Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
hát részemről elég KU**a nagy kiba**ás lenne Piqué-vel ha egyből menne kölcsönbe...Tofi írta:Az FC Barcelona 25 millió eurót plusz Gerard Piqué egy éves kölcsönadását ajánlja a Sporting Lisszabonnak Joao Moutinho-ért.
hmm...![]()
![]()
![]()
igaz h stopli de azért érdekes
nem értek egyet, Silva nagyon jó lenne, Hleb gólerősnek mondható, Moutinho duplája lesz eb utánmatador írta:sztem Pirlot nem tudjuk megszerezni, de ha Moutinhot jó áron sikerülne elhozni az hatalmas lenne...róla csak annyit hogy 20 évesen a portugál válogatott 10ese! Őket mindenképp szívesen látnám a csapatban, de valaki kéne a bal szélre is...én Silvát nem preferálom, kiszámíthatatlan, Hleb nem gólerős...
Huntelaarnak én is jobban örülnék mint Trezeguet-nek,de akkor igen sok lenne már a középcsatárunk...Ronaldo tőlem mehet Madridba(Bár itt is szivessen látnám)és akkor vele együtt fogjuk "megverni" jövőre a Realt...matador írta:Szerintem a Barca első számú célpontja mostantól Del Nido...ilyen üzleti érzéke keveseknek van...Trez ne jöjjön, Huntelaart viszont szívesen látnám gránátvörös-kékben...jah és Ronaldo NE IGAZOLJON A REALBA!
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 33865.htmlvigvik írta:A sport.es főcímként írja, vagyis igaz. Hát, részemről welcome.
Miért utálod Dani Alvéstantiimperialista írta:Én is utálom Alvest (nagyon-nagyon), de azt mondom, nem rossz, ha leigazolják. Ha azt a teljesítményt hozza, amit a Sevillában, jól járunk vele.
Én is Luchót akarom!
ez igaz de a Sevillaban gyakorlatilag minden támadásban benne voltvisca el barca írta:igen-igen, egyrészt unszimpatikus, ráadásul itt csak tovább fog nőni az arca. másrészt ennyi pénzért veszek 2, esetleg 3 jó játékost. harmadrészt a jobbhátvéd nem az a poszt amin a meccs múlik.
Na,egy ilyen hirt vartunk mar regota!Markyto írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... azolt-2818
IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN!
igen-igen, egyrészt unszimpatikus, ráadásul itt csak tovább fog nőni az arca. másrészt ennyi pénzért veszek 2, esetleg 3 jó játékost. harmadrészt a jobbhátvéd nem az a poszt amin a meccs múlik.Enrique írta:Én azért örülnék csak neki, mert nincs jobbhátvédünk, a piacon pedig kétségtelenül ő a legjobb. Másrészről viszont nagyon unszimpatikus, mindig is utáltam, szóval.... Ha létrejön az üzlet, elfogadom, mert tudom hogy szükség van rá.visca el barca írta:NEM NEM NEM NEM
sztem ezen a fórumon én vagyok az egyetlen aki nem örül. ha más is van szóljon
Én sem, de én Madrid szurkolóként! Gratulálokvisca el barca írta:NEM NEM NEM NEM
Én azért örülnék csak neki, mert nincs jobbhátvédünk, a piacon pedig kétségtelenül ő a legjobb. Másrészről viszont nagyon unszimpatikus, mindig is utáltam, szóval.... Ha létrejön az üzlet, elfogadom, mert tudom hogy szükség van rá.visca el barca írta:NEM NEM NEM NEM
Én is Lucho -ra szavazok...van Bommel írta:Alvest jó játékosnak tartom, de hogy nem ér ennyit és nem fizetnék érte ennyit az biztos. Belletti világbajnokként került 3 millió ojróba...Csere jobb bekket nem akarunk igazolni? Mert Alves mögé Oleguer az elég vékonyka. Hleb helyett én továbbra is Lucho Gonzalest favorizálnám...