Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hola!a_ko_s13 írta:Nagyon rossz irányba halad a barca....sajnos
Már nem azért de úgy sincs semmi értelme mivel Riijkard menedzser Laporta pedig elnök ráadásul eddig együtt "léteztek". Szerintem Guardiola-t akart írni és a "mint"-et kihagyta...Danka00792 írta: Szerintem a "mint"-et kihagyta a "jobb" után.
Szerintem a "mint"-et kihagyta a "jobb" után.depth írta:Szabika69 írta:én erre csak azt mondom hogy Laporta se jobb Rijkaard......ENNYI[/b]![]()
Ezen legalább nevettem. Mit akartál ezzel a mondattal üzenni?
hatalmas OFF:André T. írta:Hát gyönyörű mondhatom most a goal.comon azt irják hogy Quaresmát is
visszi a madrid.Eszem megáll és ez is amiatt az ostoba Laporta és a felelőtl
en bandája miatt van mert annak idején hadjták elmenni őt is mint épp
most Giovannit.Azt szokták mondani hogy a bolond ember sohas
em tanul a sajáthibájából hát ők rájuk nézve a bolond kifejezés is még fin
omnak számitt.
Szabika69 írta:én erre csak azt mondom hogy Laporta se jobb Rijkaard......ENNYI[/b]
Ezeket a híreket itt az Eurobarcán is megtalálod, de azért leírom.André T. írta:Szervusz Titinho!ezt a hirt úgy röviden légyszi letudnádforditani?
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... index.html
annyi, hogy a Barca hivatalosan is elismerte 2santos eladását...6 misi +5 ha sikeres lesz vele a spurs.André T. írta:Szervusz Titinho!ezt a hirt úgy röviden légyszi letudnádforditani?
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... index.html
Én meg annak örülnék a legjobban ha Eto'o maradna, és jönne Güizamatador írta:Trez ne jöjjön, Huntelaart viszont szívesen látnám gránátvörös-kékben...
Valahogy így!De kitudja.. Lehet, h Fabregas nevét nem ismernénk Hleb nélkül Nem tudhatjuk Ami biztos, h remekül megértik egymást.
Kit?a real tavaly 1 játékosért fizetett 40-et ha jól tudom.. meg most akartok venni egy c.ronit.. no comment
Monduk azért mert a sok idióta épp Laporta ellenes válsztást szervez, ha ez nem lenne ráérnének alkudozni, így viszont kb. három hét alatt kellett felmutatni valamit, ezen eddig sztem legalább 10 millát buktunk. Nem vagyok antidemokratikus de ez az egész szavazósdi a lehető legrosszabb időpontban pillanatban jött és ha véletlenül Laporta ellen összejön a két harmad akkor egy csomó idő az új elnökválsztásig, addig meg igazolás nulla. Szóval kapkodni kellett.xbalix írta:32-35 milló AlvesértVICC (Tavaly Abidal volt 14, akkor Alves kétszer jobb nála?
![]()
)
16,5 millió Cáceresért:VICC (egy Militó volt 20...)
14 millió Keitáért:VICC (Toure tavaly 9 millió volt...)
Miért kell így szórni a pénzt, és miért kell így sietni az igazolásokkal? Vmi azt súgja h Laportéák megint ezzel akarják feledtetni a rossz idényt. Tavaly ez bejött, csak az idény még pocsékabb lett mint az előző...![]()
Elköltöttünk 65 milliót és a szezon végén arról szóltak a hírek hogy 120 milliót szánunk rá. Számoljuk hozzá azt a 35 milliót ami a ki nem fizetett prémiumokból jön. Ez így már 155 millió. 120+35 az 155. Gondolom a 120ba beleszámolták a játékoseladásokat, de ha nem akkor még az is rájön... Így minumum van (155-65 az) 90 milliónk még biztosan. Pénzünk lesz elég mindenre!!!ultrasur írta:Idén igazoltatok 4 védőt kb 65 misiért...![]()
![]()
Nem tom mekkora az igazolásra szánt keret de picit sok sztem...
Pont, h ezek közül csak Van der Vaart és Diego aki akkora labdákat ad, mint Hleb, pedig Hleb nem is irányító. Lucho és Moutinho inkább a távoli lövésekkel és a cseleikkel tünnek ki.haze71 írta:Na végre egy hozzáértő hozzászólás!barca0417 írta: Iniesta/Hleb helyére egy klasszikus irányító-osztogató kéne, mert idén is az ötlettelenség volt az egyik bajunk. szóval oda kéne diego,Vaart,Lucho,Moutinho közül valaki.
Amíg nincs rendben a középpálya, addig vehetünk akárhány Alvest! Xavi, Iniesta nálam nem vált be és szerintem Hleb is középszintű játékos. Fabregas középpályás játéka nélkül nem is tudnánk, ki az a Hleb...
Gionak is adtak esélyt,mondták,hogy mehet kölcsönbe,ő inkább elment!Ennyit a klubhűségről....LPKeke írta:Gio nagy hiba mert ha mindenkinek adtak esélyt tavaly akkor neki is megjár
Szntem isultrasur írta:Idén igazoltatok 4 védőt kb 65 misiért...![]()
![]()
Igen, valahogy kicsit fura, hogy pont egy madridista rója fel ezt nekünk.fcjoc írta:a real tavaly 1 játékosért fizetett 40-et ha jól tudom.. meg most akartok venni egy c.ronit.. no commentultrasur írta:Idén igazoltatok 4 védőt kb 65 misiért...![]()
![]()