Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
depth
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:19:29

matyi02 írta:Szerintem se Trezuget a jó megoldás hát a kora meg hát tul sokat vol ő olasz be és nem ugyan az olasz meg spanyol nem ???
Benzema,Adebayor(olcsó),Huuntelar,(Dos santos),Robinho azt nyilatkozta hogy ha jöne egy jó ajánlat akkor menne :D, farfán,silva,Tevez, David Villa, szeritnem ezek it elférnének inkáb mint David Trezuget ...:D
Sztem ezekből kéne válogatni :lol: 8)
Mind - mind sokkal drágább és némelyik nem is csatár :) Ettől függetlenül nekem se Trezeguet a favoritom.
csabimo írta:Valaki magyarázza már meg nekem h mit akarunk Trezeguével. köszönöm
Szvsz, gólokat szeretnénk vele lövetni.

[quote="Csiszi"6""]
Guardiola írta: Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatart :) Vagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart ;)
Talán Huntelaar ennyiért megszerezhető...TALÁN![/quote]

Huntelaarnál csak az egyik feltétel teljesül, fiatalabb, de egyelőre még nem jobb :)
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.06.07. 14:25:44-kor.
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.07. 14:18:57

Guardiola írta:
lenart cryuf írta:Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!
Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatart :) Vagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart ;)
Talán Huntelaar ennyiért megszerezhető...TALÁN!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Laza
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:18:24

Trezeguet??
mi rák nak??
mondjuk ha bevonjuk gudjonsent nem lenne rossz...
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.07. 14:17:22

Bestbarca írta:Gondoljatok bel, hogy az utóbbi években hány gólt kaptunk mert rendre elfutottak a szélsőink mellett, az etette meg őkat aki akarta.
gondolj bele, hogy most mennyit fogunk. mert ez a gyerek védekezni semmit nem fog
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alberto10
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:15:20

http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... elona.html
és ehez mit szóltok??? sztem tökéletes lenne Alves cseréjének!!!!! sztetek???
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.07. 14:14:00

Szerintem se Trezuget a jó megoldás hát a kora meg hát tul sokat vol ő olasz be és nem ugyan az olasz meg spanyol nem ???
Benzema,Adebayor(olcsó),Huuntelar,(Dos santos),Robinho azt nyilatkozta hogy ha jöne egy jó ajánlat akkor menne :D, farfán,silva,Tevez, David Villa, szeritnem ezek it elférnének inkáb mint David Trezuget ...:D
Sztem ezekből kéne válogatni :lol: 8)
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:13:17

Na végre megvan a gyerek :D ...de remélem h most már ezzel le van zárva a védekezöjátékosok megvétele, és lehet koncentrálni silvára, villára, motinhora meg a többiekre...Valaki magyarázza már meg nekem h mit akarunk Trezeguével. köszönöm
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:11:57

lenart cryuf írta:Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!
Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatart :) Vagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart ;)
Deus
Boixos Nois

2008.06.07. 14:08:25

nnnaaa végre valami! Dani Alvéééés!!!!
sztem evvel az igazolással nagyot léptünk előre. De ne bizakodjuk el magunkat, mert előfordulhat, hogy mégse fog villogni Barcában.

lsd. Henry...
KépKép
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 14:06:45

Mondd azt a sokat, mert én éppen most gondoltam utána, h alig van jó csatár a piacon, főleg megszerezhetőeket mondj!!!
lenart cryuf
Barça B

2008.06.07. 14:03:35

Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!
A Csapat lehet hűtlen a szurkolóhoz,de a szurkoló sohasem lesz hűtlen csapatához!!!
Lampiao
Jugador d'estrella

