Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na ennek megint sok köze van,amit írtam..visca el barca írta:jó... ki ne találd már, hogy véletlenül nyert 12 gs-etozsimiki írta:Federer egész évben kb ennyit csinált,ezért is szép,h mindig ottvan azért a végén. Ill ilyen gyenge a mezőny,h csak 3-4 olyan van aki ezt ki tudja használni.
óriási játékos, de mint írtam idén mintha semmi motívációja nem lenne... remélem azért még feltámad egyszer
Ezt nem is mertem volna állítani, de vhogy a környezetemben így volt. Talán kisugárzás miatt, vagy nem tudom, igazából mind1 is.Replay írta: Nekem nem Federer a kedvencem jelenleg, sőt nem igazán tudok senkit mondani, talán Djokovic szimpatikus...
Sampras stilusához semmi köze Federer-nek, illetve Agassi-nak sem Nadal-hoz.
Nekem nem Federer a kedvencem jelenleg, sőt nem igazán tudok senkit mondani, talán Djokovic szimpatikus...Grege írta: Én pont fordítva látom, sztm salakon még elviselhető, de füvön a szervák mindent elvisznek, azért annyira nem vok oda.
Egyébként megfigyeltem, h aki Samprast szerette régen, azok főleg űfederernek drukkolnak újabban, és az Agassi drukkerek meg Nadalnak. Persze biztos van kivétel ezalól itt is...
Én pont fordítva látom, sztm salakon még elviselhető, de füvön a szervák mindent elvisznek, azért annyira nem vok oda.Replay írta:Nagyon simán nyert a madridista, Federer-t a harmadik szett már nem is érdekelte.
Teniszt nem nagyon láthattunk sajna, max akkor, mikor a svájci még tartotta magát a második szettben.
@Grege: én láttam őket teniszezni, nagyon sok gyönyörü pontra emlékszem.
Pontosan ezért fanyalgok, mert ma már nincsenek ilyenek, itt salakon az erőtenisz dominál. Salakon kivül szerencsére jobb a helyzet. Még...
Sztm azért, mert rajtuk nőttél fel, az "elsők" mindig többet számítanakReplay írta:13éve nézek teniszt, szinte minden GS-t végignéztem, amit tudtam.Grege írta: Mindig mindenki dícséri Federert, h minden idők legjobb teniszezője...
Federer nagyon nagy játékos, de azért nálam nem ér fel egy Pete Sampras-szel vagy egy André Agassi-val.
Alberto a nadal real madrid szurkoló nem szeressük!Alberto10 írta:király!!!!! ha Nadal így folytatja lazán megveri Federert!!! GO NADAL!!!!!!!!!![]()
![]()
13éve nézek teniszt, szinte minden GS-t végignéztem, amit tudtam.Grege írta: Mindig mindenki dícséri Federert, h minden idők legjobb teniszezője...
jó... ki ne találd már, hogy véletlenül nyert 12 gs-etozsimiki írta:Federer egész évben kb ennyit csinált,ezért is szép,h mindig ottvan azért a végén. Ill ilyen gyenge a mezőny,h csak 3-4 olyan van aki ezt ki tudja használni.
JogosSaviola írta:Ezt csak én nem értem?ozsimiki írta:..,az az igazi ha úgy nyer Nadal,h még Federer is a győzelmében![]()
Azt akarta mondani, hogy ha Nadal pucira veri Federert, akkor megkapja ajándékbe ellenfelét, akit otthon kirakhat a polcra.Saviola írta:Ezt csak én nem értem?ozsimiki írta:..,az az igazi ha úgy nyer Nadal,h még Federer is a győzelmében![]()