2008.06.13. 15:42:44
henry remek játékos, csak sajna azt a hibát követtük el, mint a milan pl. rivaldoval, vagy ronaldoval. akkor vették meg amikor még fel-fel villantott valamit a régi fényéből, de nemsokára már csak árnyéka volt önmagának!!! nos, henry sztem a köv. szezonban sem lesz jobb!!! larsson pótlásnak tökéletes...
eto'o-t én nem engedném el, de ha megy, nem benzema kell ide, hanem villa!!! a valencia el is akarja adni, csak nem mindegy mennyiért!!!
a nagyon komoly gondokat felvázoló kérdés: ki fog játszani R10 és Deco helyén??? nincs igazi irányítónk!!! látjuk, ha deco egészséges milyen zsugákat oszt!!! ini és xavi jó játékosok, de nem szervezők, mint anno pl. zidane volt, vagy ma deco, vagy kaká... ilyen emberre nagyon nagy szükségünk van, mert láttuk, ha deco nem volt a pályán csak a körbe-körbe passzolgatás ment és várták a srácok, hogy majd valaki beindul, aki általában messi volt... nem is tudom ki lehetne olyan aki a nyakába venné ezt a szerepet! kaká, vagy diego megszerezhetetlen, deco elmegy... moutinho pedig nem ugyanaz a kategória!!!
Ronaldinho helyére pedig egy gyors, robbanékony, jól cselező játékos kell, aki méltó párja a túloldalon messinek!!! sztem nem kellett volna milliókat elkölteni caceresre/pique-re, akik csak kiegészítő emberek lesznek, hanem ha el akarja adni a vezetés Ronit, akkor első sorban venni kellett volna valakit a helyére, aki méltóképp pótolhatja őt!!! én azt mondom, hogy jelenleg egy ember van, aki felvehetné Ronaldinho mezét és az AGÜERO!!! mindegy mennyit kérnek érte! ha benzemáért kiadták volna a 40 millát, akkor a Kun is bőven megéri!!!!!