Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.10. 14:25:57

Igazi érdekességgel szolgálhatok Nektek. Sokan leírták, hogy mit várnak a mai mérkőzésektől, van aki ennél tovább ment, és megnézte, hogy vajon a mesterséges intelligencia, melyik felet hozza ki győztesül:

Kép Kép

Ez pedig egy kis beharangozó a D csoport küzdelmeihez:

Kép
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.10. 14:23:26

barca99 írta:
Miért olvasod el? :D Én csak pörgetem tovább. :)

Amúgy ha választanom kéne inkább a franciák menjenek tovább a csoportból, mint az olaszok. Már leírtam az EB előtt is, de még mindig fenntartom, hogy a VB-döntős csapatok közzül az egyik már a csoportban elvérzik majd.

Mellesleg ez a pőcs Donadoni miért kezdeti a komplett szezont végigalibiző és semmit nem mutató Milan kp-t? Nagyon max. Pirlo-t hagynám meg, de alap lenne a DDR - Aquilani római tengely. Elől meg mehete egy Del Piero - Toni - Cassano trió.

A komplett védelem is úgy szr ahogy van, szélen talán jó a Zambro - Grosso páros, de hogy a közepével kezdeni kell vmit az biztos. Materazzi - Barzagli (mennyi gólt is kapott a Palermo idén? :lol: )... Ott van Panucci, Chiellini, meg Gemberini is a padon, amikor ez a két szerencsétlen a kezdőben.
A támadó hármassal egyetértek....De Mátrix jó ott középen....talán Chiellinit kellene berakni mellé.
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.10. 14:22:03

VictorValdes19 írta:az a Hajdú B. az Gundel Takács Gábor volt :wink:
Vazz tényleg. Nemtom hogy kevertem össze a kettőt. De mind1. Köszi a felvilágosítást :) :wink:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.06.10. 14:21:32

Nyerjenek csak a svédek. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.10. 14:20:13

Kíváncsi vagyok a mai meccsekre. Szerintem Spanyol-Orosz 2:0
Görög-Svéd 1-1 :? :lol:
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.10. 14:16:03

az a Hajdú B. az Gundel Takács Gábor volt :wink:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.10. 14:09:20

ozsimiki írta:Egri,Somossi (lehet nem így kell írni)---> M1
Faragó, Horváth Feri ( :twisted: ), Farkas Norbi---> sport tévés ismétlések
Hajdú B, ifj Knézy---> eurosportos ismétlések
Hajdú B kommentálta a német-lengyelt élőben.
socio66

2008.06.10. 14:09:08

Game90 írta:
kompalor írta:Várható kezdő csapatok:
Spanyolország: Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila - Iniesta, Marcos Senna, Xavi, Silva - Fernando Torres, Villa.
Fabregas? :roll:

Sztem a spanyolok nagy nehezen megverik az oroszokat. A másik meccsen (Görögo. - Svédo.) meg x lesz.
tényleg,Fabregas nincs a kezdőben... :lol: ezen csak nevetni tudok.. :? :o
Aragones mit nézett idén a foci helyett :?: Fabregast kihagyni :?: a legjobb irányító jelenleg :!: hát...ő tudja :roll: :shock:
PCsabi
aka Game90

2008.06.10. 13:57:17

Spanyolország: Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila - Iniesta, Marcos Senna, Xavi, Silva - Fernando Torres, Villa.
Fabregas? :roll:

Sztem a spanyolok nagy nehezen megverik az oroszokat. A másik meccsen (Görögo. - Svédo.) meg x lesz.
socio66

2008.06.10. 13:47:36

Oroszország: Akinfejev - Anjukov, Kologyin, Sirokov, V. Berezuckij - Bisztrov, Szemsov, Zirjanov, Biljaletgyinov, Zsirkov - Pavljucsenko.

3 Barca játékos a kezdőben, jól hangzik. :)
Pogrebnjak akkor nem épült fel? nagy veszteség az oroszoknak!
hajrá spanyolok,remélem hozzák a kötelezőt,hogy ne kelljen izgulni a továbbjutásért! egyébként a negyeddöntőben majd a C-csoport 2. helyezettjével játszanak...nem lesz egyszerű. 8)
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.10. 13:46:29

ozsimiki írta: :shock: #-o Miért így írsz? miért így választasz el? miért írsz egyáltalán?
sry,de nem bírom felfogni miért nem próbálsz meg változtatni. k.o.
Miért olvasod el? :D Én csak pörgetem tovább. :)

Amúgy ha választanom kéne inkább a franciák menjenek tovább a csoportból, mint az olaszok. Már leírtam az EB előtt is, de még mindig fenntartom, hogy a VB-döntős csapatok közzül az egyik már a csoportban elvérzik majd.

