2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a real tavaly 1 játékosért fizetett 40-et ha jól tudom.. meg most akartok venni egy c.ronit.. no commentultrasur írta:Idén igazoltatok 4 védőt kb 65 misiért...![]()
![]()
Nem tom mekkora az igazolásra szánt keret de picit sok sztem...
Kíváncsi vok ki adta volna meg érte... Meg Cáceresért a 16,5 milliót. Az a legnagyobb vicc. Sztem am csak mondta h közel volt a Madridhoz. Amúgy sztem sokkal jobban jártak Garayval, mint mi ezzel a Cáceressel... Főleg h 6,5 millával több volt.robben írta:Sajnos más csapatok tudják, hogy a Barcanak új csapat kell és ezért mindent megadnának.Nincs helye alkudozásnak.Alvest tavaly 36 milláért nem adták el a Chelseanek.Keitának ennyi volt a kivásárlási ára, más csapat simán megadta volna, így más lehetőség nem volt...xbalix írta:32-35 milló AlvesértVICC (Tavaly Abidal volt 14, akkor Alves kétszer jobb nála?
![]()
)
16,5 millió Cáceresért:VICC (egy Militó volt 20...)
14 millió Keitáért:VICC (Toure tavaly 9 millió volt...)
Miért kell így szórni a pénzt, és miért kell így sietni az igazolásokkal? Vmi azt súgja h Laportéák megint ezzel akarják feledtetni a rossz idényt. Tavaly ez bejött, csak az idény még pocsékabb lett mint az előző...![]()
Na végre egy hozzáértő hozzászólás!barca0417 írta: Iniesta/Hleb helyére egy klasszikus irányító-osztogató kéne, mert idén is az ötlettelenség volt az egyik bajunk. szóval oda kéne diego,Vaart,Lucho,Moutinho közül valaki.
Sajnos más csapatok tudják, hogy a Barcanak új csapat kell és ezért mindent megadnának.Nincs helye alkudozásnak.Alvest tavaly 36 milláért nem adták el a Chelseanek.Keitának ennyi volt a kivásárlási ára, más csapat simán megadta volna, így más lehetőség nem volt...xbalix írta:32-35 milló AlvesértVICC (Tavaly Abidal volt 14, akkor Alves kétszer jobb nála?
![]()
)
16,5 millió Cáceresért:VICC (egy Militó volt 20...)
14 millió Keitáért:VICC (Toure tavaly 9 millió volt...)
Miért kell így szórni a pénzt, és miért kell így sietni az igazolásokkal? Vmi azt súgja h Laportéák megint ezzel akarják feledtetni a rossz idényt. Tavaly ez bejött, csak az idény még pocsékabb lett mint az előző...![]()
nemrossz, de oda Iniesta/Hleb helyére egy klasszikus irányító-osztogató kéne, mert idén is az ötlettelenség volt az egyik bajunk. szóval oda kéne diego,Vaart,Lucho,Moutinho közül valaki.robben írta:Valdes
D.Alves Puyol Cáceres Abidal
Touré Keita/xavi
Iniesta/Hleb
Messi Silva v. Mancini
Eto v. Benzema
Mit gondoltok?
Mondjuk én nem látom a sok kidobott felesleges pénzt, max. 2-3 millióval adtunk többet a játékosokért, mint amennyit érhetnek.Subinho írta:sztem a sok feleslegesen kidobot pénzből meg kellett volna venni:
1., Agüero
2., Fabianot
3., Alvest (bár ez úgy néz ki bejön)
4., Sissoko (éppen Keita sem rossz)
5., középső védő, de csak ha marquez, thuram, oleguer elmegy!!! minek ennyi középső védő???
6., Giovannit nem elengedni, mert 1 ilyen szezonból nem lehet levnni, mit is tud...
Jó kis játékos nagyon és szimpatikus a hozzállása is megalkuvást nem tűrő úgy mint Hleb! Mindkettőjüket várnám szeretettel, de rossz vásárt nem csinálunk az biztos ha Moutinho, Hleb, Lucho 3-asból 2-t megszerzünk és mégjön valaki a Mancini Silva párosból is!albicelesteX írta:Nem argetin voltom mondatja velem de nagyon jó ötlet lenne!Nem egy labdzsonglőr de egy nagyon kemény jó fizikumú és azért technikás játékos is!Jó lenne...
Hát azt hiszem nem rossz ki játékos...tud valamit a srác...labdát osztogatni az tud
én is örülnék ha maradna,djtrack írta:én R10nek adnék még egy évet:D mert ahogy látom senki nem fogja elvinni:D amúgy meg ha magára találna nem lenne rossz.ha meg nem akkro decemberbe mehet amerre lát.addig meg kapunk rendesen pénzt a mezeladásból meg a többi reklánykampányából is ami a fizetésének egy részét kiteszi!
Agüero-t Madridból elvinni egyelőre lehetetlen! bár az ő játékát énis szeretem!Subinho írta:sztem a sok feleslegesen kidobot pénzből meg kellett volna venni:
1., Agüero
2., Fabianot
3., Alvest (bár ez úgy néz ki bejön)
4., Sissoko (éppen Keita sem rossz)
5., középső védő, de csak ha marquez, thuram, oleguer elmegy!!! minek ennyi középső védő???
6., Giovannit nem elengedni, mert 1 ilyen szezonból nem lehet levnni, mit is tud...
Fabregasról: Több mint valószínű hogy nem jön Barcába mert 40 milla körül mozog az ára, és Txixi is megmondta, volt Barcásokat nem várnak szivesen vissza, főleg nem ennyi pénzért........roy69 írta:Én még eltudnám képzelni középpályára Fabregast és Silvát is...Róluk is sokszor irtak az újságot és remélem nem feleslegesen,m jó játékos mindkettő és itt a helyük!Ronie ha nem buta akkor biztos,h nem megy a Man. City-be...A csatár sorral nincs sok gond de Eto'o most össze vissza szenved...Villa több mint valószínű,h a realba végzi és akkor Benzema lehetne a másik olyan csatár akit simán elképzelnék Barcelona mezbe!Kíváncsi avgyok Nektek mi a véleményetek erről!Csak őszintén;) (mellesleg,igaz nem ide tartozik de nem tudjátok mikor mutatják be az új mezeket?) Köszi;)
én sajnálnám ha elmenne, de ha belegondolunk a 2004-es csapatújításhoz is kellettek áldozatok, most leginkább Kluivertre gondolok, ő helyette jött Eto'o. most Samu helyett jönne valaki. a legjobb Benzema lehetne, de örülnék Luis Fabianonak is.faithnomore írta:nem bánnám, ha eto elmenne, nem tartozott igazán a szimpatikus játékosok közé attól függetlenül, hogy tényleg sok gólt lőtt és a pályán jól játszott, de azon kívül nem csíptem annyira......