Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Farkas Norbi szerint SnájdörSzandi írta:A hollandoknak szurkolok de egy kicsit sajnálom az olaszokat. Szegény bíró utolsó meccse. cöh.
Sneijder gólja fantasztikus voltNagyon tetszett.
(hogy kell kimondani? Snájder, Snejder? Sose tudom)
Szerintem SznájderSzandi írta:(hogy kell kimondani? Snájder, Snejder? Sose tudom)
Olyan gyakran változnak a szabályok,h még a sporik sem mindig vannak képben sztem...De ha ez igaz,akkor ez az egyik leghülyébb szabály,amiről hallottam.Pályán kívüli playa is aktív???Hmm...fir3bird írta: Igen, elvileg miatta NEM volt les...hát én nemtudom...de a kapus meg az alapvonal mögött volt Panucci, az ilyenkor hogy befolyásolhatja a szitut?
Ezt én se vágom...gekkodan írta:Az persze egy talány, hogy Del Piero miért nem kezd...
Alap. Én erre nagy tételben mertem volna fogadni.G-Jay írta:khtomka írta:Teljesen igazad van, nekem jobban tetszik VDV játéka mint Moutinho-é.![]()
![]()
Kezdődik már.
![]()
![]()
![]()
![]()
G.
Márton Sándor most cáfolt megAprieto írta:
Persze, csak ezekután már menniük kell az olaszoknak előre, de ha nem lett volna a lesgól... Tiszta sor, hogy jobbak a hollandok, és abban is majdnem biztos vagyok, hogy jött volna egyébként is a gól. Sokkal tisztább lett volna egy szabályos mérkőzést. Persze meg lehet érteni az olaszokat is ez nem akármilyen hiba, és sok olyan meccs volt, ahol hiába a mezőnyfölény nem sikerült góltszerezni.gekkodan írta:Ezért bízunk benne, hogy tömnek még pár gólt és akkor nem lesz mese. De az olaszok a pályán sincsenek és ennek én nagyon örülökDrigo írta:Az a baj, hogy ezekután mindenki a sporira fogja fogni, és arról mindenki elfelejtkezik, hogy az olaszoknak közük sem volt a meccshez sem a gólok előtt, sem után...Bocs, ha valakit sértek vele
Valóban. Nagyon jók a hollandusok és szimpatikus a játékuk. Kellemes meglepetések számomra (eddig).Rivaldo11 írta:Ahhoz azért kétség sem férhet hogy joggal vezetnek a hollandok. Szerintem be is húzzák a 3 pontot, óriásit lépve ezzel a továbbjutás felé.
Igen, elvileg miatta NEM volt les...hát én nemtudom...de a kapus meg az alapvonal mögött volt Panucci, az ilyenkor hogy befolyásolhatja a szitut?miihii írta:Pont erről a les kérésről volt szó az imént,de alig hallottam belőle vmit.Akkor most mégis a Panucci miatt nem les?Ezt alig hiszem el...fir3bird írta:Ilyen szitut még nem láttam...Panucci a kapus mögött volt az alapvonalon kívül könyörgöm
khtomka írta:Teljesen igazad van, nekem jobban tetszik VDV játéka mint Moutinho-é.