Mellesleg ez a pőcs Donadoni miért kezdeti a komplett szezont végigalibiző és semmit nem mutató Milan kp-t? Nagyon max. Pirlo-t hagynám meg, de alap lenne a DDR - Aquilani római tengely. Elől meg mehete egy Del Piero - Toni - Cassano trió.

A komplett védelem is úgy szr ahogy van, szélen talán jó a Zambro - Grosso páros, de hogy a közepével kezdeni kell vmit az biztos. Materazzi - Barzagli (mennyi gólt is kapott a Palermo idén? :lol: )... Ott van Panucci, Chiellini, meg Gemberini is a padon, amikor ez a két szerencsétlen a kezdőben.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.06.10. 13:13:01

bati1989 írta:Valóban nagyon idegesítő volt, ahogy Egri minden 10 percben egyszer kihangsúlyozta azt a gólt!Egy magyar válogatott meccsen természetes, hogy a kommentátor is úgy kommentál, hogy érződik rajta az, hogy a magyaroknak szurkol, meg egy magyar csapat uefa kupa meccsén is!De itt engem szörnyen idegesített!
orska írta:Bezony egyetértek az előttem szólóval, ennyire részrehajló stúdió és kommentár már régen volt látható. Az nem kérdéses hogy jobbak voltak a hollandok és megérdemelten nyertek. Ez a harmatos talján gárda meg könnyen kipottyanhat, de nem is lenne kár értük.
Utálom Egri Viktort. Cinikus, részrehajló, és valóban nem tudom, miért kell egész meccsen hangoztatni, hogy volt egy vitatható gól. Rengeteg meccsen vannak megkérdőjelezhető ítéletek, ráadásul ez nem is volt egyértelmű játékvezetői tévedés. Újabban nem szeretem az m1 közvetítéseit. A BL-ben is
80-szor hangsúlyozták ki egy meccsen, hogy a United Európa legjobb csapata, Ferguson + CR az Isten, mintha a többi csapat nem is létezne. A Barca nem volt jó idén, mégis mezőnyben verte a MU-t, egy huszon... méteres bombagól ellen meg nem lehet mit kezdeni. Arról nem beszélve, hogy a döntőben a Chelseanek is meccslabdája volt. Elnézést, csak előjönnek a régi dolgok. Amúgy hajrá spanyolok, hollandok, meg kiváncsi vagyok az oroszokra is.
kompalor
Jugador d'estrella

2008.06.10. 13:12:22

Várható kezdő csapatok:

Oroszország: Akinfejev - Anjukov, Kologyin, Sirokov, V. Berezuckij - Bisztrov, Szemsov, Zirjanov, Biljaletgyinov, Zsirkov - Pavljucsenko.

3 Barca játékos a kezdőben, jól hangzik. :)
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
gonosz
Jugador d'estrella

2008.06.10. 12:26:39

Nagy meccs volt a tegnap esti!!!! Kíváncsi leszek, ma mit hoznak össze a spanyolok....talán már nem lesz rajtuk átok idén...jó lenne, a keret (mint mindíg) most is mocsokjó! :D
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
kompalor
Jugador d'estrella

2008.06.10. 12:26:38

Döntött az UEFA: szabályos volt Ruud van Nistelrooy gólja

Maguk az UEFA illetékesei is elég tanácstalanul vakargatták a fejüket a C-csoport holland–olasz találkozója után, mikor az első gólról kérdezték őket. Van Nistelrooy találata a szakértőket is megosztotta – les volt-e, avagy tökéletes játékvezetői döntés született –, az európai szövetség pedig szerda délelőttre ígért hivatalos álláspontot az ügyben. A játékvezetők szinte egyöntetűen azt mondják: korrekt döntést hozott Peter Fröjdfelt, és ezt reggeli sajtótájékoztatóján végül hivatalosan is megerősítette az UEFA.

