Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért lenne hülyeség? Simán érthető,hogy megakarják hálálni amit tett a klubért az elmúlt jó pár évben,plusz Juanito is a 7-esben játszott,rá szintén emlékezhetnek ezzel. Gondolom nem minden jó játékos mezét kell visszavonultatni,csak akik éveket,évtizedeket töltöttek egy adott klubnál,és a nevük szinte egybeforrt a klubéval,szal nem ilyen Ronaldinhokra kell gondolni,az ő mezét pl tényleg hülyeség lenneLesy írta:Most olvastam, hogy visszavonultatnák a 7-es mezt Raul miatt. Ilyen hülyeséget. Akkor ennyi erővel vonultassák vissza az összes létező mezszámot. Ha minden jó játékos mezét visszavonultatták volna, aki a Madridba játszott, már nem lenne mit felvenni
Gomezinho írta:Majd Saviola felveszi! ő lesz a 7-es
fir3bird írta:ebben is van valami, modnjuk Raúl most tényleg nem nagyon fért Villa vagy Torres helyére, cserének meg ott van Güiza...bár én hiányolni fogom...csababarca írta:ez csak megint a madridiak feltünési fiszketegsége...
illetve aragones felé valamiféle jelzés részükről ogy egy "ekkora" játékost nem vitt ki az EB-re...
és így igaz...akkor bekéne vezetni a 3jegyü mezszámokat
ebben is van valami, modnjuk Raúl most tényleg nem nagyon fért Villa vagy Torres helyére, cserének meg ott van Güiza...bár én hiányolni fogom...csababarca írta:ez csak megint a madridiak feltünési fiszketegsége...Lesy írta:Most olvastam, hogy visszavonultatnák a 7-es mezt Raul miatt. Ilyen hülyeséget. Akkor ennyi erővel vonultassák vissza az összes létező mezszámot. Ha minden jó játékos mezét visszavonultatták volna, aki a Madridba játszott, már nem lenne mit felvenni
illetve aragones felé valamiféle jelzés részükről ogy egy "ekkora" játékost nem vitt ki az EB-re...
és így igaz...akkor bekéne vezetni a 3jegyü mezszámokat
ez csak megint a madridiak feltünési fiszketegsége...Lesy írta:Most olvastam, hogy visszavonultatnák a 7-es mezt Raul miatt. Ilyen hülyeséget. Akkor ennyi erővel vonultassák vissza az összes létező mezszámot. Ha minden jó játékos mezét visszavonultatták volna, aki a Madridba játszott, már nem lenne mit felvenni
Persze, ez igaz deee Raúl akkora ikonja a Realnak hogy utána ki vehetné fel a 7-es mezt? Nemtudok elképzelni senkitLesy írta:Most olvastam, hogy visszavonultatnák a 7-es mezt Raul miatt. Ilyen hülyeséget. Akkor ennyi erővel vonultassák vissza az összes létező mezszámot. Ha minden jó játékos mezét visszavonultatták volna, aki a Madridba játszott, már nem lenne mit felvenni
Nem...valóban Guti, ő az igazi irányító a csapatban, de azt hiszem nem kell bemutatni a játékát...és furcsa hogy eleddig csak 14 válogatott meccsen szerepelt.Sztem ennél jobb játékos.Tavaly jobboldalra kellett volna venni egy [auto_cenzúra] játékost, nem pedig Robbent, aki Robinho helyén játszik nagyjából.De nem tették, és ha most jön C. akkor megy Robinhoculinho írta:A Madridban az a jó, h nem veszik észre, h nincs egy megfelelő irányítójuk és nem is nagyon keresnek. Ronaldo helyett Diego, Moutinho kellene nekik (nekünk is). Klasszis irányító nélkül nem fognak BL-t nyerni (hiába jön esetleg Ronaldo) és a bajnokságban is nehéz dolguk lesz, ha mi végre a tudásunk szerint játszunk.
Egyetértek és biztos nem tesz jót a fejlődésének Calderon korábbi nyilatkozata, mikor elég csúnyán beszélt róla.baas11 írta:Realnak van egy nagyszerű irányítója mégpedig Guti H. ,de ő is akárcsak Aimar beragadt játékos sosem tud berobbani a legnagyobbak közé , pl ugy h nincs ott az EB-én ami szerintem nagy hiba!culinho írta:A Madridban az a jó, h nem veszik észre, h nincs egy megfelelő irányítójuk és nem is nagyon keresnek. Ronaldo helyett Diego, Moutinho kellene nekik (nekünk is). Klasszis irányító nélkül nem fognak BL-t nyerni (hiába jön esetleg Ronaldo) és a bajnokságban is nehéz dolguk lesz, ha mi végre a tudásunk szerint játszunk.
