Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát, végülis a svédek a kapuig nem mentek el a 2. félidőben, szóval nem értem h ezt mire alapoztad...amúgy meg a spanyoloknak nem egy lehetőségük volt a 2. félidőben...jobban akarták a győzelmet, és sztem egyáltalán nem érdemtelenül nyertek, de lehet a szurkoló szól belőlem...Varga Tamás írta:Nyertek a spanyolok - érdemtelenül.
A jövőheti lottószámokat nem tudnád nekem megmondani?Varga Tamás írta:Nyertek a spanyolok - érdemtelenül. Ilyen játékkal nem jutnak messzire - most sem.
Aragonés-nek egy valamiben iagaz volt: Raúl a kutyának sem hiányzik. Az eredmények őt igazolják. Mégsem olyan hülye az Öreg.
Szerintem a középpálya azért jobb a spanyoloknál, mert sokkal több a variációs lehetőségük, és a padn olyanok ülnek, akik simán lehetnének bárhol kezdők. Portugál cserék se rosszak, de a spanyolok jobbak. Szerintem.ozsimiki írta:Portugália vs. Spanyolvédelem hasonló erejű,kapús szinten spanyolok jobbak. Középpálya nagyon erős mindkét csapatnál,csatárszinten spanyolok.
Egyetértek azzal, hogy a rutin és fiatal összhangban van, de megintcsak jobb a kp a spanyoloknál, kapus és védelem kb ugyanaz, elől megintcsak többre tartom a spanyolokat. Ha a jelenlegi formát nézzük akkor csak picivel tartom jobbnak, hajszálnyival, amugy sokkal.ozsimiki írta:Holland vs. Spanyol Arrow itt fifti-fifti szerintem,mivel Hollandoknál nagyon összhangban van a rutin,és fiatal tehetségek aránya,sőt ha a neveket és formákat nézzük akkor semmivel sem rosszabbak. Szerintem a keretük is van olyan jó mint spanyolnál.
Jó ezt így könnyű leírni,h olaszok gyengébbek voltak mint svédek,az is lehetséges,h a hollandok ennyire engedték játszani az olaszokat,vagy épp a franciákat. Ennyi erővel akkor idén nem a BARCA volt gyenge,hanem a többi 19 csapat volt nagyon jó.Zozzy 5 írta:A hollandok eredményit hülyeség lenne vitatni, de majd azért kiváncsiságból őket is megnézném majd egy olyan ellenféllel szemben, mint pl. a svédek. Beállnak 10 emberrel védekezni, erősek, kemények, nekik tökéletes ha másodikként mennek tovább. Ezzel szemben első fordulóban az olaszok sokkal gyengébbek voltak mint mondjuk most a svédek, tegnap pedig a franciáknak menni kellett előre, így tudtáj játszani a saját játékukat a hollandok. Megnézem mi lesz majd, ha másra lesznek utalva. Jó kis sport ezozsimiki írta:Spanyolok mégse annyira félelmetesek,találkoztak egy erősebb csapattal,és kicsit elfogyott a tudomány.Hollandok ilyen szempontból sokkal meggyőzőbbek edddig,de még a Portugálok is, 2meccs alapján.
szerk: 2-1
Szerintem ha kizárólag a keretet nézzük,akkor nem sokkal jobb. Most csak a jó formában focizó csapatokat nézem,tehát Holland,Portugál-t.G-Jay írta:Sajnos egyet kell hogy értsek. Csak kérdem én szerinted pl melyik csapat kerete az erősebbozsimiki írta:Spanyolok mégse annyira félelmetesek,találkoztak egy erősebb csapattal,és kicsit elfogyott a tudomány.Hollandok ilyen szempontból sokkal meggyőzőbbek edddig,de még a Portugálok is, 2meccs alapján.
Mert szerintem a spanyol mindegyiknél sokkal jobb, Aragones a hunyó a tutyimutyinak?
G.
A hollandok eredményit hülyeség lenne vitatni, de majd azért kiváncsiságból őket is megnézném majd egy olyan ellenféllel szemben, mint pl. a svédek. Beállnak 10 emberrel védekezni, erősek, kemények, nekik tökéletes ha másodikként mennek tovább. Ezzel szemben első fordulóban az olaszok sokkal gyengébbek voltak mint mondjuk most a svédek, tegnap pedig a franciáknak menni kellett előre, így tudtáj játszani a saját játékukat a hollandok. Megnézem mi lesz majd, ha másra lesznek utalva. Jó kis sport ezozsimiki írta:Spanyolok mégse annyira félelmetesek,találkoztak egy erősebb csapattal,és kicsit elfogyott a tudomány.Hollandok ilyen szempontból sokkal meggyőzőbbek edddig,de még a Portugálok is, 2meccs alapján.
Sajnos egyet kell hogy értsek. Csak kérdem én szerinted pl melyik csapat kerete az erősebbozsimiki írta:Spanyolok mégse annyira félelmetesek,találkoztak egy erősebb csapattal,és kicsit elfogyott a tudomány.Hollandok ilyen szempontból sokkal meggyőzőbbek edddig,de még a Portugálok is, 2meccs alapján.
http://en.wikipedia.org/wiki/Santi_CazorlaEde72 írta:bocs, ez a Cazorla gyerek, ez hol játszik??Aprieto írta:Mondjuk Cazorlában nem tudom mit lát Aragones... Alonso meg ül a padon.