„Száz százalékig helyes döntést hozott az asszisztens, az UEFA szabályainak megfelelően döntött. Igaz, én először lesnek láttam az esetet, a visszajátszás azonban megmutatta, hogy Panucci kivül fekszik, így szabályossá téve Van Nistelrooy pozícióját” – nyilatkozta Cesare Grussoni, az Olasz Játékvezetői Bizottság elnöke.

„A szabály azért született meg így, hogy egy védő ne tudja azzal lesre állítani ellenfelét, hogy kivonja magát szándékosan a játékból az alapvonalon kívül. Nem tudom, itt ez történt-e. Mindenesetre az olasz válogatott nem ezért vesztette el a meccset” – tette hozzá.
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.06.10. 10:54:04

André T. írta:...a
nagy beképzelt,világbajnoknak magátt tarttó olasz brigád...
Hát, srác, szerintem nemcsak ők tartják világbajnoknak magukat, hanem az egész világ, mivel (és ez nem elhanyagolható szempont) ők nyerték a legutóbbi világbajnokságot...
19
madmax87
Jugador del Barça

2008.06.10. 10:41:47

Hát igen végre nem az olaszoknak van szerencséjük,meg hát azért mégiscsak a hollandok sokkal jobbak voltak, már csah egy dolgot nem értek....hogy miért nem akarjuk még mindig megvenni VDV-t????? Alegjob irányito jelenleg iszonyatosan jo labdái voltak tegnap is távolról is veszélyeseb Hlebnél meg föleg veszélyesebb a kapura és nem is lenne drága csak a chelsea elöl kéne elhappolni ás máris kész vagyunk az átigazolásokkal;) Hajrá Hollandia
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.10. 10:40:24

Gekkodan!

Értem én :wink: Én meg azért reagáltam,mert szerintem nem annyira valós,mint szerinted :D

Természetesen ha így lesz,akkor megkövetlek :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.10. 10:38:14

Ozsimiki!

Nem azt mondtam, hogy így lesz, de felvázoltam egy lehetőséget. Gondolkodtam a tegnapi csoporton és el tudok képzelni egy ilyen felállást. Nyilván most már mindenki a győzelemre hajt, ez természetes, egy pillanatig nem hiszem, hogy a franciák a románokra bíznák, nagy hülyék lennének :) De szetintem ez is egy valós esély.

Písz 8)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
bati1989
Jugador del Barça

2008.06.10. 10:37:26

Valóban nagyon idegesítő volt, ahogy Egri minden 10 percben egyszer kihangsúlyozta azt a gólt!Egy magyar válogatott meccsen természetes, hogy a kommentátor is úgy kommentál, hogy érződik rajta az, hogy a magyaroknak szurkol, meg egy magyar csapat uefa kupa meccsén is!De itt engem szörnyen idegesített!
orska írta:Bezony egyetértek az előttem szólóval, ennyire részrehajló stúdió és kommentár már régen volt látható. Az nem kérdéses hogy jobbak voltak a hollandok és megérdemelten nyertek. Ez a harmatos talján gárda meg könnyen kipottyanhat, de nem is lenne kár értük.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.10. 10:33:10

André T. írta: azzal fogásolni
:shock: #-o Miért így írsz? miért így választasz el? miért írsz egyáltalán?
sry,de nem bírom felfogni miért nem próbálsz meg változtatni. k.o.

On:

Egri-t én bírom,sajátos a humora,viszont tegnap tényleg elkommentálta a cuccost,nekem sem tetszett.

AMúgy minden ismerős hang fel-fel tűnik (talán Matúsz még nem,de érte nem nagy kár :D )

Egri,Somossi (lehet nem így kell írni)---> M1
Faragó, Horváth Feri ( :twisted: ), Farkas Norbi---> sport tévés ismétlések
Hajdú B, ifj Knézy---> eurosportos ismétlések

Ma szntem 3-1es Spanyol siker (de nem egyszerű meccs,tehát az eredmény ellenére szoros összecsapást várok), és 1-0ás Görög,v Svéd,ezt még nem döntöttem el :lol:
Kép
orska
Jugador del Barça

