Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Aki másnak vermet ás, maga esik bele!"csababarca írta:Lionel85 írta:Szerintetek leadja van Basten a románok elleni meccset vagy sem?
Hát ez érdekes kérdés...
De szerintem nem túl jó ötlet.
Azért nem ,mert most visszavesznek a tempóból,akkor könnyen kieshetnek a ritmusból...és ez visszaüthet a kieséses szakaszban...nem egyszerű újra felpörögni...szóval elég érdekes szitu....
igen ez meg a másik...Cooltiszo írta:Viszont ne feledjük, hogy ezért ez az olasz és főleg a francia keret nagyon erős, ha engedik őket tovább jutni, akkor lehet, hogy megtáltosodnak és majd később pont miattuk szívnak. Nem egyszerű dolog ez. Én biztos, hogy teljesen tartalékos kezdőt küldenék a pályára, úgy hogy nyerjék meg ha tudják, de az eddig kezdő játékosokat kihagynám. Így ők se esnének annyira ki a játékból sztem, annyi hogy közösen pihennek egyet, és csak 5 nap múlva játszanak megint.
Lionel85 írta:Szerintetek leadja van Basten a románok elleni meccset vagy sem?
Én orosz győzelemre tettem, de nem vagyok jó tippjátékokban.barca99 írta:Aki jó a tippjátékokban az súghatna nekem egy esti tippet...Kulcsember nélküli oroszok kontra antifoci-Istenek... nekem ez x, de vki úgyis talál egy gólt, csak nem tudom, hogy melyikük...
Az csak a Románoknak lenne jó mert akkor ők jutnának továbbKarashu írta:De poén lenne, ha a Francia - Olasz és a Román - Holland is x lenne!
szerintem nem!!Lionel85 írta:Szerintetek leadja van Basten a románok elleni meccset vagy sem?
Fernando írta:Hát szégyen ez az olasz, francia válogatott. Románok is szégyen de magukhoz képest nagyon jók. Azért remélem nem ők jutnak tovább hanem a Hhollandok mögött az olaszok. A Francia csapat többre lehetne képes, de nem ezzel a kezdővel és edzővel. Kezdeném a védelemmel. Se Sagnolt, se Thuram-ot nem erőltetném. Abidal helyett Evrát játszatnám. Makeléle, Govou, Malouda sem lenne nálam a kezdőbe. Kb így állnék fel a helyükben. De bolond ez a Domenech.
------------Coupet
Clerc-Gallas-Squillaci-Evra
------------Vieira
---Toulalan------Ribery
------------Nasri
------Henry--Benzema