Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Milito féle játékos. Ettől függetlenül le lehetne írni rendesen is a nevét, nem igaz, hogy sokan nem tudják a fórum nevéből leolvasni és átmásolni a nevét...Gyuri003 írta:Sziasztok! szerintetek milyen játékos casares még nem láttam játszani irjatok!
Miért most mit vártok egy középhátvédtől? Hogy csókolgassa az ellenfelet? Neki az a dolga, hogy legyalulja őket, nem pedig hogy elkísérje a gólvonalig.Nandi írta:1:08-nál az a becsúszás kegyetlena vezetőség kivételesen nem taktikázott rosszul, így legalább nem a mieink lábát fogja eltörni. bár edzéseken így is be kell majd nyugtatózni
1:08-nál az a becsúszás kegyetlenScumy írta:http://www.youtube.com/watch?v=y-T4Qwfs ... re=related
Tudom jól hogy az ilyenekkel ki lehet törölni az ember hátsóját, de ami ebben van elég durva kezdetnek. Egy új Materazzi van fejlődésben...kis Messit is hogy elsodorja, de a legnagyobb az amit a kapussal csinál az elején!!
![]()
Milito mögé cserének jó drágaLionel85 írta:Cooltiszo írta: szerintem cserének jó lesz Milito mögé 9 hónap múlva..
Aztamindenit! ez a gyerek egy terminátor ez alapján... A vicces az, h olyan, mintha a pályán az a mosolygós gyerek átalakulna, az arca egészen máshogy néz ki, kegyetlen.Scumy írta:Ha már valaki betette, akkor elnézést és az én *nem kellenek ilyen szövegek ide*![]()
http://www.youtube.com/watch?v=y-T4Qwfs ... re=related
Tudom jól hogy az ilyenekkel ki lehet törölni az ember hátsóját, de ami ebben van elég durva kezdetnek. Egy új Materazzi van fejlődésben...kis Messit is hogy elsodorja, de a legnagyobb az amit a kapussal csinál az elején!!
![]()
És az uruguayi szövetségi kapitány is maximálisan meg van vele elégedve, zsákbamacskát mégsem hívna be a válogatottba. Én a Recrében ugyan nem láttam játszani, mert nem sok meccsüket néztem meg, de szerintem cserének jó lesz Milito mögé 9 hónap múlva. Addig is Márquez lehet Puyol párja, ha nem adja el őt a vezetőség.Cooltiszo írta:Először hülyének néztem a vezetőséget, hogy őt akarják, de mára már megbarátkoztam vele. Bízok benne, támogatom. Nagyon jó vétel is lehet, akár nagyot is robbanthatunk vele, és így is fogom gondolni míg esetleg nem bizonyítja az ellenkezőjét, de az pozitívum, hogy már egy éve figyelik, biztos többet láttak tőle, mint én. Hajrá Cáceres!!!
hú igaz! benéztem....de rá gondoltam..bouba írta:Iuliano olasz.Zsolti írta:De az Uruk még kemínyebbek...lsd: Juliano,aki anno a juvéban játszott
Aki urugay és a Juvéban volt az Montero.
Iuliano olasz.Zsolti írta:De az Uruk még kemínyebbek...lsd: Juliano,aki anno a juvéban játszott
Nem igazán Argentin!vaLe5 írta:Nem tom mi a bajotok vele , argentin szóval csont kemény , középső védő amin gyengék vagyunk , és fiatal ugyholgy hosszutávra megoldás lehet.
Legalább tudnád hogy uruguayi, és nem argentin...vaLe5 írta:Nem tom mi a bajotok vele , argentin szóval csont kemény , középső védő amin gyengék vagyunk , és fiatal ugyholgy hosszutávra megoldás lehet.
Azér mer végre ha megsérül valaki vagy eltiltott akor nem oleguereknek meg Thuramoknak kell játszania!!!Végre erősödik a keret nem csak a kezdő!!!A sikerhez hosszú pad kell és végre a padon is minőség lesz!!Legalábbis eddig úgy néz ki!!!Én örülök cáceresnek!!!laci18 írta:Én nem értem minek kellettmegvenni amikor itt van Marquez.
Ha minden igaz akkor jövőre: Alves, Puyol, Milito, Pique, Cáceres, Marquez, Syl, Abidal és Oleguerral nem tom mi van . Vagyis 9 védő !!! és abból 5 középső + Oleguer (középső meg jobb szélsőt szokott játszani).