2008.06.07. 13:51:57

xbalix írta:
DaNNy írta:xbalix, sorolj fel 3-4 védőt akkor akik tudnak jobb teljesítménít nyújtani azon a poszton, mint ő. rúgótechnika meg nem csak a kapuralövésre kell sztem. Biztosan fog lőni szabadrugsokat amit mondjuk Henry fejére kéne varázsolni stb.
Nem tudom h jobb teljesítményt tudnak e majd nyújtani, mert nem fociztak még a Barcában, ahogy ő sem. De ár/érték arányban sztem jobb választás lett volna: Miguel, Lahm, Sagna, Eboué... Ja és sztem nem ő fogja lőni a szabadrúgásokat (Henry mellett vicces lenne). A Beíveléseket majd lehet, de ott van arra Xavi is. Vicces h pont Henryt írtad akinek a fejére beíveli majd, mivel Henry tartozik a jól fejelő játékosok közé (magassága ellenére).
Hát én bizonytalan vagyok Alvessel kapcsolatban, de akiket felsoroltál: Miguel, Sagna, Eboué azok közül szerintem csak egy jobb van és az Lahm. Ő pedig maradni szeretne Münchenben, mert megfűzték, így őt nem tudtuk volna megszerezni, de a többi közel sem Alves szint. Lahm jó lett volna de fel vvan spanolva, hogy Klinsmann felvirágoztatja őket... Viszont, ha neki nem jön be München, nekünk meg Alves, jövőre simán cserélnék... Lahm technikás, szereti az egyérintőt, és jól ad be... Ja és ő szinte mindig visszaér... Alves meg valljuk be sokszor annyira gólt akart lőni, hogy nem figyelt a védekezésre és sokszor szívtak emiatt, ami egy hátvédnél nem túl jó...
Kissge87
Barça B

2008.06.07. 13:50:42

xbalix írta:Puyol is el tud játszani a szélen, nem is akárhogyan
Aha nem is akárhogy! rosszul!!! Puylanak középen a helye! Idén is volt kint jobbhátvédbe de az a teljesítmény tőle elfogadhatatlanul gyenge volt!!!
Szóval én nagyon örülök Alvesnek, és majd az idő eldönti, hogy meg ért e annyit!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Szerintem tutira meg!!! 8) 8) 8) 8)
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 13:31:49

ozsimiki írta: Ha a Milánnak összejönnek ezek az igazolások,akkor elég ütős csapat lesz arrafele,és még fiatalítanak is :lol:
Eto'o eladása mindentéren rossz lenne,jó lenne már egy nyilatkozatot olvasni tőle,hogy mit is akar konkrétan,mert ha tuti el akar menni,akkor elfog,a kérdés,h hova,és cserébe kit tudunk megszerezni. Interből Ibrát tuti nem (pedig talán az egyetlen aki érdemben helyettesíteni tudná).
Hát igen, Flamini, Eto'o, Zambrotta, eddig nem rossz névsor, még akkor sem, ha Eto'o helyett csak Adebayor lesz ott. Igazából kell is nekik, még egy ilyen évet nem engedhetnek meg maguknak.
Eto'o helyett sztm is csak Ibra lett volna jó, de ő felejtős, még kicsit riszkes, de hasonlóan jó megoldás lehet Benzema is, de ő qva drága, ahhoz képest, amit eddig letett az asztalra.
Marad Trez, aki meg max 2 évre jó, de ha belegondolunk, a Eto'o sem maradt annál sokkal tovább, ha most tényleg elmegy.
Igazábül nincsenek most igazán jó csatárok a piacon, ezért nem vok benne biztos, h bele kellene-e mennünk nekünk ebbe a problémába, mintsem lenyugtatni Eto'ot, és egyben ultimátumot adni neki, h viselkedjen, és dolgozzon, mert az a dolga.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.06.07. 13:28:46

