Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fognak úgyse engedni az árból, mivel szinte az összes európai élklub sorba áll érte, ez meg csak felnyomja az árát. Gudy úgyse akarna oda menni. Ő szerintem visszamegy Angliába.Lionel85 írta: mert ha nagyon kell, akkor talán 30-35 millióba is belemennének. Esetleg egy-egy játékost pluszban lehetne adni érte (pl. Gudjohnsen).
Számomra is érdekes volt, hogy miért kellett lekapni a középpályáról Init meg Xavit is. Az oké, hogy az egyik helyére behozta Cescet, de a másik maradhatott volna. Inkább a Villa Torres páros valamelyikét kellett volna lekapni és behozni a helyére Güizat. Csak ezt lehet nem merte meglépni Aragones, nehogy megint megsértődjön Fernando.Lionel85 írta:Puyol sérülése remélem nem komoly, viszont hogy pont Xavit és Iniestát hozta le Aragónes az több mint meglepő számomra, remélem csupán véletlen egybeesés volt hogy a Barçásokat cserélte le...
Csak tudnám, miért kell Raullal foglalkozni, mikor nincs is ott ezen az EB-n???Azzal kell operálni ami van.aronba írta: Nem a Barca középpályás sor volt írásom fő témája, hanem az, hogy Raul igencsak el kellene erősebb csapatok ellen, ha másért nem a rutinja miatt.
Nem írtam le Torrest sem VIllát a kora miatt de raul mellett még is csak kölkök, s tapasztalatlanok, főleg ami nagy világversenyeket illeti, meg is látszott tegnap. Nyertek ugyan de alig.
igen: http://www.cbc.ca/sports/soccer/story/2 ... ml?ref=rss$dudu$ írta:Valaki tud valamit Puyolról????![]()
Nem a Barca középpályás sor volt írásom fő témája, hanem az, hogy Raul igencsak el kellene erősebb csapatok ellen, ha másért nem a rutinja miatt.Varga Tamás írta:aronba!
Hát, Ramos egész meccsen csak szerencsétlenkedett. Legalább egy tucat labdát eladott, Ibráról meg úgy lepattant, mint a gumilabda. Ügyes a kölyök, de tapasztalata még igen kevés. Ibrát egyszer sem tudta megfogni. A tegnapi teljesítménye max. 4-es. A jó beadásai pedig semmilyen veszélyt nem jelentettek a svéd kapura.
Xavi és Iniesta egy picit halványabb volt, de Cesc és Cazorla beállítása sem váltotta meg a világot. Nem lett jobb a középpálya.
És ha megnézted, Puyol mellett Ibra meg sem tudott mozdulni, Ramos meg csak kereste a svédet.
Nah azért valljuk be a svédek elleni meccs egy picit szerencsétlenkedés volt, nem bántásként, de ezen a Barca alakulat leszerepelt, itt teszem hozzá Ramos is benne volt a svéd gólban, de ő támadásban többet nyújtott sok középpályásnál.aronba írta:Varga Tamás írta:Zoli!Zozzy 5 írta: Raul leírása Varga Tamáshoz fűződik, nem hozzádCsak aztán veled folytatódott a vita.
De akkor lezárom én is annyival, ami a véleményem. Biztosabb fotelben érzeném magam, ha nem egy Sergio Garcia ülne a padon, ha már csatárokat is elvisznek cserének. És akkor itt jön az, amit mondassz, hogy vereség esetén se feltétlen csatárt kéne behozni. De akkor ennyi erővel ne is vigyenek cserecsatárokat, ha van egy Torresünk meg egy Villánk (persze ha meg nem ülne senki a padon mindenki meg lenne rökönyödve...)
Nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, és olyan értelmet adnak neki, amilyet én nem írtam - egy szóval, egy gondolattal sem. Én azt írtam, hogy az élet eddig Aragonés mestert igazolta. Tehát: az eddigiek alapján nem hiányzik. Nem leírtam, nem írtam, hogy egy béna fos, aki már egy egyeneset sem tud a labdába rúgni. Csak azt, hogy nélküle is 6 gólt lőttek a spanyolok két meccsen. Ennyit írtam.
Legközelebb próbáld meg HELYESEN értelmezni az általam leírtakat. Általában igyekszem világosan és pontosan fogalmazni.
Köszönöm.
