Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Basszus, miért pont most? Látni akartam... Bár a lényeg az, hogy Ági nyerjen, és ha nem látom, nagyobb rá az esély...Replay írta:Jól van, Ági breakelt Niculescu ellen, aki 1:1-nél földhöz vágta az ütőjét, majd 2:2-nél elsirta magát.
Ági bizonytalanul kezdett, de egyre jobb, S1 közvetiti élőben.
Láttam én is a meccset jól játszott Ági egyszer kétszer vooltak megingásai de rögtön javította is őketLesy írta:Szávay 6-1, 6-3 arányban legyőzte olasz ellenfelét, ezzel továbblépett a torna következő fordulójába. Az első szettet simán hozta Ági, a második végén viszont egy kicsit kiengedett-talán a biztos győzelem tudatának köszönhetően. De a vége sima továbbjutás, 1 óra 3 perc játékidő alatt.
Nem tudja vki mikor játszik legközelebb?
Varga Tamás írta:Queen's, döntő:
Rafael Nadal - Novak Djokovics 7-6, 7-5!
Úgy, hogy a második szettben 5-4-nél a szerb a játszmáért adogatott, onnan fordított Rafa 7-5-re.
VAMOS RAFA!
RESZKESS FEDERER!
ELŐRE WIMBLEDONÉRT!
Mondjuk nem érted a tenisz lényegét.. azért fájhatbarca99 írta:Én például sokkal hamarabb nézek meg egy motorsportot, mint egy teniszt. Azt csak ritkán nézek, de akkor is fáj.Varga Tamás írta:Hát, igen. Ez eurosport - szánalom. Ilyen superbike, meg hasonló marhaságok mennek délután. Kit érdekel?!
Én például sokkal hamarabb nézek meg egy motorsportot, mint egy teniszt. Azt csak ritkán nézek, de akkor is fáj.Varga Tamás írta:Hát, igen. Ez eurosport - szánalom. Ilyen superbike, meg hasonló marhaságok mennek délután. Kit érdekel?!
Hát, igen. Ez eurosport - szánalom. Ilyen superbike, meg hasonló marhaságok mennek délután. Kit érdekel?ozsimiki írta:Tenisz:
Queen's-i füves London-i torna, döntője!
Nadal-DjokovicsNéztem összefoglalókat az eddigiről, Nadal nagyokat játszott füvön is,és többek között a torna 4xes győztesét Andy Roddickot verte meg elég simán (ő a másik kedvencem),Djokovicsnak is könnyű volt eljutni a fináléhoz, itt több sansza lesz Nadal ellen,lehet meg is veri,de a meccs jó lesz az tuti.
Amúgy Nadal előszőr játszik itt döntőt. És megfigyeltem,h többet megy fel hálóhoz,és nagyon jól mozog ott is.
GO NADAL!
Élőben szntem nem adja semmi se,eurosportra van kiírva 20.15től..
Gratulálok Lacikának. Az olimpián várjuk a jó folytatást. Az ezüstéremnek van a legnagyobb realitása, aminek én őszinte szívvel tudnék örülni. De, az arannyal sem lennék elkenődve.Lesy írta:Cseh László 4:07.96 perces Európa-csúccsal nyerte a 400 m-es vegyesúszást a franciaországi Canet-en-Roussillonban zajló nemzetközi versenyen.
A magyar klasszis saját, 4:09.59-es rekordját adta át a múltnak, ez utóbbit március 24-én, Eindhovenben érte le.
Kicsit lejjebb mész, megtalálod: 6:1, 6:3, 6:0faithnomore írta:mennyi lett a végeredmény? nem láttam a meccset.....
Persze hogy nem éjszakázik mivel ő nem olyan nehéz körülmények között nőtt fel. Meg lehet nézni az összes brazil aki ilyen [auto_cenzúra] miután befutott szinte a föld alól jött. Plusz őrá külön ügyelnek, csak vele foglalkozik az edző stb. Nem engedik hogy elzülljön. Nagy sportoló, de Rafat jobban bíromMichaaBee írta:Ettől függetlenül hatalmas játékos, és nem éjszakázik, nagyon tisztelem, Rafa buen trabajo!