Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viva Espana! Forza Italia!!Varga írta:franciáknakchonggy írta:En a portugaloknak es a spanyoloknak drukkolok majd.es ti?
franciáknakchonggy írta:En a portugaloknak es a spanyoloknak drukkolok majd.es ti?
Miskolc PlazaOrdog írta:Valaki nem tud nagyon jó kis sörsátrakat vagy szabadtéri óriáskivetítős EB nézést ahol olcsó a sör:DDDD
Ne tartsátok vissza magatokat, minden érdekel!
Lehet, hogy nem történt semmi. Csak vmi olyan újságíró, akinek nem tetszik Eto'o képe ráfogta, hogy ő verte meg. Közbe meg valaki más agyalta el...miihii írta:Na ha ilyenre képesek a drága újságírók,akkor mi is lehetett az Eto'o ügynél?Kivi lennék
Ez azért erősen gusztustalan...H lehet már ilyen címlapot engedélyezni?Cccc...
Hát lehet benne igazság. De ha jobban megnézed ezt a pár felkészülési meccset, amit mostanában játszottak, szerintem a többi csapat is fáradt eléggé. Az eredmények legalábbis ezt mutatják, rengeteg kevés gólos, aligfutós meccs. Nem is csoda, ha fáradtak, mikor rövidebb a szezon, de ugyanannyi a meccs.Grege írta: Nem csoda, h félnek a spanyolok, eddig elég keveset mutatnak. Most olvastam egy véleményt, és teljesen egyetértek vele, ennek a spanyol csapatnak minden tagja hulla fáradt
Azért az elég durva hogy előtte S. Ramossal kényszerítőzött! Hol marad a klubhűség??lionelmessi19 írta:Na kezdenek kétségbeesni a spanyolok a válogatott miatt. Xavi most kihúzta a kátyúból őket..
Hihetetlenül nagy gólt lőtt Xavi...lionelmessi19 írta:Na kezdenek kétségbeesni a spanyolok a válogatott miatt. Xavi most kihúzta a kátyúból őket..
Tom de kituggya Guddy-nál biztos h jobb lenne és kieg embernek....socio66 írta:Már volt Spanyolországban az Atleticonál mit írtam,és nagyon nem vált be...nem hiszem hogy érdemes lenne idehozni..danko94 írta:Őt is ide lehetne hozni egy próbát megérne meg sztem nem kerülne sokba Guddy árából meg lehetne fizetni....
Már volt Spanyolországban az Atleticonál mit írtam,és nagyon nem vált be...danko94 írta:Őt is ide lehetne hozni egy próbát megérne meg sztem nem kerülne sokba Guddy árából meg lehetne fizetni....socio66 írta:A szememben ő egy örök rejtély...Nagy tehetségnek indult,úgy tűnt nagy karrier áll előtte,aztám mégsem lett belőle semmi..pedig játszott angliában a Chelseanél,az Internél és az Atleticonál is,de valahogy sehogy nem jött össze neki.érthetetlen...![]()
Őt is ide lehetne hozni egy próbát megérne meg sztem nem kerülne sokba Guddy árából meg lehetne fizetni....socio66 írta:A szememben ő egy örök rejtély...Nagy tehetségnek indult,úgy tűnt nagy karrier áll előtte,aztám mégsem lett belőle semmi..pedig játszott angliában a Chelseanél,az Internél és az Atleticonál is,de valahogy sehogy nem jött össze neki.érthetetlen...![]()
A szememben ő egy örök rejtély...Nagy tehetségnek indult,úgy tűnt nagy karrier áll előtte,aztám mégsem lett belőle semmi..pedig játszott angliában a Chelseanél,az Internél és az Atleticonál is,de valahogy sehogy nem jött össze neki.érthetetlen...Los Banditos írta:Az az ember egyszerűen képtelen kis gólokat lőni. Sajnos ő is jól elrontotta a karrierjét mostanra...socio66 írta:az a Maniche gól,te jó ég!![]()
elképesztő!
Az az ember egyszerűen képtelen kis gólokat lőni. Sajnos ő is jól elrontotta a karrierjét mostanra...socio66 írta:az a Maniche gól,te jó ég!![]()
elképesztő!
Nagyon jók!Drigo írta:Hátha valaki szereti a szép gólokat...