Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez se rossz ötlet,bár nem hiszem,hogy Rijkaard kiviszi Puyolt a szélre,nagyon jól játszik középen!LG írta:Edmilson is kezdhetne Rafa mellet, Puyol jobboldalon. Igy már joval errosebb a védelem. Es ha még vkit igazolunk is..
Természetesen.Vito írta:Motta a vkp.,Rafa pedig Puyol-papa mellettCooltiszo írta:Hát Edmilson még biztos nem lesz kezdő, még csak most épült fel, max. beáll pár percre, de nem tudna ő még egész meccset végigjátszani, meg nagyon kovkázatos is lenne, folyamatosan játszhat majd csak.
Esetleg Motta már kezdhetne.
Motta a vkp.,Rafa pedig Puyol-papa mellettCooltiszo írta:Hát Edmilson még biztos nem lesz kezdő, még csak most épült fel, max. beáll pár percre, de nem tudna ő még egész meccset végigjátszani, meg nagyon kovkázatos is lenne, folyamatosan játszhat majd csak.
Esetleg Motta már kezdhetne.
Az a gond, hogy határozatlan és LASSÚ!Kluivert55 írta:Nem tudom miért bántják olyan sokan Oleguert, nekem szimpatikus védő még ha nem is a legjobb, de sztem nem rosszt! Kíváncsi lennék a malagai 0-1 pillanatában mit szóltak hozzá a kételkedők! Nem láttam tőle annyi hibát, hogy ennyire kellene szapulni őt! Ráadásul úgy gondolom még fejlődőképes!
Azért bántjuk mert nem Barca szintű és kész!lehet gogy nem volt túl sok hibája de ismétlem nem Barca szintű!Kluivert55 írta:Nem tudom miért bántják olyan sokan Oleguert, nekem szimpatikus védő még ha nem is a legjobb, de sztem nem rosszt! Kíváncsi lennék a malagai 0-1 pillanatában mit szóltak hozzá a kételkedők! Nem láttam tőle annyi hibát, hogy ennyire kellene szapulni őt! Ráadásul úgy gondolom még fejlődőképes!
Ez télleg nem kötekedés csak egy kérdés lezs!Ki helyett lesz kezdő?(Én ismádom ahogy focizik meg minden de szerintem Riijkard Kiegészítő embernek vette!)LG írta:Viszont nagyon tetszik Van Bommel játéka. Sztem ha jon kezdo lesz, mert pont 1 oan ember hiányzik mint O.
Minden nagy edző tudja mikor kell taktikát váltani,és a lehetöségek is adottak rá. Kiváló csatár 2-s lenne mind Eto'o-Henry,mind Eto'o-Torres,ez nem vitas asszem...antiimperialista írta:Szerintem egyáltalán nem fontos csatárt igazolni, mert van elég, ha meg egy csatárral játszunk, minek újabb középcsatár???Foolkiller írta: nekunk kell 1 vkp ,1 tehermentesito vedo ,és ami a legfontosabb egy eto'oval azonos kvalitású csatár pl. torres vagy henry,+egy tamado kozéppályás roni és deco pihentetésére pl:joaquin