Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
MichaaBee írta:Huntelaart vagy Villát kell leigazolni! nehogymár a világ harmadik leggazdagabb csapatának ne legyen 30 millája egy középcsatárra! Huntelaarról olyat is hallottam, hogy 17-ért![]()
de ezt azért nem hiszem! jöhet ide 30-ért és kész!!!
teljesen igazad van....de hát ezt mond a klubvezetőségének!Mihu írta:Alvés-nek nagggggggggggggggggggggggggggggggggyon örülök![]()
![]()
![]()
Trezeguet-nek viszont nem örülnék. Megvennénk mjuk 18-ért. Ok. Kiöregedne Henryval együtt 2-3 év múlva. És akkor vehetnénk megint két csatárt. Ahelyett hogy most megvennénk mjuk Villát 30-ért, vagy Huntelaart. És akkor mjuk 4-5 évre meg lenne oldva a csatárkérdés. Henry 31, Trezeguet meg 30 éves. Mit kezdünk két veterán csatárral? Elég az egyik. Henry.
Lényeg: nem örülnék Trezeguet leigazolásának.
Ez az irányító kérdés mindig heves vitákat indít, ahogy én látom: Xavi nálunk nem irányító, Deco az, akit viszont nem mi neveltünk ki, Milannál Kaka, realnál jelenleg nincs igazán(panaszkodnak is miatta), Arsenalban Fabregas, de az Arsenalt, bár ezért morcos lesz sok ember, de nem tartom igazi élcsapatnak. Lassan már hasonló funkciót töltenek be, mint az Ajax, köztes állomásként funkcionálnak a játékosoknak, akik ott tapasztalatot gyűjtenek, aztán lelépnek nyerni vmit a megaklubokba.vaLe5 írta:Xavi meg leesett kész játékosként az égből , mindenhol nevelik az irányítót ha észrevetted volna , mert az nem megy hogy felnő egy védekező játék rendszerben aztán megveszi mondjuk egy támadó felfogásu csapat , Guti , Gigs , Xavi , Iniesta (aki igen is támadó ezen nem is érdemes vitatkozni) , Fabregas , Gerrard... kell még? Ezekt kinevelték.
Nem csinált semmit se?Laza írta:bla bla bla
Pont emiatt a rizikó faktor miatt. Ne tervezzünk 10-12 évre előre, én a következő bajnokságban szeretnék sikereket látnivaLe5 írta: Torres és Villa kész játékos ez igy van de benne van abban az életkorban amikor még fiatalnak hívom őket igy természetesen velük egyetértek.
Csak azt nem értem hogy miért ér kevesebbet egy fiatall tehetség mint egy kiforrott játékos , aki jó esetben ha pl 25-28 éves játszhat itt 6 évet és nem alkitna már akkorát egy 22 éves fiatal pedig akár 10-12 évet is lehúzhat itt , persze rizikós kiadni érte sok pénzt lásd Dos Santost akiért ha vesszük nyilván sokat perkálunk és óriásit bukunk , de lehet hogy Messihez vagy Bojanhoz hasonlót fog produkálni.
Na akkor szerinted ki az irányito , halljuk na!!Danka00792 írta:Xavi nem irányíto, ahogy Giggs, Iniesta és Fabregas sem. (<- elöször nem irányitó poszton játszott, emlékszem, hogy Vieira helyét akarták anno pótolni vele, és öt mi neveltükvaLe5 írta:Xavi meg leesett kész játékosként az égből , mindenhol nevelik az irányítót ha észrevetted volna , mert az nem megy hogy felnő egy védekező játék rendszerben aztán megveszi mondjuk egy támadó felfogásu csapat , Guti , Gigs , Xavi , Iniesta (aki igen is támadó ezen nem is érdemes vitatkozni) , Fabregas , Gerrard... kell még? Ezekt kinevelték.)
Torres és Villa kész játékos ez igy van de benne van abban az életkorban amikor még fiatalnak hívom őket igy természetesen velük egyetértek.depth írta:Nem kicsit, hanem túlságosan sarkított példát írtálvaLe5 írta: Ez az egész 1 rossz gondolat amit leirtál , gyerünk vagyük meg Balackot Sevát , Maldinit , Larsont , meg Gigset nem... ez kicsit sarkitott példa de ezt mondtad... fiatalitani kell 18-24 éves játékosokban kell gondolkodni.
Az lehet hogy nekünk a 40 milla az sok pénz de most egy külön kategóriáról beszélünk , vegyünk Higuainokat meg Gagokat? Pablo Garciát mint a Real? Ezek aztán beváltak , jó persze Pepénél igy is jobbak... nem arról van szó hogy csak a drága játékos a jó de: Kispénz kisfoci , nagypénz nagyfoci...Trezeguet én se támogatom, de ne adjunk már ki 18-24 éves játékosokért annyit, amennyiért egy rutinos, beért, jó játékost is lehetne venni. Lehet, h be se vállnak, nem tudhatjuk. Nem, a rutinos nem azt jelenti, h 30+.
Nem Higuainokra gondoltam, nem is Gagokra. Nem azt mondtam, h 10 milláért vegyünk játékosokat, hanem, h cserecsatárért marha drága lenne az a 40milla. Mert valjuk be, Benzemánál és Huntelaarnál is jobb Henry. Szerintem jövőre akarunk nyerni címeket, nem pedig 1-2-3 év múlva
Villa, Drogba, Ibrahimovic, Torres, Adebayor mind-mind jobb náluk jelenleg. Attól függetlenül, nagyrészét nem szeretném itt látni.
