Egyéb Sportok
Federer msot kezd sztem Ronaldinhózni, most tart ott, hogy mindent megnyert, nincs ami motiválná! Ettől függetlenül hatalmas játékos, és nem éjszakázik, nagyon tisztelem, de Nadal szurkoló vagyok!
Rafa buen trabajo!
Rafa buen trabajo!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na ennek megint sok köze van,amit írtam..visca el barca írta:jó... ki ne találd már, hogy véletlenül nyert 12 gs-etozsimiki írta:Federer egész évben kb ennyit csinált,ezért is szép,h mindig ottvan azért a végén. Ill ilyen gyenge a mezőny,h csak 3-4 olyan van aki ezt ki tudja használni.
óriási játékos, de mint írtam idén mintha semmi motívációja nem lenne... remélem azért még feltámad egyszer
Egész ÉVben= 2008as szezon, hol van ebben a többi 12GrandSlam,és hol írtam,h nem érdemelte meg azokat. Idénre viszont teljesen igaz amit írtam.
Amúgy meg RESpekt Nadal! Szép kis alázás.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Nekem teniszbe Rafa a kedvencem. Nem tudom hogy miért, talán azért mert még nem láttam hogy el van szállva magától. A végsőkig küzd, és soha nem ismer elveszett pontot és eszméletlen sportszerű . Ma és tegnapelőtt is hatalmasat játszott, igaz ma Fed-nek sem ment. Viszont az mikor bocsánatot kért Rogertől hogy megverte... hát sztem ez volt a legszimpibb dolog tőle amit eddig láttam
Csak így tovább, talán tavaj után idén már lehet esélye akár Wimbledonban a győzelemre is
Vamos Rafa

Csak így tovább, talán tavaj után idén már lehet esélye akár Wimbledonban a győzelemre is

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Óriási tisztelettel van Nadal Federer felé, annyira, hogy minden meccsük előtt azt mondja, hogy neki nem nagyon lehet esélye a világelső ellen. Meg amit most is mondott. Hát igen, nem szállt el magától, bár a svájci sem, amiért respekt.
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
Ezt nem is mertem volna állítani, de vhogy a környezetemben így volt. Talán kisugárzás miatt, vagy nem tudom, igazából mind1 is.Replay írta: Nekem nem Federer a kedvencem jelenleg, sőt nem igazán tudok senkit mondani, talán Djokovic szimpatikus...
Sampras stilusához semmi köze Federer-nek, illetve Agassi-nak sem Nadal-hoz.
Kezdhetnék már azt a Wimbledont

-
- Az Eurobarca Anonymusa
"Minden összejött, ez egy tökéletes mérkőzés volt számomra. Nagyon boldog vagyok, Roger, bocsáss meg ezért a döntőért" - mondta Nadal, miután átvette a trófeát a svéd Björn Borgtól, aki rajta kívül az egyetlen, aki sorozatban négyszer (1978-1981) tudott diadalmaskodni Párizs salakján.
No comment.
Ilyen nyilatkozatra csak a legnagyobbak képesek.
No comment.
Ilyen nyilatkozatra csak a legnagyobbak képesek.

Nekem nem Federer a kedvencem jelenleg, sőt nem igazán tudok senkit mondani, talán Djokovic szimpatikus...Grege írta: Én pont fordítva látom, sztm salakon még elviselhető, de füvön a szervák mindent elvisznek, azért annyira nem vok oda.
Egyébként megfigyeltem, h aki Samprast szerette régen, azok főleg űfederernek drukkolnak újabban, és az Agassi drukkerek meg Nadalnak. Persze biztos van kivétel ezalól itt is...
Sampras stilusához semmi köze Federer-nek, illetve Agassi-nak sem Nadal-hoz.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nincs mit szépíteni: Rafa Nadal belegyalulta a salakba a svájcit. A két teniszező nem volt egy súlycsoportban. A hét közepén nagyon megengedő voltam. Azt írtam: Rafa két szettet fog veszteni a Garros-on, egyet Djokovics és egyet Roger ellen tévedtem. Úgy nyert a spanyol, hogy a 7 meccsen mindösszesen 31 gémet vettek el tőle. Roger Federer ilyen játékkal Wimbledonban sem fog nyerni.
SZÉP VOLT RAFA! GRATULÁLOK!
PS: nekem anno dacumál Pistol Pete volt a kedvencem. Ma is őt tartom a legnagyobb férfi teniszezőnek.
SZÉP VOLT RAFA! GRATULÁLOK!
PS: nekem anno dacumál Pistol Pete volt a kedvencem. Ma is őt tartom a legnagyobb férfi teniszezőnek.

