2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A balszélre jobblábas játékos kellene. R10 is jobb lábas és baloldalról egy jobblábas szélső jobban tud befelé cselezni. De a legjobb az lenne, ha olyan jönne aki mindkét lábával jó.Lionel85 írta:Főleg hogy inkább jobbszélső. Ballábas játékos kell ide, főleg Gio távozása után.
Ez így van, Etoo ilyen szempontból pótolhatatlan, nincs hozzá hasolnó játékos jelenleg.Sose bírtam a srácot, és még enyhén fogalmaztam, de amit produká évről évre az brutális.Grege írta:Ki kell ábrándítsalak, ha Eto'o és a vezetőség úgy dönt, h elválnak útjaik, nem fog olyan szintű csatár jönni, mint ő, mert nincs ilyen jelenleg a piacon, vannak fiatalok, öregek, tapasztaltak, és lutri választások, de olyan mint ő egy sem.oltsa írta:Nem értem sokan miért írták,hogy Eto'o helyére jöhet Trezeguet. Egyszerűen nem az a szint. Ez baromság. Még ha jön is(remélem nem),akkor nyílván egy Larsson- féle rutinos golvágót látnak benne, aki nagyrészt csereként beálva jut lehetőségehez. Nem kezdőként.... De viszont ehhez túl drága.Nem is értem mit akarnak vele.Sosem tartottam nagy játékosnak. Sorry, de szerintem ilyen játékosokat Argentínába százával találnánk.
Ki kell ábrándítsalak, ha Eto'o és a vezetőség úgy dönt, h elválnak útjaik, nem fog olyan szintű csatár jönni, mint ő, mert nincs ilyen jelenleg a piacon, vannak fiatalok, öregek, tapasztaltak, és lutri választások, de olyan mint ő egy sem.oltsa írta:Nem értem sokan miért írták,hogy Eto'o helyére jöhet Trezeguet. Egyszerűen nem az a szint. Ez baromság. Még ha jön is(remélem nem),akkor nyílván egy Larsson- féle rutinos golvágót látnak benne, aki nagyrészt csereként beálva jut lehetőségehez. Nem kezdőként.... De viszont ehhez túl drága.Nem is értem mit akarnak vele.Sosem tartottam nagy játékosnak. Sorry, de szerintem ilyen játékosokat Argentínába százával találnánk.
Főleg hogy inkább jobbszélső. Ballábas játékos kell ide, főleg Gio távozása után.DaNNy írta:Nem Barca szintü játékos. Nem örülnék nekibarcaloki írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=725639
Ehez mit szóltok?
Én szívesen látnám a balszélünkön!![]()
![]()
Inkább Silva !
Az elmélettel csak az a baj, hogyha csak a jövő generációjából veszel játékosokat, akkor csak a jövőben lesz TALÁN jó csapatod.. Kellenek tapasztalt játékosok a csapatba, nem lehet csak gyerekekkel kiállni. És nálunk van bőven "gyerek":Messi, Ini, Bojan, eddig Gio, hátul Caceres és Piqué... Azért óvatosabban fogalmazz, sztm a vezetők nagyon is tudják, hogy mit csinálnak, a játékosvásárlásokra sztm az utolsó 4-5 évben a legkevesebb panasz sem lehetett.André T. írta:Úgylátszik hogy kezdünk visszafelefejlődni hogy nem olyan játékosok
után érdeklődünk akik még a 30-dik életévüket nem töltöttékbe és nem
álnak közel a visszavonulás gondolatához hanem épp ellenkezőleg ponto
san olyanokatt sorolgatnak akik már időssek és már közelállnak ahoz hogy
végszótt mondjanak.Hát nem tudom de ha Pepék ezt igylátják és ha ők ez
ekhez ragaszkodnak mint:Trezegué meg stb....akkor csak sajnálni tudom
az eszükett pedig már igazán tanulhattak volna a sajátthibáikból gondolok
pl:Thuramra vagy Zambira szóval akikkel már egyszer befűrödtek hiszen
teljesen nyilvánvaló volt az hogy pl:Thuram a maga 36 évével már jó ha
menni birt a pályán nem hogy még szaladni.Szóval én úgyérzem hogy itt
mi szurkolók és több ezer szurkoló akiket láttok külföldi fórumokon is szóv
al hiábba koptatjuk a szánkatt nem ér lófalosztsem hiába emlitjük nap mint
nap pl:Moutinhó,Nasri,Kerlon,Diégó és mégsokk olyan fiattal nevétt akik a
jövő generációjának vannak kikiáltva nem ér semmitt a vezetők ezek szer
int nem a változás és a jövő irányába haladnak hanem abba az irányba
ahol a már kb 2001-2003-ban leragad az ember.Komolyan én csak sajnálni
tudom őkett amiatt mert nemtudják az évszámokatt megkülönböztetni
vagyis a 2003-at a 2008-tól.
Nem Barca szintü játékos. Nem örülnék nekibarcaloki írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=725639
Ehez mit szóltok?
Én szívesen látnám a balszélünkön!
Hát ja muszáj lesz! Bízzunk benne, mást nem tehetünk. Remélem bejönnek az újak mert kumma sok pénzt fizettünk értük. Ja és Treznek a 4 éves szerződés sztem vicc. Ezt Laporáék se gondolják komolyan...Grege írta:Most elsőre Yayát mondanám, de félek, h nem fogadod el, ezért inkább sorrendet írok: Milito-Marquez-Abidal-Puyol-Zambrotta, de ezzel persze lehet vitatkozni, igazad van benne, h nem állt messze egymástól a színvonaluk, de éppen ezért mondom, h ezen jövőre javítaniuk kell, főleg a csk-nak!xbalix írta: Emelj már ki vkit a védelemből légyszi a tavalyi idény után!.....
Jah senki? Sejtettem...
Most elsőre Yayát mondanám, de félek, h nem fogadod el, ezért inkább sorrendet írok: Milito-Marquez-Abidal-Puyol-Zambrotta, de ezzel persze lehet vitatkozni, igazad van benne, h nem állt messze egymástól a színvonaluk, de éppen ezért mondom, h ezen jövőre javítaniuk kell, főleg a csk-nak!xbalix írta: Emelj már ki vkit a védelemből légyszi a tavalyi idény után!.....
Jah senki? Sejtettem...
Ehhez azért idén neki is magasabb fokon kell égnie, mint tavaly... Lássuk be, elég ócska idénye volt neki is sajnos!xbalix írta:Puyol kifutó??? 30 évesen?Léfe írta:Trezeqet nem kellene, föleg Henry mellé nem. Két idősödő középen nem jó. Balos támadó kellene. Rafa tőlem mehet. Látom a tervezettösszeállitásokat Piquet, és Caceres és Militó jobb mind Puyol nem tudom kap-e helyet. Lassan kifutó Ő is.Sokan meglincselnének sztem ezért!
30 év védőnél még nem kor, ő a CSK a Barca vezére aki összefogja a csapatot hátul. Ha valaki akkor ő játszani fog!!!
Puyol kifutó??? 30 évesen?Léfe írta:Trezeqet nem kellene, föleg Henry mellé nem. Két idősödő középen nem jó. Balos támadó kellene. Rafa tőlem mehet. Látom a tervezettösszeállitásokat Piquet, és Caceres és Militó jobb mind Puyol nem tudom kap-e helyet. Lassan kifutó Ő is.