Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én úgy tudom, hogy még nem. Az EB után lesz hivatalos tárgyalás és akkor döntenek Nasri ügyében véglegesen. (lehet tévesek, de én így emléxem)visca el barca írta:(nasri már az arsenal játékosa)
Megaztán nem is mi igazolunk!visca el barca írta:de ha már más figyelmébe ajánlgatsz dolgokat legalább tájékozódjál előtte.. (nasri már az arsenal játékosa)hortobagyikrisz írta:De ha már igazolni akartok akkor ajánlom nektek figyelmetekbe Maloudat és Nasrit!!!
de ha már más figyelmébe ajánlgatsz dolgokat legalább tájékozódjál előtte.. (nasri már az arsenal játékosa)hortobagyikrisz írta:De ha már igazolni akartok akkor ajánlom nektek figyelmetekbe Maloudat és Nasrit!!!
Istenem...Bokke írta:Az angol Manchester City együttese kész egy sokkal jobb szerződést adni a játékosnak, csak ne fogadja el a spanyol Real Madrid ajánlatát. A MU kész heti 150.000 fontos fizetést adni egy új megállapodás szerint a portugál zseninek! Ezzel a játékos lenne a Premier Liga legjobban kereső labdarúgója! A Real Madrid gigantikus, évi 7,2 millió fontos szerződéssel várná a labdarúgót az EB után. Állítólag C. Ronaldo és ügynöke Jorge Mendes folyamatos kapcsolatban van egymással, s a tervek szerint 2012-ig marad a Manchester United játékosa.
(foci24.com - Fedor János)
Na ennyit Fedor János cikkeihez!
Meg merem kockáztatni hogy azt se tudod kiről beszélsz. Mert Helb re az állításaid közül csak a nemzetiséges stimmel. Falábu? Tiszta röhely, egy optimális játékos lenne a Barcába.hortobagyikrisz írta:Mert a falábú fehérorosz tényleg nem üti meg a szintet!!!
Te egyátalán láttad már valaha játszani azt a "falábú" fehéroroszt????? Ez a becenév nem illik rá, merthogy nagyon jól cselez.hortobagyikrisz írta:Mert a falábú fehérorosz tényleg nem üti meg a szintet!!! [/b][/color]
Én Moutinho helyett inkább Silva-t hoznám, csomagban Villaval sztem olcsóbban megállapodhatunk a Valenciával! Ronaldinhonak menni kell, nem kétség, hiába is vannak belebu***va néhányan a fórumon!bencehun írta:hello sztem nem kéne a Barcaba a Cisse ,elég lenne a Moutinho és a Ronaldinhot pedig eladni
Hsz - hozzászólás.roy69 írta:Drigo ott van a végén,h cs vicc!de semmi gond...mondtam,h cs pl és vicc!előbb olvasd végigamugy mi az a hsz?
1. legközelebb használd a Szerkeszt gombot, és ne írj egymás után két hsz-t, köszi.roy69 írta:de mondjuk az bűn,h le akarják igazolni kicsi C-t? v miért tettek lépéseket a FIFA-nál? ezt nem értem...ennyi erővel mi is tehetnénh a City ellen R10 ügyében![]()
jó ez cs vicc
![]()
![]()
Ha jól értelmezem a MU lépéseket tett a Madrid ellen a FIFA-nál. Ideje volt már.