Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A támadó hármassal egyetértek....De Mátrix jó ott középen....talán Chiellinit kellene berakni mellé.barca99 írta:
Miért olvasod el?Én csak pörgetem tovább.
![]()
Amúgy ha választanom kéne inkább a franciák menjenek tovább a csoportból, mint az olaszok. Már leírtam az EB előtt is, de még mindig fenntartom, hogy a VB-döntős csapatok közzül az egyik már a csoportban elvérzik majd.
Mellesleg ez a pőcs Donadoni miért kezdeti a komplett szezont végigalibiző és semmit nem mutató Milan kp-t? Nagyon max. Pirlo-t hagynám meg, de alap lenne a DDR - Aquilani római tengely. Elől meg mehete egy Del Piero - Toni - Cassano trió.
A komplett védelem is úgy szr ahogy van, szélen talán jó a Zambro - Grosso páros, de hogy a közepével kezdeni kell vmit az biztos. Materazzi - Barzagli (mennyi gólt is kapott a Palermo idén?)... Ott van Panucci, Chiellini, meg Gemberini is a padon, amikor ez a két szerencsétlen a kezdőben.
Hajdú B kommentálta a német-lengyelt élőben.ozsimiki írta:Egri,Somossi (lehet nem így kell írni)---> M1
Faragó, Horváth Feri (), Farkas Norbi---> sport tévés ismétlések
Hajdú B, ifj Knézy---> eurosportos ismétlések
tényleg,Fabregas nincs a kezdőben...Game90 írta:Fabregas?kompalor írta:Várható kezdő csapatok:
Spanyolország: Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila - Iniesta, Marcos Senna, Xavi, Silva - Fernando Torres, Villa.![]()
Sztem a spanyolok nagy nehezen megverik az oroszokat. A másik meccsen (Görögo. - Svédo.) meg x lesz.
Fabregas?kompalor írta:Várható kezdő csapatok:
Spanyolország: Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila - Iniesta, Marcos Senna, Xavi, Silva - Fernando Torres, Villa.
Pogrebnjak akkor nem épült fel? nagy veszteség az oroszoknak!kompalor írta:Várható kezdő csapatok:
Spanyolország: Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila - Iniesta, Marcos Senna, Xavi, Silva - Fernando Torres, Villa.
Oroszország: Akinfejev - Anjukov, Kologyin, Sirokov, V. Berezuckij - Bisztrov, Szemsov, Zirjanov, Biljaletgyinov, Zsirkov - Pavljucsenko.
3 Barca játékos a kezdőben, jól hangzik.
Miért olvasod el?ozsimiki írta:![]()
Miért így írsz? miért így választasz el? miért írsz egyáltalán?
sry,de nem bírom felfogni miért nem próbálsz meg változtatni. k.o.
Utálom Egri Viktort. Cinikus, részrehajló, és valóban nem tudom, miért kell egész meccsen hangoztatni, hogy volt egy vitatható gól. Rengeteg meccsen vannak megkérdőjelezhető ítéletek, ráadásul ez nem is volt egyértelmű játékvezetői tévedés. Újabban nem szeretem az m1 közvetítéseit. A BL-ben isbati1989 írta:Valóban nagyon idegesítő volt, ahogy Egri minden 10 percben egyszer kihangsúlyozta azt a gólt!Egy magyar válogatott meccsen természetes, hogy a kommentátor is úgy kommentál, hogy érződik rajta az, hogy a magyaroknak szurkol, meg egy magyar csapat uefa kupa meccsén is!De itt engem szörnyen idegesített!
orska írta:Bezony egyetértek az előttem szólóval, ennyire részrehajló stúdió és kommentár már régen volt látható. Az nem kérdéses hogy jobbak voltak a hollandok és megérdemelten nyertek. Ez a harmatos talján gárda meg könnyen kipottyanhat, de nem is lenne kár értük.
Hát, srác, szerintem nemcsak ők tartják világbajnoknak magukat, hanem az egész világ, mivel (és ez nem elhanyagolható szempont) ők nyerték a legutóbbi világbajnokságot...André T. írta:...a
nagy beképzelt,világbajnoknak magátt tarttó olasz brigád...
orska írta:Bezony egyetértek az előttem szólóval, ennyire részrehajló stúdió és kommentár már régen volt látható. Az nem kérdéses hogy jobbak voltak a hollandok és megérdemelten nyertek. Ez a harmatos talján gárda meg könnyen kipottyanhat, de nem is lenne kár értük.
André T. írta: azzal fogásolni
Szntem abban bíznia a Franciáknak,h Olaszok nem verik meg ROmánokat,jó nagy hülyeséggekkodan írta:A franciáknak nincs más dolga, mint hozni két X-et és a románokban bízni, hogy a digóktól is lopnak 1 pontot. Ugyanis a legbiztosabb, hogy a hollandok leverik a románokat, a tegnap után ez majdnem fix meccs.
Nem mondtam, hogy ez lesz a vége, de szerintem egy elég valós lehetőség.
ambrosini, materazzi, indián, di natale és még toni is felejtős, de rossi, grosso, del piero, perrotta, cassano esetleg boriello/quagliarella be, és minden okés lesz!visca el barca írta:hát testvérem a próféta szóljon belőle... én még most is el vagyok kenődve, de rendesen..Boixos írta:....félek, hogy 2002-es francia szindróma lesz..