Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Del Bosque? Hát igen, meglátjuk. Remélem Aragonés még utoljára megvillantja edzői tudását egy trófeávalfir3bird írta: Azt is várom már hogy a Del Bosque féle spanyol csapat debütáljon.
Akkor tök mind1 ,hogy a klubb mit akart. így volt fair őt elengedni kérésére, azok után amit tett a csapatértkompalor írta:Így van.Én úgy hallottam anno,hogy Gio magától akart elmenni egy kis levezetésre.
Bízzunk benne!gekkodan írta:És ha minden a terv szerint, akkor holland-spanyol elődöntő, hátradőlve nézhetjükfir3bird írta:Holnap VAMOS ESPANA, csak legyűrjük a ruszkikat
Én mondtam, hogy ma kezdődik az EB, remélem holnap odatesszük a ruszkiknak, bár Hiddink csapatai ellen senkinek sem könnyű, egységesek, hajtanak, erősek.
Igen hatalmas...gekkodan írta:De nagy hiba volt elengedni Gio-tBányász írta:Parádé!!!
Mennyire jól kontráznak a Hollandok...![]()
![]()
És ha minden a terv szerint, akkor holland-spanyol elődöntő, hátradőlve nézhetjükfir3bird írta:Holnap VAMOS ESPANA, csak legyűrjük a ruszkikat
Bocs, nem hagyhatom ki: Puhl Sándor meg most erősített meg.Aprieto írta:Rivaldo11 írta: Elvileg akkor nem les, ha szándékosan kivonja magát a játékból, és kilép a vonal mögé. De erről szó sem volt, szerencsétlen ott fetrengett méterekkel a kapu mögött.
Márton Sándor most cáfolt meg
Nem kedvelem az olaszokat, már csak Materazzi miatt semgekkodan írta:És holnaptól a sok fanatikus olasz péló majd elmondja, hogy Cannavaro és a lesgól miatt kaptak ki, egyik sem fogja megemlíteni, hogy a hollandok lefocizták őket. Ahogy ez szokott lenni.... De sebaj.
nem lenne FURCSA ha ez nem történne meg?gekkodan írta:És holnaptól a sok fanatikus olasz péló majd elmondja, hogy Cannavaro és a lesgól miatt kaptak ki, egyik sem fogja megemlíteni, hogy a hollandok lefocizták őket. Ahogy ez szokott lenni.... De sebaj.