Hát én meg azt mondom, hogy Alves hatalmas vétel volt. Legalább olyan jó jobb oldalon, mint Roberto carlos volt balon. legenda lesz az fix. Nincs nála jobb jobb hátvéd jelenleg. Gondoljatok bel, hogy az utóbbi években hány gólt kaptunk mert rendre elfutottak a szélsőink mellett, az etette meg őkat aki akarta. Ha Belletti vagy Gioval szemben valaki lendületből érkezett már tudni lehetett hogy meg fogja etetni. Bár igaz mind1 volt mert elöl R10-ék parádéztak. Ugye mindíg annyira jó egy védelem, amennyire az elötte lévő csapat. Ha egy meccsen 80% a Barcánal a labda,akkor mind1 kik vannak hátul. De ez nem mehet mindíg így ezért kell minőség hátra. És most. Nézzétek meg Abidalt, aki mit teljesített, amíg viszonylag egybe volt a csapat, utánna nem mérvadó a teljesítménye, mert én akkor már akár Puyolt is felültettem volna a lelátóra olyan rosszul játszott. De tény hogy nagy védő. Most pedig itt van a másikon alves, aki úgy cselez, lő, ad be, mint egy világsztár középpályás, és mellette az esetek többségében simán visszaér. Kihajtja a belét is, mindíg messze ő futott a legtöbbet a sevillaban. Emellett hogy szabálytalan, na bumm neki. Egy mindíg nem lehet visszaérni és kell szabálytalankodni, 2 A védőink zöme altalában csak nézi a labdát, és simán megetetik őket. Könyörgöm, egy védőnek szabálytalankodni is kell sokszor, ez a foci, nem engedheti hogy átmenjenem rajta. Nálunk sokszor csak primadonnáznak a védők azt kapjuk a gólt. Igen is oda kell tenni magukat, igen is meg kell szerezni a tekintélyt, és néha kell a szabálytalanság. Ezért jó hogy jött Casares is, mert kell a durva ember is a mai fociba, nekem se tetszik ez a tendencia, de tény hogy kell. Touré vagy Keita is igazi kemény játékosok, és ezekben volt hiányunk sokáig. Pepe ezt jó csinálja, kellenek az ilyen emberek.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.07. 13:25:54

40 méterre a kaputól biztos,hogy nem fogjak rálőni, és be fogják ívelni. Amugy meg idén nem voltak valami parádés szabadrugásaink decotól xavitól. úgyhogy szerintem lesz lehetősége Alvesnek közelről kísérleteznie .Henry idén is itt volt , mennyi szabit rugott? nagyon keveset,Iván is megmondta az Real ellen a Sport tv stúdiójában :) szerintem jó vételt volt kész :D[/quote]

Henryt nem engedték oda, ott volt Ronnie és Deco is. De mostmár nem Alves fogja lőni hanem ő. Legalábbis 30-on belül. :D Kicsitt több szabi gólt lőtt Alvesnél már sztem... :D :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.07. 13:24:42

André T. írta:Elnézést kérek tudom hogy nem ide tartozik de csak azért kérdeztem mert
akkor a mainap lehet hogy láthatjuk Moutinhótt játszani és azt pedig gondol
om hogy egypárran szeretnék láttni.
Nekem is írhatnál egy püt,h mi a rákért ilyen a szövegformálásod amilyen :?: :D

On:

Ha a Milánnak összejönnek ezek az igazolások,akkor elég ütős csapat lesz arrafele,és még fiatalítanak is :lol:
Eto'o eladása mindentéren rossz lenne,jó lenne már egy nyilatkozatot olvasni tőle,hogy mit is akar konkrétan,mert ha tuti el akar menni,akkor elfog,a kérdés,h hova,és cserébe kit tudunk megszerezni. Interből Ibrát tuti nem (pedig talán az egyetlen aki érdemben helyettesíteni tudná).
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 13:19:45

Perrero írta:
Grege írta::cry: Ezek a mai hírek eléggé a csatárváltásról szólnak... Sajnos kezdem elhinni, h Eto'o elmegy, és itt mondenki a vezetőséget fogja szidni, talán jogosan.

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=726416

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=726459

Ja, és mielőtt vki azzal jönne, h ááá, csak goal.com, azért az eddigi igazolásainkban eléggé igazuk volt...
Pedig már kezdtem azt hinni, h a Milan megnyugszik Adebayorral, és békén hagyja Eto'ot, de úgy fest, még egy utolsó rohamot el kellene ijesztenünk. Remélem Laporta tartja magát 45-50 millióhoz, annyiért úgy sem veszi meg senki!
persze h bejön a goalnak ha 40 játékossal hoznak hirba, azokbol meg lekapunk párat...
De meg is keresünk 40 játékost, mire döntünk :wink: !
Na mind1, a lényeg, h ha van vmi mögötte, akkor megint aggódhatunk Eto'oért, hozzátéve, h én nem ellenzem Trezt, de ő azért nem egy túl hosszó távú megoldás.
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 13:16:59

:cry: Ezek a mai hírek eléggé a csatárváltásról szólnak... Sajnos kezdem elhinni, h Eto'o elmegy, és itt mondenki a vezetőséget fogja szidni, talán jogosan.

