Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta:Szerintem sem való ide Inzaghi sem Cruz. Larsson merőben más volt. Ő kitette a szívét a pályán akárhol játszott, Se Inzaghiról se Cruzról én ezt nemtudom elmondani...
Akkor abból bőven kijönne Silva.Barcaforever írta:Adnák a 40 millát nem?norbert55 írta:Az Eto'o-ért kapott pénzből megvehetjük Villát+a Deco által kapott pénzt kiegészítve jöhet Moutinho.Silva is meglehet Ronaldinho pénzéből+hozzárakunk pár millát.Am a City mennyit is akar Ronniért adni?De 30at tuti.
Adnák a 40 millát nem?norbert55 írta:Az Eto'o-ért kapott pénzből megvehetjük Villát+a Deco által kapott pénzt kiegészítve jöhet Moutinho.Silva is meglehet Ronaldinho pénzéből+hozzárakunk pár millát.Am a City mennyit is akar Ronniért adni?
Gomez-t nem láttam még játszani legalábbis nem emlékszem rá csak a tegnap mutatott játéka alapján tudok dönteni az pedig borzasztó volt. Tény, hogy nagyon jó testfelépitésü. Szuper Pipo meg számomra ugy egyre szimatikusabb ahogy öregszik, ettől függetlenül ide ne hozzák. Szerintem egy "idősebb" játékosnak nem kell a karierje végén bajnokságot váltania. Inzagi a Seria A-ban öregedet meg ő ahoz ért. Szerintem nem lenne szerencsés váltás se neki sem nekünk.noname írta:Gomez nem rossz játékos, de nekünk most télleg egy olyan Larsson féle öreg róka kell.Olyan kell, aki már nagyon rutinos, kiválóan helyezkedik, ha becserélik, akkor pedig gólt lő.Ilyen Cruz és Inzaghi.Sokan nem bírják főleg az utóbbit, de a világ messze léegjobb lesipuskás csatára.Cruz is rengeteg gólt lő, pedig viszonylag keveset játszik.Cserének neünk egy ilyen ember kell és nem egy 22 éves tehetség.![]()
Deco remélem h megy a cselzihez.Így elég sok pénzt kaphatunk érte, sztem bőven az Inter 12-13 millája felett.Egy 20ast simán megad érte a ruszki.
A Chelsea hivatalos oldala, egy közleményben jelentette be a Világbajnok edző érkezését.visca el barca írta:amúgy kövezzetek meg, de én eddig még sehol nem olvastam, hogy scolari lesz az edző... biztos?
Igen, neten is több helyen olvastam+ benne volt a hírlapban is.visca el barca írta:amúgy kövezzetek meg, de én eddig még sehol nem olvastam, hogy scolari lesz az edző... biztos?
Max a foci24 szerint.skadi írta:VDV nem írt már alá valahova?noname írta:A csatárjelöltek nagy része kiesett, aki maradt, az Etoo és Villa.Nekem mindegy h melyik lesz, sztem ugyanott vagyunk mindkettővel.![]()
Silvának attól tartok fel fog menni az ára, szóal remélem az Inter nem siet Mancini leigazolásával, mert ha EB után már 30 millát kérnek a spanyolért, akkor sztem ki is húzhatjuk az esetleges érkezők közül.
Irányító továbbra is vagy Moutinho vagy VDV.
abra papának mit számít azNóbi írta:deco, vdv, lampard, ballack... nem sok ez egy kicsit támadó középpályásból???socio66 írta:én erről nem hallottam,különben is,ha a cselzi most megveszi Decot,akkor nem hiszem hogy VDV is kellen nekik..
deco, vdv, lampard, ballack... nem sok ez egy kicsit támadó középpályásból???socio66 írta:én erről nem hallottam,különben is,ha a cselzi most megveszi Decot,akkor nem hiszem hogy VDV is kellen nekik..
mielőtt emelni (:D) próbálod a fórum színvonalát csodálatraméltó hozzászólásaiddal, annyi fáradságot vehetnél, hogy megnézed, hogyan is kell írni kedvenc csapatod játékosainak nevét. mert látom az nagyon nem megy...matyi02 írta:villat meg silvat el kéne hozni a valenciától egy csomagba sztem
Szerintem 60millio eu ért a ketöt megérné nem +még marqez
Meg Jourqera vagy mi a neveVagy Tuhuram ezeket bele lehetne rakni az üzletbe meg gudit
sztem meg tök mind1, ha nem hozzánk jön,akk. kit érdekel.socio66 írta:különben is,ha a cselzi most megveszi Decot,akkor nem hiszem hogy VDV is kellen nekik..
barcafan0911 írta:azt olvastam hogy a barca érdeklődik gomez iránt és gomez pedig azt a nyilatkozatot tette hogy szeretne a BARCELONÁBAN játszani.
elvileg az eb után megkezdődnek a tárgyalások és nagy esély van rá hogy gomez érkezik.
én erről nem hallottam,különben is,ha a cselzi most megveszi Decot,akkor nem hiszem hogy VDV is kellen nekik..krisz100 írta:a cselzihez.skadi írta: VDV nem írt már alá valahova?