Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bár mindketten megtudják úgy oldani a feladatot, hogy az jó legyen, egyiküket sem preferálnám. Iniestának sok csapat örülne, mint IRÁNYÍTÓ, de vannak jobbak, Messi pedig előrébb még hatékonyabb.Zsolti írta:Messi nem irányító..ahogy Iniesta sem.
Nem csak neked, mindenkinek:Xavinho írta:Igen,csak sajnos Iniesta nem képes a szervező feladatok megoldására, ez idén nagyon sokszor kiderült már.lionelmessi19 írta:Iniestát aranyosan kihagyjátok mindig. Pedig ezerszer inkább ő, mint Moutinho vagy VdV, ha választani kell hogy melyik játszhat kezdőt.
Iniesta azért nem irányító, mert nem egy egész csapatot mozgató játékos. Sokkal inkább Xavira hajaz, mindketten zseniálisan tartják meg a labdákat, jó meglátásaik vannak, de alapvetően kis passzokkal operálnak, csak ebben Xavi magabiztosabb, Iniesta meg mozgékonyabb, több előretörése van. Nagyon jó játékos mindkettő, de akkor se irányítók.CFirpo3 írta:Miért ne lenne az??? Milyíen tulajdonsága nincs meg ahoz, hogyirányító legyen???Zsolti írta:Messi nem irányító..ahogy Iniesta sem.
Messi nem képes szervezni a játékot,ő egy cselgép,egy hihetetlen gyors játékos,aki szélről beindulva bárkit(bárkiket) képes 1v1-ben megverni és kapura törni.DE nem tudja összefogni a csapatot,nem tudja úgy mozgatni egy csapat részeit,mint pl. Deco,Riquelme vagy MoutinhoCFirpo3 írta:Miért ne lenne az??? Milyíen tulajdonsága nincs meg ahoz, hogyirányító legyen???Zsolti írta:Messi nem irányító..ahogy Iniesta sem.
Hát figyelj Iniesta jó játékos,de nem az a vezéregyéniség. Hasonlítsd össze Riquelmével mondjuk és meglátod,hogy melyik az irányító.merx írta:messi nem irányító az igaz.Zsolti írta:Messi nem irányító..ahogy Iniesta sem.
iniesta esetében nyomós érvekkel támasztottad alá
sztem igenis képes irányítót játszani ha azt a feladatot kapja...
Iniesta nagyon jó játékos, de idén bebizonyosodott, hogy ha Xavival van együtt a pályán, akkor megy a tili-toli, meg a labdajáratás, de igazából nincs ötlet, nem képesek váratlan húzásokra, csak elvétve. Vagyis néhány meccsen jók együtt, de egy igazi irányítóval, aki nem csak 6-7 m-re tud jó passzokat adni, sokkal kombinatívabb lenne a játékunk. De nem akarom bántani Iniestát meg Xavit se, mindketten hasznosak, de akkor is kellene néha egy más fajta stílusú, vezér alkatú középpályás.merx írta:nem tudom mi a baj iniestával amiért szerintetek nem képes irányítani, mit kell tudnia egy irányítónak amit iniesta nem tud de moutinho igen?
erre komolyan választ várok![]()
messi nem irányító az igaz.Zsolti írta:Messi nem irányító..ahogy Iniesta sem.
Van benne valami,de ebben a szezonban is az volt az egyik baj hogy nem volt olyan csere akit ha beküldesz akkor valami lendületet visz a játékba.danko94 írta:csak a cserepadra igazolni nagy vétek lenne...És még kellene legalább 1 csatár islui1698 írta:V.Valdés
Alves-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Toure-Iniesta
Messi-Henry-Silva
Csere:Gomez,Pique,Keita,Pinto,Bojan,Caceres
Szerintem így nem lenne rossz!![]()
A védelem mostmár elég jónak tűnik!
És még jöhetne Moutinho,Villa.....
csak a cserepadra igazolni nagy vétek lenne...És még kellene legalább 1 csatár islui1698 írta:V.Valdés
Alves-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Toure-Iniesta
Messi-Henry-Silva
Csere:Gomez,Pique,Keita,Pinto,Bojan,Caceres
Szerintem így nem lenne rossz!![]()
A védelem mostmár elég jónak tűnik!
És még jöhetne Moutinho,Villa.....
szerintem is így jó lenne.bogen írta:bogen írta:Mikorka Kálmán írta:Jó lenne ez így:
----------------- VV --------------
Alves -- Puyol -- Piqué -- Abidal
--------------- Yaya --------------
------ Xavi ----------- Iniesta ---
----------------Messi -------------
-------- Eto' ---------- Henry ----
szerintem is kell Xavi és Ini isbogen írta:így is vanMikorka Kálmán írta:Jó lenne ez így:
----------------- VV --------------
Alves -- Puyol -- Piqué -- Abidal
--------------- Yaya --------------
------ Xavi ----------- Iniesta ---
----------------Messi -------------
-------- Eto' ---------- Henry ----
ez szimpi lenne nekem is..talán Init+ Messit egy sorral előrébb, valahogy így:
------------------Yaya----------
--------Xavi---------------------
--------------------Iniesta------
------Messi----------------------
--------Eto'o-------Henry-------
jah.. vagy Iniestát vagy Xavit mindig kihagyják, pedig nálam ők az elsők. Ők ketten alap, hogy a kezdőben vannak.lionelmessi19 írta:Iniestát aranyosan kihagyjátok mindig. Pedig ezerszer inkább ő, mint Moutinho vagy VdV, ha választani kell hogy melyik játszhat kezdőt.
Igen,csak sajnos Iniesta nem képes a szervező feladatok megoldására, ez idén nagyon sokszor kiderült már.lionelmessi19 írta:Iniestát aranyosan kihagyjátok mindig. Pedig ezerszer inkább ő, mint Moutinho vagy VdV, ha választani kell hogy melyik játszhat kezdőt.