2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bocsi, de Eto'o, Ronaldinho ÉÉS Deco eladásából remélnek 80at!!!!xbalix írta:Hát Eto'ot sajnos mindenképpen el akarják üldözni.![]()
Villa nem ér 40 milliót
Nem fogják kifizetni érte. Avval is vitatkoznék h R10 és Eto'o eladásából "alsó hangon" bejön majd 80 millió...
Hát sztem max 50-60 jöhet be, de így is már jól jártunk.
jó lenne szerintem is!!de talán Xavi lenne a kezdő nálamFernando írta:Azért ez nemkis felállás lenne jövőre: (Ha nem igazolnánk irányítót)
_______________________Valdés_______________________
_______________________(Pinto)_______________________
D. Alvés________Puyol_____________Cáceres________Abidal
(?)___________(Márquez)_________(Piqué/Milito)___(Sylvinho)
_______________________Touré________________________
_______________________(Keita)_______________________
___Messi________________Iniesta________________Silva___
___(?)__________________(Xavi)_________________(?)____
________________Henry__________Villa__________________
_______________(Bojan)__________(?)___________________
Szerintem ez egy nagyon nagy csapat lehetne jövőre. Bocs, hogy álmodoztam pöppet.
vki nem is olyan régen belinkelte, hogy ha henk ten cate megy a panahoz akkor vinné guddyt meg oleguert is.MichaaBee írta:Gudjohnsen irűnt érdeklődik a Portsmouth, Ezquerro szabadkártyát kapott, ingyen mehet. Márquez kérdőjeles, őt az Atlético Madrid csalogatja. Eto'óról annyit, hogy maradnia kell! Jobb Villánál! Amúgy még Moutinho kell és kész!roy69 írta:Valaki nem tud mondani olyan híreket például a távozókról?Gondolok itt elsősorban Gudira meg akik kevesebbet játszottak idén?!Róluk mért nincsenek hírek?!V ha van akk én vagyok vak de akk lécci mondjátok el nekem!Köszi
Gudjohnsen irűnt érdeklődik a Portsmouth, Ezquerro szabadkártyát kapott, ingyen mehet. Márquez kérdőjeles, őt az Atlético Madrid csalogatja. Eto'óról annyit, hogy maradnia kell! Jobb Villánál! Amúgy még Moutinho kell és kész!roy69 írta:Valaki nem tud mondani olyan híreket például a távozókról?Gondolok itt elsősorban Gudira meg akik kevesebbet játszottak idén?!Róluk mért nincsenek hírek?!V ha van akk én vagyok vak de akk lécci mondjátok el nekem!Köszi
Bocsi, de Eto'o, Ronaldinho ÉÉS Deco eladásából remélnek 80at!!!!xbalix írta:Hát Eto'ot sajnos mindenképpen el akarják üldözni.![]()
Villa nem ér 40 milliót
Nem fogják kifizetni érte. Avval is vitatkoznék h R10 és Eto'o eladásából "alsó hangon" bejön majd 80 millió...
Hát sztem max 50-60 jöhet be, de így is már jól jártunk.
Sztem kell csatár, Henry kevés. Én nem hiszek már benne, szvsz max cserének jó.faithnomore írta:csak egy felvetés: mi lenne ha mondjuk nem középcsatárt igazolnánk, hanem mondjuk szélső támadót, és henry bemenne középre?
Én nem hallottam arról hogy VdV bárhova is eligazolt volna. Voltak hírek a Chelsea-vel, de ezeket nem lehet komolyan venni.Pedro10 írta:Boulahruz tényleg egy hentes,viszont VDV elkelt már,miért nem figyusztok?
Sneijder is jó lenne,ő az egyik legnagyobb a tornán.
Pocsa11 írta:Egyre jobban meg vagyok győződve arról, hogy VdV simán idevaló lenne. Nagyon szívesen látnám Barca mezben. Mennyi esély van arra, hogy megszerezzük?
barca99 írta:Ez a Boulahrouz mennyire cserejobbhátvéd szint?Eddig csak középen láttam, és amióta eljött Hamburgból szinte csak idegbeteg hentes fszként ismertem. Az EB-n viszont nagyon komolyan tolja a jobb bekk posztot, nem sok sót esznek meg az ő oldalán. Alves mögé én pont ilyen cserét képzelnék el... nem egy nagy támadó, viszont kitűnően védekezik. És mintha kicsit higgadtabb is lenne. 26 éves, pont jó korban van. A Chelsea kölcsönadta, a Sevillában nem sokat játszott, tehát nem egy megszerezhetetlen ember. Vélemények?
Hát én személy szerint nem örülnék Boulahrouznak én olyan igazi favágónak tartom őt. Viszont abban igazad van, h most az EB-n nagyon higgadtan játszik!barca99 írta:Ez a Boulahrouz mennyire cserejobbhátvéd szint?Eddig csak középen láttam, és amióta eljött Hamburgból szinte csak idegbeteg hentes fszként ismertem. Az EB-n viszont nagyon komolyan tolja a jobb bekk posztot, nem sok sót esznek meg az ő oldalán. Alves mögé én pont ilyen cserét képzelnék el... nem egy nagy támadó, viszont kitűnően védekezik. És mintha kicsit higgadtabb is lenne. 26 éves, pont jó korban van. A Chelsea kölcsönadta, a Sevillában nem sokat játszott, tehát nem egy megszerezhetetlen ember. Vélemények?