Én pont fordítva látom, sztm salakon még elviselhető, de füvön a szervák mindent elvisznek, azért annyira nem vok oda.Replay írta:Nagyon simán nyert a madridista, Federer-t a harmadik szett már nem is érdekelte.
Teniszt nem nagyon láthattunk sajna, max akkor, mikor a svájci még tartotta magát a második szettben.
@Grege: én láttam őket teniszezni, nagyon sok gyönyörü pontra emlékszem.
Pontosan ezért fanyalgok, mert ma már nincsenek ilyenek, itt salakon az erőtenisz dominál. Salakon kivül szerencsére jobb a helyzet. Még...
Egyébként megfigyeltem, h aki Samprast szerette régen, azok főleg űfederernek drukkolnak újabban, és az Agassi drukkerek meg Nadalnak. Persze biztos van kivétel ezalól itt is...
Nagyon simán nyert a madridista, Federer-t a harmadik szett már nem is érdekelte.
Teniszt nem nagyon láthattunk sajna, max akkor, mikor a svájci még tartotta magát a második szettben.
Pontosan ezért fanyalgok, mert ma már nincsenek ilyenek, itt salakon az erőtenisz dominál. Salakon kivül szerencsére jobb a helyzet. Még...
Hát mit mondjak Nadal király voltál!!!!!!!! Nadal jó játékkal nyert de ehez a győzelemhez kellett Federer RENGETEG hibája!!!! GO NADAL!!!!!!!!!!!!!!
, 4 Rolland Garros cím!!

Na vége: 108 perc alatt (!!!), 6:1, 6:3, 6:0-ra behúzta Nadal zsinórban a negyedik Garros címét, és ezzel beérte Cochet-t (a megnyert RG-k tekintetében).
Szép volt, gratula!
Amúgy egészen zseniális statisztikája lett a végére: 46 nyerő ütése mellett csak 7 (!!!) ki nem kényszerített hibája volt. Federernek 31-35 az aránya.
Szép volt, gratula!
Amúgy egészen zseniális statisztikája lett a végére: 46 nyerő ütése mellett csak 7 (!!!) ki nem kényszerített hibája volt. Federernek 31-35 az aránya.
Sztm azért, mert rajtuk nőttél fel, az "elsők" mindig többet számítanakReplay írta:13éve nézek teniszt, szinte minden GS-t végignéztem, amit tudtam.Grege írta: Mindig mindenki dícséri Federert, h minden idők legjobb teniszezője...
Federer nagyon nagy játékos, de azért nálam nem ér fel egy Pete Sampras-szel vagy egy André Agassi-val.

Most néztem a Garros honlapján, h már csak 2 ember van, aki annyiszor nyert Garrost, mint Nadal, Cochet (4) és Borg (6)... Borg ráadásul a 6ból 4-et zsinórban húzott be, szal még van rekord, aminek a megtörésére hajthat Nadal a Garroson.
Alberto a nadal real madrid szurkoló nem szeressük!Alberto10 írta:király!!!!! ha Nadal így folytatja lazán megveri Federert!!! GO NADAL!!!!!!!!!![]()
![]()