Xavi nem irányíto, ahogy Giggs, Iniesta és Fabregas sem. (<- elöször nem irányitó poszton játszott, emlékszem, hogy Vieira helyét akarták anno pótolni vele, és öt mi neveltükvaLe5 írta:Xavi meg leesett kész játékosként az égből , mindenhol nevelik az irányítót ha észrevetted volna , mert az nem megy hogy felnő egy védekező játék rendszerben aztán megveszi mondjuk egy támadó felfogásu csapat , Guti , Gigs , Xavi , Iniesta (aki igen is támadó ezen nem is érdemes vitatkozni) , Fabregas , Gerrard... kell még? Ezekt kinevelték.
Szép kis névsor és hibátlan is!:):):)csabimo írta:Lucho, diego, nasri, fabregas, moutinho, KAKA...jah és HlebKissge87 írta:És irányító posztra kit kellene????
Lucho? Diego? vagy ki?
Nem kicsit, hanem túlságosan sarkított példát írtálvaLe5 írta: Ez az egész 1 rossz gondolat amit leirtál , gyerünk vagyük meg Balackot Sevát , Maldinit , Larsont , meg Gigset nem... ez kicsit sarkitott példa de ezt mondtad... fiatalitani kell 18-24 éves játékosokban kell gondolkodni.
Az lehet hogy nekünk a 40 milla az sok pénz de most egy külön kategóriáról beszélünk , vegyünk Higuainokat meg Gagokat? Pablo Garciát mint a Real? Ezek aztán beváltak , jó persze Pepénél igy is jobbak... nem arról van szó hogy csak a drága játékos a jó de: Kispénz kisfoci , nagypénz nagyfoci...
Pont, h ezt mondom én is, h most akarunk címeket nyerni, nem 2-3 év múlva mire szupersztárra ér be Benzema vagy Huntelaar.chi omega írta: nem lehet spórolni, mert egy újabb sikertelen év nagyon mély gödörbe lökné a klubot. nem lehet trezegékkel szórakozni. még akkor is, ha élő legenda.
cserének én is elfogadnám!Benga írta:Egy dolgot nem értek.
Miért nem Güiza?
27 éves kivásrlási ára 15 millió euró a kivásárlási ára spanyol gólkirály élete legjobb formájában...
bojan túl fiatal, henry és trezeguet pedig MÁR nem elég fiatal ahhoz, hogy minden körülmények között első számú csatárok legyenek. egy óriási szakadék képződne így, eto'o távozásával, akinek a helyére igenis kell valaki, egy fiatal, de nem kamasz, egy tapasztalt, de nem veterán játékos. benzema lassan megfelel ezeknek a kritériumoknak, bár még csak 21 lesz, de az a jelenlegi futballban már akár érett kor is lehet. persze villa lenne a tökéletes.depth írta:Azért, mert rengeteg pénz az amivel te csak így dobálózól. Lehet, h nekik nem mind1, h 10 millió ide vagy oda.chi omega írta: miért kellene ENNYIÉRT jobb csatár? nehogymár egy ilyen létfontosságú poszton spóroljon egy ekkora klub! ha eto'o megy, akkor egy MEGHATÁROZÓ, és FIATAL szuperklasszist KELL venni a helyére, minden más igazolás bukta. ha 40 millió, akkor annyi. azonnal rá kell feküdni villára vagy benzemára.
Miért lenne minden más igazolás bukta? Pont, h egy rutinosabb játékos kellene, nem egy fiatal szupertehetség, hanem már egy beért profi. Itt van nekünk már Bojan, fiatal és tehetséges.
Úgy nézd ezt a Huntelaar, Benzema kérdést, h lehet, h Henry mögött csak padozni tudna, mert azért Henry klasszisokkal jobb játékos egyelőre.
40 milliót írsz, 40et, feltudod ezt az összeget fogni? Nem forint, hanem euro. Igen erős lenne a padunk, én is örülnék neki, de néha azért sírtok, mert túl sokat költünk, néha meg odaadnátok a világ összes pénzét egy szinte zsákbamacskáért.
Ez az egész 1 rossz gondolat amit leirtál , gyerünk vagyük meg Balackot Sevát , Maldinit , Larsont , meg Gigset nem... ez kicsit sarkitott példa de ezt mondtad... fiatalitani kell 18-24 éves játékosokban kell gondolkodni.depth írta:Azért, mert rengeteg pénz az amivel te csak így dobálózól. Lehet, h nekik nem mind1, h 10 millió ide vagy oda.chi omega írta: miért kellene ENNYIÉRT jobb csatár? nehogymár egy ilyen létfontosságú poszton spóroljon egy ekkora klub! ha eto'o megy, akkor egy MEGHATÁROZÓ, és FIATAL szuperklasszist KELL venni a helyére, minden más igazolás bukta. ha 40 millió, akkor annyi. azonnal rá kell feküdni villára vagy benzemára.
Miért lenne minden más igazolás bukta? Pont, h egy rutinosabb játékos kellene, nem egy fiatal szupertehetség, hanem már egy beért profi. Itt van nekünk már Bojan, fiatal és tehetséges.
Úgy nézd ezt a Huntelaar, Benzema kérdést, h lehet, h Henry mögött csak padozni tudna, mert azért Henry klasszisokkal jobb játékos egyelőre.
40 milliót írsz, 40et, feltudod ezt az összeget fogni? Nem forint, hanem euro. Igen erős lenne a padunk, én is örülnék neki, de néha azért sírtok, mert túl sokat költünk, néha meg odaadnátok a világ összes pénzét egy szinte zsákbamacskáért.