Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta:Nekem is ez volt az első gondolatom. Egy nagyon gyengén muzsikáló, kezdetleges futballt játszó törökök ellen nem nehéz villantani. Majd ha afranciák/olaszok/hollandok ellen is így játszanak, akkor lehet miről beszélni. De a 2006-os VB-n láthattuk, a franciák ellen még helyzetük sem volt a portugáloknak, szinte egy egyeneset nem tudtak a lasztiba rúgni. Most sem fognak.lionelmessi19 írta:Na ma olyan nap lesz, hogy 1 meccset se nézek.
Egy egészpicit se szeretem egyik válogatottat sem, a németeket meg aztán............ .
Moutinho pedig semmi extrát nem csinált és kész. Hátrébb játszott mint kellene, így mondhatjuk h nem csoda, de semmi különleges. Ügyes a srác, hajtós, ennyi.
Megjegyzem majd mondjuk Hollandia vagy Franciaország lesz érdemes figyelni mindegyiküket. Nem a hitehagyott török alakulat ellen kell őket figyelni.
A holland - francia - olasz hármas egyike lesz az Európa-bajnok, esetleg a németek. Szerintem.
A törökök ellen az agyonhypolt Ronaldo sem csinált semmit. Pedig nem kis szezon van mögötte.lionelmessi19 írta:Moutinho pedig semmi extrát nem csinált és kész. Hátrébb játszott mint kellene, így mondhatjuk h nem csoda, de semmi különleges. Ügyes a srác, hajtós, ennyi.
Megjegyzem majd mondjuk Hollandia vagy Franciaország lesz érdemes figyelni mindegyiküket. Nem a hitehagyott török alakulat ellen kell őket figyelni.
szerintem is nagyon jól játszott, habár eddig még nem sokszor láttam és nincs mihez viszonyítani igazán, de pl. a gólpassz előtt is ahogy átvette a labdát és ezzel átverte a védőt az nagyon szép mozdulat volt..................Guardiola írta:Nekem Moutinho jateka kifejezetten tetszett, megbizhato volt, hasznos volt adott golpaszt, visszazart vedekezni... Ha leigazolnank nem lennek szomoru.
Nekem is ez volt az első gondolatom. Egy nagyon gyengén muzsikáló, kezdetleges futballt játszó törökök ellen nem nehéz villantani. Majd ha afranciák/olaszok/hollandok ellen is így játszanak, akkor lehet miről beszélni. De a 2006-os VB-n láthattuk, a franciák ellen még helyzetük sem volt a portugáloknak, szinte egy egyeneset nem tudtak a lasztiba rúgni. Most sem fognak.lionelmessi19 írta:Na ma olyan nap lesz, hogy 1 meccset se nézek.
Egy egészpicit se szeretem egyik válogatottat sem, a németeket meg aztán............ .
Moutinho pedig semmi extrát nem csinált és kész. Hátrébb játszott mint kellene, így mondhatjuk h nem csoda, de semmi különleges. Ügyes a srác, hajtós, ennyi.
Szerintem is. Decónak nagy meglátásai voltak a pályán jól játszott.Fernando írta:Annyira nemvoltam tőle elájulva. Deco szerintem jobban játszott nála tegnap.gonosz írta:Moutinho nem volt gyenge....na jó, jöhet!
Miért nem lehet névszerint megnezevni embereket? Igen én. De nem marasztalom, hanem annyit mondtam ezzel hogy nem örülnék Hlebnek.André T. írta:...
1 része: Nem igaz, év elején volt olyan meccs, ahol 3 gólpaszt kiosztott, akkor nagyon ment neki.André T. írta:Én csak sajnálni tud
om azt hogy ő neki nemvolt fontos számára a klub meg azt hogy az egész
idénybe nemtudott egyszersem olyan teljesitményt nyújtani mint tegnap.
De az olyan ember nemhiszem hogy megérdemli azt hogy maradjon amik
or ilyen nyilatkozattok hagyják el a szájátt hogy idézem: ha nem nyerek se
mit akkor húzok a pics..ba stb...monológok.
AMEN!André T. írta:Úristen nemhiszem el hogy itt 1-sek Decótt marasztalják amikor ő már bizo
nyitott és köszönjük neki is szépen de elég volt belőle.Én csak sajnálni tud
om azt hogy ő neki nemvolt fontos számára a klub meg azt hogy az egész
idénybe nemtudott egyszersem olyan teljesitményt nyújtani mint tegnap.
De az olyan ember nemhiszem hogy megérdemli azt hogy maradjon amik
or ilyen nyilatkozattok hagyják el a szájátt hogy idézem: ha nem nyerek se
mit akkor húzok a pics..ba stb...monológok.Úgyhogy én szerintem mondju
nk neki köszönetett és nyugodtan távozon oda ahova akar.
Akkor már miért nem Deco?LG írta:Sztem is nagyon jó volt Deco, mégha a 2. félidőben halványabb volt, akkor is. Mutinnyó nekem nem kéne, 1000x inkább Hleb.
Ezt azért irtam, mert a madridista kollégát épp arról irt, h kiváncsi lesz Pepe játékára, és csak piszkálódásból, kiváncsi voltam mit reagál rá, amit nem tett meg. Persze nem gondoltam komolyanBuitre írta:by LGJaj, Pepéről meg is feledkeztem. Akkor mégsem nyernek a portugálok.
Egyelőre arról szólnak a hírek, hogy a következő meccset kell kihagynia, aztán a portugálok ellen lehet, hogy játszhat. Az első hírek részleges szalagszakadásról szóltak, de ezt később cáfolták svájci részről. Aztán ki tudja, én bízom benne, hogy játszhat.LG írta:Honnan tudjátok, h a mai meccsek unalmasak lesznekSztem német-lengyel jó meccs is lehet, a horvátok bemutatkozására kiváncsi vagyok.
Más: Akkor most Freynek véget ért az EB![]()
Sztem ezzel el is szállt a svájciak minden reménye. Sajnálom őket, mert szimpatikusan játszottak, talán épp Frey berugott volna 1-et azokból a helyzetekből, de ez van