13éve nézek teniszt, szinte minden GS-t végignéztem, amit tudtam.Grege írta: Mindig mindenki dícséri Federert, h minden idők legjobb teniszezője...
Federer nagyon nagy játékos, de azért nálam nem ér fel egy Pete Sampras-szel vagy egy André Agassi-val.
Hát úgy néz ki, ez egy nagyon rövid döntő lesz, ha jól nézem, kevesebb mint 2 óra alatt lezárhatják. Ezt azért nem sokan gondolták sztm. Federer nem mutat ellenállást.
Mindig mindenki dícséri Federert, h minden idők legjobb teniszezője, de ha ő nem lenne, Nadalról is nyugodtan elmondhatánk ugyanezt. Hihetetlen, zsinórban négyszer megnyeri a Garrost, úgy, h még soha nem kapott ki ott. Helyből az első Garrosát is megnyerte, hihetetlen.
Kiváncsi vagyok meddig juthat el így, mert ha Federer így folytatja, nem sokáig maradhat az élen, sztm idén lehet, h Nadal Wimbledonért is bejelentkezik majd, pedig az elvileg hazai pálya Federernek.
És még mindig hihetetlenül fiatal a spanyol, benne van még legalább 5-6 Garros...Elképesztő!
Mindig mindenki dícséri Federert, h minden idők legjobb teniszezője, de ha ő nem lenne, Nadalról is nyugodtan elmondhatánk ugyanezt. Hihetetlen, zsinórban négyszer megnyeri a Garrost, úgy, h még soha nem kapott ki ott. Helyből az első Garrosát is megnyerte, hihetetlen.
Kiváncsi vagyok meddig juthat el így, mert ha Federer így folytatja, nem sokáig maradhat az élen, sztm idén lehet, h Nadal Wimbledonért is bejelentkezik majd, pedig az elvileg hazai pálya Federernek.
És még mindig hihetetlenül fiatal a spanyol, benne van még legalább 5-6 Garros...Elképesztő!
- visca el barca
- Presidente del Barça
jó... ki ne találd már, hogy véletlenül nyert 12 gs-etozsimiki írta:Federer egész évben kb ennyit csinált,ezért is szép,h mindig ottvan azért a végén. Ill ilyen gyenge a mezőny,h csak 3-4 olyan van aki ezt ki tudja használni.

óriási játékos, de mint írtam idén mintha semmi motívációja nem lenne... remélem azért még feltámad egyszer
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ns jó, lehet, h Federer hisz még benne, én már nem... Megnyugodtam, h idén is Nadal nyer, megyek inkább tanulni!
További jó tenisz nézést!
További jó tenisz nézést!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
JogosSaviola írta:Ezt csak én nem értem?ozsimiki írta:..,az az igazi ha úgy nyer Nadal,h még Federer is a győzelmében![]()

Szoros a 2.szett,nembaj,GO RAFA!

Azt akarta mondani, hogy ha Nadal pucira veri Federert, akkor megkapja ajándékbe ellenfelét, akit otthon kirakhat a polcra.Saviola írta:Ezt csak én nem értem?ozsimiki írta:..,az az igazi ha úgy nyer Nadal,h még Federer is a győzelmében![]()
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
Az biztos, h a statisztikai mutatói emelkednek most rendesen, gondolom kicsit összeszedte magát, de a második szerváját kár megpróbálnia, ha már arra kerül a sor, odaadhatná a pontot Nadalnak
!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Grege 2008.06.08. 16:19:37-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na végre mutat vmit Federer is, nehogy már ilyen laza meccset lássunk,az az igazi ha úgy nyer Nadal,h még Federer is a győzelmében

Bravo, 6 game után tud egyet nyerni Federer, igaz, az legalább break...
Az könnyebben megy, az előbb második szervája 10/0 volt, az első meg 20/10...
Egyébként nem látom a meccset, fütyülnek a nézők, vagy mi van?
Azért dúrva kimondani a második szett közepén, h Federer eddig egyetlen egyszer nyerte meg a saját adogatását, és elbukott 4-t...
Az könnyebben megy, az előbb második szervája 10/0 volt, az első meg 20/10...
Egyébként nem látom a meccset, fütyülnek a nézők, vagy mi van?
Azért dúrva kimondani a második szett közepén, h Federer eddig egyetlen egyszer nyerte meg a saját adogatását, és elbukott 4-t...
Ha nem Djokovic-Nadal párosítások lettek volna akkor Federertől hamarabb vettünk volna az előző két versenyen könnyes búcsút.
A közönség meg azért szurkol Federernek mer minél több szettet akarnak látni.
A közönség meg azért szurkol Federernek mer minél több szettet akarnak látni.