2008.06.10. 10:24:59

Bezony egyetértek az előttem szólóval, ennyire részrehajló stúdió és kommentár már régen volt látható. Az nem kérdéses hogy jobbak voltak a hollandok és megérdemelten nyertek. Ez a harmatos talján gárda meg könnyen kipottyanhat, de nem is lenne kár értük.
André T.
Jugador del Barça

2008.06.10. 10:18:37

Én 1998 óta szurkolok Hollandiának és a tegnap esti mecs után nagyon
boldog voltam hogy sikerült 3 rúgni a nagyképű,beképzelt Olasz bandának.
Én azt az egyett megérttem ha egy kommentátor vagy egy csapatt arra fog
ásol az elsőfélidőben hogy lesgólal vezet az ellenfél.De azt nem érttem mié
rt kell egész végig azzal fogásolni amikor a 2 félidőben egyenlithettek volna
ehelyett kaptak 2-őt vagyis megkérdezném Egri Viktorkát és Puhl Sanyikát
hogy ez ő szerintük nem megérdmelt volt???Amúgymeg a hollandokról a
studióban csak 1-2 mondatott mondtak miközben ők domináltak és nem a
nagy beképzelt,világbajnoknak magátt tarttó olasz brigád úgyhogy ebből is
látszik hogy minden a szimpátián alapszik.Egyébként meg azt megérttem
hogy Egri Viktorka meg a stúdióba ülő vendégek Olasz szurkolók de azért
könyörgöm azt megcsinálni hogy az elsőfélidőben felhivnak egybirótt aki
először azt mondja hogy érvényes volt a gól ami (valószinűleg nem tetsz
ett nekik)majd felhivják Puhl Sanyitt aki a legnagyobb Olasz szurkoló és
megkérdezik tőle is hogy érvényes volt e???nekem akkor már elszakadt
a cérna!!! és miután az azt mondta hogy nemvolt érvényes (milyen megle
pő!!! :lol: )azután csak annyit mondtak a stúdióban hogy akkor ez legyen
a végszó vagyis hogy érvénytelen volt a gól.Én erre csak annyit mondtam
hogy akkor legyen nem 3-0-ra győztünk hanem 2-0-ra. :lol: Ha ez az olasz
okat vigasztalja. :lol: Csak elég szomorú volt nekem azt látni hogy végig
erről a felfújt,beképzelt Olasz csapattról beszéltek amikor a pályán volt egy
sokal jobb ellenfél és az Hollandia volt.Tudom hogy nehéz volt megemészte
ni nekik de az Olaszok egy 0 voltak ez az igazság úgyhogy szimpátia ide
vagy oda szerintem nekik a győztes csapatott kellene dicsérni nem pedig
a vesztes éltetni egészvégig.De mondjuk az MTV 1-en csak ha a MU győzz
akkor szokták a győztes éltetni és dicsérni. :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.10. 10:18:24

gekkodan írta:A franciáknak nincs más dolga, mint hozni két X-et és a románokban bízni, hogy a digóktól is lopnak 1 pontot. Ugyanis a legbiztosabb, hogy a hollandok leverik a románokat, a tegnap után ez majdnem fix meccs.

Nem mondtam, hogy ez lesz a vége, de szerintem egy elég valós lehetőség.
Szntem abban bíznia a Franciáknak,h Olaszok nem verik meg ROmánokat,jó nagy hülyeség :wink: Arról nem is beszélve,h Hollandok lehet tuti csoportelsőként érkeznek ROmánok elleni derbihez,tehát nem fog számítani a győzelem,úgyh arra se vegyél mérget,h tuti megverik a románokat, selejtezőben ez egyszer sem sikerült,és tét nélkül nem is fognak küzdeni érte :wink:

Olaszok meg ha nem bírják megverni románokat úgy kell neki,de szntem behúzzák. Hollandok meg nem kapnak ki franciáktól,így franciák lesznek szharban. Amúgy az a csapat aki nem tudja megverni Romániát meg is érdemli a kiesést,remélem így is lesz.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.10. 10:00:21

visca el barca írta:
Boixos írta:....
hát testvérem a próféta szóljon belőle... én még most is el vagyok kenődve, de rendesen.. :( félek, hogy 2002-es francia szindróma lesz..
ambrosini, materazzi, indián, di natale és még toni is felejtős, de rossi, grosso, del piero, perrotta, cassano esetleg boriello/quagliarella be, és minden okés lesz!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt