Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Benzema 21 Villa 26 ez nem olyan nagy külömbség mintha Trezególt vennénk vagy Drogbat szóval Villa is jópár évig a hasznunkra vállna!!!Zsolti írta:mondjuk csak hat évvel fiatalabb Benzema..de Villa valóban jobb lenne...benzemában semmit se látok.
Most em azért,hogy védjem a Madridot,de már régebb óta rajta vannak a Villán,mint Mi.Mental_Theo írta:szerintem ha Eto'o nem megy, akkor nem akarják megvenni Villát (ami hiba lenne) mert hátha 2 csatárral játszana Guardiola, tovább elmondanám hogy 40 millióból sem biztos hogy meglesz, mivel a cselszki is meg akarja venni, tovább a madrid hogy minket bosszantson idobna az ablakon 40 milliót,hogy padoztassa és ne hozzánk kerüljön.
Pont ezt akartam írni. Én is úgy tudom, hogy Messi inkább középen, a csatárok mögött játszik a válogatottban.tudomka958 írta:én azért óvatosabban szólnám le messi irányítóképességeit...
aki figyeli az argentin válogatottat az láthatja,hogy az utóbbi időben messi (és agüero) irányít ott!nem is akárhogy...
Szerintem ha komolyan érdeklődtünk akkor most haggyuk is abba!!!Maradjon csak ott!!!vagy vegye meg aki akarja!!!Villara kell öszpontosítani!!!Villa 40 misiből simán megvan és még jobb is pillanatnyilag!!!És nem is sokkal idősebb!!Messa írta:Del Nidonak még elnéztem, mivel Alvésről volt szó.csababarca írta:Ha abból indulunk ki hogy az egyik füle 40,akkor 50ért vihető...
mivel alves cipője 25 volt...és azért egy testrész fontosabb szerintem...![]()
de ezek a nagyképű nyilatkozatok,istenem.
Aulasnak viszont nagyon nem áll jól. Amúgy nagyon vicces...
Del Nidonak még elnéztem, mivel Alvésről volt szó.csababarca írta:Ha abból indulunk ki hogy az egyik füle 40,akkor 50ért vihető...
mivel alves cipője 25 volt...és azért egy testrész fontosabb szerintem...![]()
de ezek a nagyképű nyilatkozatok,istenem.
Akkor a fülét megtarthatják. Akár mindkettőt.Zozzy 5 írta:40 millióért Benzema füle...Köszönjük, nem kell.
Na Benzema felhagy a focival akkor?! Legalább megvan az új van GoghZozzy 5 írta:40 millióért Benzema füle...Köszönjük, nem kell.
Teljesen egyetértek,eddig az ebén egyáltalán nem ő írányítja a csapatot,az a szerep Deco-é, ez a gyerek sem rossz,de h nem emelkedik ki semennyire közülük az is biztos. Jelenleg ennyit tud Xavi is! Sőt...merx írta: moutinho nálam annyira irányító mint iniesta nektek
egyébként nálam egy irányító fő feladata, hogy szervezze a játékot, összhangot teremtsen az egyes csapatrészek között, és (sztem) erre a célra xavi tökéletesen megfelel
örülnék ha jönne moutinho nem kell félreérteni de nem hiszem, hogy (jelenleg) iniestától vagy xavitól egy hajszállal is jobb lenne, sőt...
akkor hasonlítsuk össze moutinhot is riquelmévelZsolti írta:Hát figyelj Iniesta jó játékos,de nem az a vezéregyéniség. Hasonlítsd össze Riquelmével mondjuk és meglátod,hogy melyik az irányító.merx írta: messi nem irányító az igaz.
iniesta esetében nyomós érvekkel támasztottad alá
sztem igenis képes irányítót játszani ha azt a feladatot kapja...