Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig a Total Club Manager 2005-el és a Fifa Manager 06-tal játszottam, csak azok már elég régiek és angolul vannak emiatt gondoltam hogy esetleg váltok erre a Footbal Manager 08-ra!Enrique írta:Persze, hogy érdemes, bár ha nem játszottál a korábbiakkal, akkor furcsa lesz.
Én most kezdtem egyet a Wigannel, erősen harcolok a kiesés ellen, de így legalább minden győzelemnek nagyon tudok örülni.
Milyen taktikával játszol, 3-4-1-2?Perrero írta:Keretem, kéne még circa 20 misi, ahhoz, hogy befejezhessem
Pandevnek örülök, bojinovér jött cserébe
Szerintem tedd Bojant egy időre a B csapatba, akkor talán megnyugszanak és aztán ha úgy gondolod hogy minden oké, akkor hozd vissza. Nekem Garay 3 évig volt kb. alapember a védelemben, aztán valamiért a fél csapatnak ellenszenves lett, letettem Garay-t a B-be és utána egy kivétellel mindenki lenyugodott. Igaz én nem hoztam vissza, hanem érdeklődő hiányában felbontottam nagy nehezen a szerződését.ggbuffon írta:A mostani problémám h Villa és Bojan nem szívleli egymást..Tud vki esetleg vmilyen módot arra h kibéküljenek? Tanulni nem akar tőle Bojan, Együtt játszásnál meg megis van az "eredménye"
Vkinek vmi ötlet?
hát szerintem nem lehet beajánlanibaguvixXx írta:Be tudom magam ajánlani egy válogatott edzői posztra vagy várni kell amíg felajánlják nekem ?
Sharky írta:Innen le tudod tölteni angolul, fmhungary-ról pedig tudsz szerezni magyarosítástLampiao írta:Nem tudja valaki honnan tudom letölteni magyarnyelven a Football Manager 2008-at? Van olyan torrent oldal ahol nem kell meghívó és fent van?
Én belekedztem a Rayo Vallecanoval és már lehúztam 4 évet, most játszom az 5.ben és néha megunom pár hétre, de aztán mindig folytatom. A kisebb csapatoknál az a lényeg, hogy addig ne unjuk meg amíg már egy normális csapatunk nem lesz. (ez 2-3 év)kovinho írta:Hát igen, azzal az a baj, hogy mire feljutsz arra a szintre már megunod az egészet. Legalábbis én.
Innen le tudod tölteni angolul, fmhungary-ról pedig tudsz szerezni magyarosítástLampiao írta:Nem tudja valaki honnan tudom letölteni magyarnyelven a Football Manager 2008-at? Van olyan torrent oldal ahol nem kell meghívó és fent van?