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=726416

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=726459

Ja, és mielőtt vki azzal jönne, h ááá, csak goal.com, azért az eddigi igazolásainkban eléggé igazuk volt...
Pedig már kezdtem azt hinni, h a Milan megnyugszik Adebayorral, és békén hagyja Eto'ot, de úgy fest, még egy utolsó rohamot el kellene ijesztenünk. Remélem Laporta tartja magát 45-50 millióhoz, annyiért úgy sem veszi meg senki!
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.07. 13:10:11

xbalix írta:
DaNNy írta:xbalix, sorolj fel 3-4 védőt akkor akik tudnak jobb teljesítménít nyújtani azon a poszton, mint ő. rúgótechnika meg nem csak a kapuralövésre kell sztem. Biztosan fog lőni szabadrugsokat amit mondjuk Henry fejére kéne varázsolni stb.
Nem tudom h jobb teljesítményt tudnak e majd nyújtani, mert nem fociztak még a Barcában, ahogy ő sem. De ár/érték arányban sztem jobb választás lett volna: Miguel, Lahm, Sagna, Eboué... Ja és sztem nem ő fogja lőni a szabadrúgásokat (Henry mellett vicces lenne). A Beíveléseket majd lehet, de ott van arra Xavi is. Vicces h pont Henryt írtad akinek a fejére beíveli majd, mivel Henry tartozik a jól fejelő játékosok közé (magassága ellenére).
40 méterre a kaputól biztos,hogy nem fogjak rálőni, és be fogják ívelni. Amugy meg idén nem voltak valami parádés szabadrugásaink decotól xavitól. úgyhogy szerintem lesz lehetősége Alvesnek közelről kísérleteznie .Henry idén is itt volt , mennyi szabit rugott? nagyon keveset,Iván is megmondta az Real ellen a Sport tv stúdiójában :) szerintem jó vételt volt kész :D
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.07. 13:09:52

DaNNy írta:Abban a védelemben az volt a lényeg,hogy volt egy eléggé defendív középpályásunk előttük, névszerint Rafa Marquez, aki VKP volt nem gyengén.
Mostmár igazán aki olyan közel játszana a védelemhez középpályásként, olyan nincs, még Toure sem ! és sajna azt már visszacsinálni sem lehet,mert annyi középpályása van a csapatnak,hogy az az 1 hely nagyon kell,hogy ne legyenek a transferek fölöslegesek,és igy a védelem rovására megy :( . Mert ugye a 2 szélső jóesetben mindig előrefut stb.
Hát Márquez annyira nem vált be vkp-ként... Különben nem igazoljuk le Tourét. :wink:
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.07. 13:06:25

Abban a védelemben az volt a lényeg,hogy volt egy eléggé defendív középpályásunk előttük, névszerint Rafa Marquez, aki VKP volt nem gyengén.
Mostmár igazán aki olyan közel játszana a védelemhez középpályásként, olyan nincs, még Toure sem ! és sajna azt már visszacsinálni sem lehet,mert annyi középpályása van a csapatnak,hogy az az 1 hely nagyon kell,hogy ne legyenek a transferek fölöslegesek,és igy a védelem rovására megy :( . Mert ugye a 2 szélső jóesetben mindig előrefut stb.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
André T.
Jugador del Barça

2008.06.07. 13:06:09

Elnézést kérek tudom hogy nem ide tartozik de csak azért kérdeztem mert
akkor a mainap lehet hogy láthatjuk Moutinhótt játszani és azt pedig gondol
om hogy egypárran szeretnék láttni.
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.07. 13:02:54

Lezárt