Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatlakozom az örjöngő tömeghez! HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!Asys írta:Ha ez igaz kimegyek ordibálni az udvarra
Én megvárom amíg az eurobarca írja!!!De azér IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN!Markyto írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... azolt-2818
IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN!
A kikeresztező Cécaras vagy Pique vagy millito vagy marquez vagy puyol vagy a vkp Keita vagy yaya!!!!khtomka írta:Ki is esett a Sevilla. Alves, Messi oldalon ki fog védekezni a kontránál?Andrisveres írta:Remélem Puyol papának is megmutatják h merrefele van a kispad!
Ha két fiatal igazolás játszana középen és végre sokat játszana Sylvinho , másik szélen Daniel Alves az lenne a tökély!! ez a kéát szélkső hátvéd rengeteget tud dobni a játékban!
és akkor még ott van abidal is puyol is nagyon jól lehetne rotálni.
Amugy Daniel Alves mint szélső hátvéd a barcelona elleni kupa,ccsen állandóan a mi 16 osunknál volt és középről osztogatott , lőtt , beindult...
ő több mint egy hátvéd.
Viszont kérdés h Messi mellett fel fog e tudni futni... remélem vhogy megoljdák és Messi sem lesz olyan önző mint szokott.
Neki én is, de én az Interből inkább Balotellit hoznám Barcelónába! Csak ott nem olyan hülye a vezetőség, hogy egy fiatal tehetségtől aprópénzért megválnak...Gomezinho írta:A Milanból a KisPatonak nagyon örülnék! Az interből Zlatan nem lenne rossz!
Ki is esett a Sevilla. Alves, Messi oldalon ki fog védekezni a kontránál?Andrisveres írta:Remélem Puyol papának is megmutatják h merrefele van a kispad!
Ha két fiatal igazolás játszana középen és végre sokat játszana Sylvinho , másik szélen Daniel Alves az lenne a tökély!! ez a kéát szélkső hátvéd rengeteget tud dobni a játékban!
és akkor még ott van abidal is puyol is nagyon jól lehetne rotálni.
Amugy Daniel Alves mint szélső hátvéd a barcelona elleni kupa,ccsen állandóan a mi 16 osunknál volt és középről osztogatott , lőtt , beindult...
ő több mint egy hátvéd.
Viszont kérdés h Messi mellett fel fog e tudni futni... remélem vhogy megoljdák és Messi sem lesz olyan önző mint szokott.
Meg még Puyol is tud jobbon játszani!!És akkor középre jöhet valéamelyik ifjú titánunk!!Asys írta:Sztem Cáceres-t fogják alkalmazni csere jobbeknek és emiatt nem adjuk el Maquezt sem max esetleg télen ha már milito felépült vagy oedig egyáltalán nem!van Bommel írta:Alvest jó játékosnak tartom, de hogy nem ér ennyit és nem fizetnék érte ennyit az biztos. Belletti világbajnokként került 3 millió ojróba...Csere jobb bekket nem akarunk igazolni? Mert Alves mögé Oleguer az elég vékonyka. Hleb helyett én továbbra is Lucho Gonzalest favorizálnám...
Sztem Cáceres-t fogják alkalmazni csere jobbeknek és emiatt nem adjuk el Maquezt sem max esetleg télen ha már milito felépült vagy oedig egyáltalán nem!van Bommel írta:Alvest jó játékosnak tartom, de hogy nem ér ennyit és nem fizetnék érte ennyit az biztos. Belletti világbajnokként került 3 millió ojróba...Csere jobb bekket nem akarunk igazolni? Mert Alves mögé Oleguer az elég vékonyka. Hleb helyett én továbbra is Lucho Gonzalest favorizálnám...
Ebben viszont igazad van! Csak engem már ezek a számok zavarnak nagyon. Nem is lenne rossz ötlet Blatter terve, kár, hogy nem lehet megvalósítani. Az angolok nem lennének BL- négyben sem amilyen jó az utánpótlás nevelésük A sztároknak kevesebb lehetőségük lenne ugrándozni egy kis plussz pénz reményében.gekkodan írta:khtomka!
Ennyi az árkülönbség kettejük között. Az egyik bőven 30 felett, a másiknak még van jó pár éve, a PD legjobb jobbhátvédje évek óta, kiegyensúlyozott, technikás, kreatív, komoly munkabírású.
Zambrotta egy nagy játékos, de a Seria A-n és a válogatotton kívül sehol sem alkotott maradadandót. És ez a sehol értelemszerűen a Barca, mert ez az első külföldi csapata. De itt 2 éve szenvedett és kereste önmagát. Nem jött be neki. Alves meg legfeljebb annyit változtat, hogy más lesz a meze, mert évek óta ebben a bajnokságban játszik.
Titinho írta:Hozok én neked Moutinho-s hírt, csak akkora kacsa szerintem mint egy ház.Asys írta:Jó hírek ezek nagyon is! Moutinhos hírt én is hiányolom kellene ő ide!![]()
Nincs semmi forrás, sőt NSO... Pirlo vagy Moutinho???
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=183538&
Hát bizonyos szemzögből 4szer többet ér!!!jelenlegi forma életkor és Alvesnek nagyobb szerepe lesz az új Barcaba mint Zambinak volt!!Kulcsfigura!khtomka írta:Azért Alves-nek sem volt tökéletes szezonja! Nem Zambrotta miatt estetek ki a BL-ből, hanem mert két meccs- 0 gól.Asys írta:Hát Zambrottával az volt a baj , hogy nem hibázott sokszor de amikor igan akkor hatalmasakat!![]()
Alves kiegyensúlyozottabb!
Ne mondjátok, hogy négyszer annyit ér mint a világbajnok olasz.
Nem is azt mondtam, hogy tökéletes volt a szezonja a Sevilla-nak se volt az, nagyon megérezték az edző váltást noha egész szépen kilábaltak a dologból!khtomka írta:Azért Alves-nek sem volt tökéletes szezonja! Nem Zambrotta miatt estetek ki a BL-ből, hanem mert két meccs- 0 gól.Asys írta:Hát Zambrottával az volt a baj , hogy nem hibázott sokszor de amikor igan akkor hatalmasakat!![]()
Alves kiegyensúlyozottabb!
Ne mondjátok, hogy négyszer annyit ér mint a világbajnok olasz.