Realnak van egy nagyszerű irányítója mégpedig Guti H. ,de ő is akárcsak Aimar beragadt játékos sosem tud berobbani a legnagyobbak közé , pl ugy h nincs ott az EB-én ami szerintem nagy hiba!culinho írta:A Madridban az a jó, h nem veszik észre, h nincs egy megfelelő irányítójuk és nem is nagyon keresnek. Ronaldo helyett Diego, Moutinho kellene nekik (nekünk is). Klasszis irányító nélkül nem fognak BL-t nyerni (hiába jön esetleg Ronaldo) és a bajnokságban is nehéz dolguk lesz, ha mi végre a tudásunk szerint játszunk.
Igazi puszipajtások vagyunk, jajaBoixos írta:Keelhaul írta:
Érzésem szerint Luckyról van szó, ha pedig így van...
Lucky a te haverod, nem?![]()
egyébként nem őróla van szó.
Érzésem szerint Luckyról van szó, ha pedig így van...Varga Tamás írta: Talán azért írták ide, mert ott a kutyát sem érdekelte. És ebben lehet is valami. Az én realos barátom is erre panaszkodik, rendszeresen. Ezért jóformán csak a filmegről szóló topic-ba írja le a véleményét, a többibe belelolvas. Mert csak leugatásban, lehülyézésben van része. Pedig többet tud a Madridról, mint sokan közületek. Legtöbben még nem is éltek, vagy csecsemők voltak, amikor már a RM-nak szurkolt. Csakhát az ilyen szurkolók véleményére ott nem adtok. Inkább a tizenéves suttyókéra, akik a nyomdafestéket sokszor nem bíró véleményt fogalmaznak meg, alpári stílusban. Az ő véleménye ez. Én nem nagyon tudok hozzászólni, hiszen nem látogatom ezt az oldalt.
Ja, és ne kérdezd kiről van szó, mert a személyiségi jogai és a barátsága ennél fontosabb a számomra.
Azért, mert már elmondták 5ször, hogy nem eladó. És hogy többet nem foglalkoznak az üggyel. Ennyi. Itt nem CR a kérdéses. Ha megkapná a nem kevés pénzét, gond nélkül átjönne a spanyol k@rvákhoz, de sztrájkolni meg fenyegetőzni nem fog, tehát az MU-n múlik a sorsa. Ők meg minek adnák el? Szerintem ennyi a történet!Ferguson megkezdte nyári szabadságát Franciaországban, feletteseire bízta a Ronaldo ügyet. Itt már csak az lesz a kérdés, hogy mennyi lesz az ára.
Mostanában a MU már nem nyilatkozza azt, hogy nem eladó.
Ferguson megkezdte nyári szabadságát Franciaországban, feletteseire bízta a Ronaldo ügyet. Itt már csak az lesz a kérdés, hogy mennyi lesz az ára.lionelmessi19 írta:Hmm.
Tegnap volt ez a nyilatkozatosdi ugye.![]()
Mára a Marca a következőt írja: Teljes megállapodás Ronaldoval, 9,5 eurós fizetésért játszik majd.
A madridista kül forrásokból: Calderon szerint megtisztelő h Ronaldo gyerek náluk akar játszani. Ronaldo mama ellenben állítja hogy a fia ugyan nem fog madridban játszani, marad mankeszterben.
A Mundo a másik véglet: Ronaldo tegnapi nyilatkozata kamu. Úgy ahogy van.
Csak Te....kb 690ed szer....Gomezinho írta:Gratulálok a Madridnak a 32. bajnoki címhez! Meglesz ha C.Ronaldo a tiétek lesz! Nektek még ő hiányzott és kész is ! Szép volt Barcelona , beégtünk!
A nyereséget valóban elírtam. Amúgy meg már több mint 10 éve vagyok tipikus divatrukker, aki a Realnak szurkol. Az a szánalmas, hogy csak úgy mindenki divatrukkernek nevezi szinte az összes Realost.Meg még adj hozzá 250-300 millió eurós kiadásokat. Tipikus divatdrukker, aki egyáltalán nincs tisztába a csapat dolgaival. Szánalmas.