Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2-0 után volt csak inkább kontra,de akkor sem teljesen,viszont addig elég szép kreativ focit nyomtak,nemtom te h nem láttadmerx írta:örülök a holland (rész)sikernek, de csalódás a kontrajátékuk, ezt az olaszoktól vártam volna, a hollandoktól pedig szép kreatív focit![]()
majd holnap a spanyolok megmutatják, hogyan kell ezt valójában![]()
Hát az olaszoktól sokkal több kell ha tovább akarnak jutni, a védekmük kritikán aluli, a csatárjaik a kihagyhatatlant is kiahgyják. Azt hiszem az olaszok mindenüket odaadták volna, ha Nistelrooy ma az ő csapatukban játszott volna egyedül többet csinált, mint a 3 olasz csatárvisca el barca írta:jó meccs, zambrotta jól keni (), olaszok megérdemeltek volna már egy gólt (aztán meg az egyenlítést is
), de sztem ez marad a vége.
de látva a két csapatot, meg van a két továbbjutó a halálcsoportból.
népmuvészeti cserépedény 'fannisztelroj'
De nagy hiba volt elengedni Gio-tBányász írta:Parádé!!!
Mennyire jól kontráznak a Hollandok...
nem neked sőt másnak sem szántam. Csak megállapítottam, hogy a hollandok a meccs kezdetétől jobbak voltak, bár most az olaszoknak is vannak jó támadásaik, csak hát fogy az idő, gattusonak meg szólhatna valaki, hogy ne reklamáljon, hanem játszonmiihii írta:Ezt nemtom kinek szántad,de én a magam részéről csak magát a les tényét kérdőjeleztem meg.Az h az olaszok miért szenvednek,nem különösebben érdekel,én a döntetlennek szurkolok most.Meg hozzám az Oranje amúgy is áll közelebbaronba írta:Szerintem nem kellene erre a jogilag szabályos erkölcsileg vitatható gólra fogni az olaszok szenvedését. Még az első 26 percben a hollandok messze jobbak voltak. Gondoljatok csak Van Nistelrooy esetére, ha elesett volna, mikor Buffon hozzáért tizenegyes, vagyis azzal is vezethettek volna a hollandok, meg idő kérdése volt mikor rúgnak egyet.
Ezt nemtom kinek szántad,de én a magam részéről csak magát a les tényét kérdőjeleztem meg.Az h az olaszok miért szenvednek,nem különösebben érdekel,én a döntetlennek szurkolok most.Meg hozzám az Oranje amúgy is áll közelebbaronba írta:Szerintem nem kellene erre a jogilag szabályos erkölcsileg vitatható gólra fogni az olaszok szenvedését. Még az első 26 percben a hollandok messze jobbak voltak. Gondoljatok csak Van Nistelrooy esetére, ha elesett volna, mikor Buffon hozzáért tizenegyes, vagyis azzal is vezethettek volna a hollandok, meg idő kérdése volt mikor rúgnak egyet.
snejder; egyértelmű..Szandi írta:(hogy kell kimondani? Snájder, Snejder? Sose tudom)
fir3bird írta: Farkas Norbi szerint Snájdöramúgy elvileg Sznájder.
Ja,oké,az már nem neked szólt,hanem a döntéshozóknak,akik kitalálták ezt a számomra is érthetetlen szabályt.Robika írta:
en sem azt mondtam,hogy egyetertek a szaballyal vagy hogy ertem miert is van igy