szakmailag.
Igaz Pep biztosan jobban ismeri a srácot és biztos jobban ért is a fiatal tehetségeknek kikiáltottakhoz. Erre alapozva abban bízok, hogy beleszólt volna, ha akkora baklövésnek tartja az eladását, mint én; de most 1 évig nem lehetett volna megtartani?????????
Én csatlakoznék a kritikus tömeghez...mind pénzügyileg, mind szakmailag.
Igaz Pep biztosan jobban ismeri a srácot és biztos jobban ért is a fiatal tehetségeknek kikiáltottakhoz. Erre alapozva abban bízok, hogy beleszólt volna, ha akkora baklövésnek tartja az eladását, mint én; de most 1 évig nem lehetett volna megtartani?????????
Goal.com szerint a Sevilla és a Barcelona megegyezett Dani Alves árában
Ime egy statisztika bruno Alvésről akit figyelünk.Hát mit mondjak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára André T. 2008.06.06. 10:04:44-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a spanyol marca szerint mivel egyre távolodni látszik az adebayor, benzema, zlatan trió, a B tervet életbe lépve trezeguet akarja guardiola...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Ha jön Alves akkor már 70 milliónál fogunk járni a kiadásokban, úgy hogy elől a kezdőbe még nem történt változás
Félek, hogy így az marad, hogy veszünk 20 milláért vmi csatárt, 10ért meg egy szélsőt, miközben ezek kulcs pozíciók... Egyébként Adebayor valszeg a Milané, Trezegól nem akar jönni(nem is bánom őszintén), így a piacon marad Benzema, és esetleg Villa. Egy Villa-Silva pakkot el is fogadnék, oda kell eléjük tolni egy hatvan millás ajánlatot és kész.

-
- Barça C

a sport.es már Dani Alves-t is Barca mezbe bújtatta

Trezeguet: álma, hogy a Juventusban fejezze be pályafutását... kérdés klubja mennyire ragaszkodik hozzá.
Ben Arfa (21 éves): nem tudom, az ő neve hányszor merült fel itt mint lehetséges barca játékos, de a Lyon elnöke kijelentette, hogy 20m €-ért elvihetik. A PSG, az Arsenal és a Marseille is szeretné leigazolni a játékost.

itt van 2 videó róla:
http://youtube.com/watch?v=72zfGIuf8L4
http://youtube.com/watch?v=bgJ91cdLACw
Más: sok oldal már tényként közli C.Ronaldo Real-ba igazolását... de ez csak a játékos álma... sorsáról a Man.Utd dönt...
Nem tudom, hogy meddig tartja még magát a manchester... 80m € + Robinho... én simán küldeném a srácot... plusz megvenném belőle Quaresma-t...

Nani is piszok nagy játékos lesz (de nincs akkor képe mint CR-nek)... van nekik ott elég tartalékuk.
em82.extra.hu /Beugró, Álmok Háza, PSP/
Érdekes mai hírek: olasz sportértesülések szerint Trezeguet a Barcába igazol...(ehhez csak annyit, h nem egy fiatal játékos, de Henry-val remekül össze tudnak játszani, kíváncsi leszek, mire lennének képesek megint együtt), valamint a katalán Sport szerint a Barca megegyezett Alvessel, befejezettek a tárgyalások...(a cikk 32 milliót említ...)
Csak az a kérdés melyik Litmanen lesz. Amelyik az Ajaxban parádézott, vagy amelyik a Barcában szenvedett