Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd küldöm a számlátSzandi írta:elprat írta:SZANDIIIIIIIIIIIIIIIIIII,tudsz róla hogy Kosheen koncert lesz 7végén a Balcsin??????????????
Gondoltam szólok hátha lemaradtál,bár kétlem
Úristenúristenúristenúristenúristen! Köszönöm, hogy szóltál Zsu! Halloood és pont ma megyek Balatonra, pedig nem is tudtam meg semmi. Hát ez valami égi jel, hogy Sian és a dobos ( hát én is inkább a dobossal) újra találkozni akar velem tudod. Olyan mély benyomást tettem rájuk tavaly a koncerten.![]()
És ingyenes de durva![]()
Most jövök neked egy szivességgel. Dejóóó azta...![]()
![]()
elprat írta:SZANDIIIIIIIIIIIIIIIIIII,tudsz róla hogy Kosheen koncert lesz 7végén a Balcsin??????????????
Gondoltam szólok hátha lemaradtál,bár kétlem
vettem ozsi tesaozsimiki írta:VV19!!!
Gyere msn-re ahogy tudsz!!!
Please aki tudja mobil számát,küldje el nekem püben,nem szeretnénk ha lemaradna az 5órás versenyről!
Thanx!
Messi-#19 írta:ezt lefordítaná nekem valaki?
Heres a kouple tips on how to get hamachi to work better with battlefield2142.
1. If possible avoid connecting to a router, or any type of software that uses a firewall.
1. Amennyiben lehetséges, ne használj routert vagy egyéb más szoftvert, amely tűzfalat használ.
2.Disable windows firewall "At your own risk".
http://www.xpmaximized.com/archives/uni ... ewall.html
2. Kapcsolt ki a windows tűzfalát, "saját felelősségre"
3.Before entering the LAN lobby in battlefield 2142,hold alt + tab key to minimize battlefield 2142 and go to the control panel and open the Network connections menu. Disable your primary connection.
3. Mielőtt belépnél a Lan lobbyba (?), tartsd lenyomva az alt+tab billentyűket és menj a vezérlőpult/internet kapcsolatok menübe. Kapcsold ki az elsődleges kapcsolatot.
Go back into the game and open up the LAN lobby. Alt+tab back out to the Network connection menu, and enable your primary connection. Now the LAN will use the hamachi ip instead of your main ip.
Menj vissza a játékra és nyisd meg a LAN lobby-t. Alt+tab-bal menj vissza a kapcsolatok menübe és állítsd vissza az elsődleges kapcsolatot, így a hamachi ip-t fogja használni a saját ip-d helyett.
4.Do not patch the game.If you are running a updated verison of battlefield 2142 and the other person isnt you wont be able to connect to each other.
4. Ne patch-eld a játékot. Amennyiben már updatelt verziót használsz, és a a másik fél nem, akkor nem fogtok tudni kapcsolódni egymáshoz.
Some people can patch the game, but cant use a mini image or cracked exe because of some protection. So you are better off to stay unpatched if you wanna play online, unless you have a friend you wanna play in a patched game.
Egyesek tudják patchelni a játékot, de nem tudnak használni mini képet (?) vagy tört exe file-t bizonyos védelem miatt. Így jobban jársz, ha nem patcheled, ha online akarsz játszani vele, hacsak nem egy barátoddal akarsz játszani. (akiről tudod, hogy neki is patchelve van.)
nagyon fontos lenne
Az Integrál Dac-nál tavaly ugyanez volt... Magyar futball 2008. Itt tartunk...Bányász írta:Octavio Zambrano június 25-én szerdán 17:30 órától nyílt próbajátékot tart. Célja, hogy elsősorban a környékbeli (esetleg nem környékbeli) 17-25 év körüli tehetségeket felkutassa és sikeres kiválogatás után a csapathoz kösse őket.
Várunk tehát minden olyan labdarúgót, aki elég jónak érzi magát az NB II-es bajnokság szintjéhez. A kiválogatás 3 lépcsőfokban történik. Az első június 25-i próbajátékon bárki részt vehet, aki telefonon előre jelentkezik. Ezután még két próbajáték vár majd rájuk, de oda már csak visszahívás vagy direkt meghívás alapján lehet jönni.
Jelentkezni lehet a következő telefonszámokon az adatok bediktálásával: +36 20 922 0785; +36 30 597 0030
Emberek itt a lehetőség....éljenek vele minél többen.Még akár Nb2es játékos is válhat bárkiből.
Ahogy Zambranot ismerem a jó fizikai adottságok nagyon nagy előnyt jelentenek.....
Szerk:csak én érzem ezt nevetségesnek és abszurdnak?
Nekem is csak nekem volt osztálytársam.De nem tartom vele a kapcsolatot.kovinho írta:Igen, osztálytársam.Tim írta:Egyébként van bárkinek Cintia nevű ismerőse