Nah azért valljuk be a svédek elleni meccs egy picit szerencsétlenkedés volt, nem bántásként, de ezen a Barca alakulat leszerepelt, itt teszem hozzá Ramos is benne volt a svéd gólban, de ő támadásban többet nyújtott sok középpályásnál.Varga Tamás írta:Zoli!Zozzy 5 írta:Raul leírása Varga Tamáshoz fűződik, nem hozzádBányász írta: Én nem írtam le Rault...én nem szeretem Rault,ezért nem is hiányzik![]()
Nyílván az a "trend" amit mondasz,de én ellene szegülnék a trendeknek és nem feltétlenül csatárt vinnék be vesztett állásnál.Sőt...
Mivel ritka az,h egy csatár magának csinálja meg a helyzetet,szerintem kifizetödőbb egy kiszolgáló embert behozni ienkor.
Mert ha mondjuk Torres és Villa nem kerül helyzetbe akkor nem gondolom,h Raul annyival nagyobb klasszis,h Ő helyzteb kerülne magától...
Na mindegy nagyon ki van ez hegyezve Raulra,de nekem az általános véleményem is ez.Nem egyezik a véleményünk.
Amúgy amíg a hollandok menetelnek addig nem is érdekel semmi...Csak aztán veled folytatódott a vita.
De akkor lezárom én is annyival, ami a véleményem. Biztosabb fotelben érzeném magam, ha nem egy Sergio Garcia ülne a padon, ha már csatárokat is elvisznek cserének. És akkor itt jön az, amit mondassz, hogy vereség esetén se feltétlen csatárt kéne behozni. De akkor ennyi erővel ne is vigyenek cserecsatárokat, ha van egy Torresünk meg egy Villánk (persze ha meg nem ülne senki a padon mindenki meg lenne rökönyödve...)
Nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, és olyan értelmet adnak neki, amilyet én nem írtam - egy szóval, egy gondolattal sem. Én azt írtam, hogy az élet eddig Aragonés mestert igazolta. Tehát: az eddigiek alapján nem hiányzik. Nem leírtam, nem írtam, hogy egy béna fos, aki már egy egyeneset sem tud a labdába rúgni. Csak azt, hogy nélküle is 6 gólt lőttek a spanyolok két meccsen. Ennyit írtam.
Legközelebb próbáld meg HELYESEN értelmezni az általam leírtakat. Általában igyekszem világosan és pontosan fogalmazni.
Köszönöm.
igen mondjuk ebben van valami.fabregas megint csak csere volt.ha mondjuk xabi alonso játszott volna,lehet feljavul a középpálya.aragones simán behívhatta volna gutit sztem,ha elkapja a jószériát,megoldódik a támadórészleg a kp-n.na mindegy.így döntött,ezvan.redmiller írta:Ma a spanyol válogatott középpályája a Barca idei játékát hozta...Xavinak sok jó passza volt oldalra, meg hátra, de ezt a játékot előre játszák... Iniesta totálisan eltűnt! Remélem ez a játék nem üt vissza a jővő évi Barcánál.
húúú ne is mond.....az utolsó három percben már el is mentem wc-re és imádkoztam hogy lőjjenek még egyet, erre a következő másodpercben ordítanak a haverok hogy góóóól!:D mondom ejhaaa:D ez az "imádkozós dolog" a BL döntőben is bejött!gonosz írta:Huhh de izgultam...de nagyon örültem, hogy nyertek a spanyolok...tényleg megérdemelték. Villa csak eldöntötte!
És még én forgatom a szavakat...Na mind1. A véleményem én is tartom, ez van. Lezárva.Varga Tamás írta: Vitatkozhatunk, de én nem írtam le Raúlt, csak annyit írtam, hogy nem hiányzik, mert nélküle is elég gólerősek a csatárok.
A leírás az, ha valakit eltemetünk, és nem tartunk már semmire. Szerintem. És tényleg nem hiányzik ebből a spanyol válogatottból.
Továbbra is tartom: félreértetted az általam leírtakat. De túl van tárgyalva.
Ja, és nem azt írtad, hogy "ezen az EB-n leírtam Raúlt", hanem, hogy "Raúl leírása Tamás nevéhez fűződik". Nem ugyanaz. Az egyik általánosítás, a másik konkretizált eseményre utal.
Zozzy 5 írta:
Sajnos akkor is európabajnokok, szóval nevezhetem őket a nevükön![]()
Elmonodm még1szer a végszó kedvéért, lesz ami lesz. Kiváncsi leszek rájuk eredménykényszerben. Ennyi.