Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.15. 11:03:11

Lionel85 írta: mert ha nagyon kell, akkor talán 30-35 millióba is belemennének. Esetleg egy-egy játékost pluszban lehetne adni érte (pl. Gudjohnsen).
Nem fognak úgyse engedni az árból, mivel szinte az összes európai élklub sorba áll érte, ez meg csak felnyomja az árát. Gudy úgyse akarna oda menni. Ő szerintem visszamegy Angliába.
Lionel85 írta:Puyol sérülése remélem nem komoly, viszont hogy pont Xavit és Iniestát hozta le Aragónes az több mint meglepő számomra, remélem csupán véletlen egybeesés volt hogy a Barçásokat cserélte le... :roll:
Számomra is érdekes volt, hogy miért kellett lekapni a középpályáról Init meg Xavit is. Az oké, hogy az egyik helyére behozta Cescet, de a másik maradhatott volna. Inkább a Villa Torres páros valamelyikét kellett volna lekapni és behozni a helyére Güizat. Csak ezt lehet nem merte meglépni Aragones, nehogy megint megsértődjön Fernando.
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.06.15. 10:56:30

Asszem Villa elintézi hogy ne vegyük meg, mert nagyon felmegy az ára. :D Az oroszok elleni meccsen mondta a kommentátor minden Villa gólnál, hogy na most csörrent a kassza és ez most is így volt, nem tudom mennyi az ára, de 40 millió euró biztos van már. Kérdés hogy a Valenciának mennyire kell a lé, mert ha nagyon kell, akkor talán 30-35 millióba is belemennének. Esetleg egy-egy játékost pluszban lehetne adni érte (pl. Gudjohnsen).

Puyol sérülése remélem nem komoly, viszont hogy pont Xavit és Iniestát hozta le Aragónes az több mint meglepő számomra, remélem csupán véletlen egybeesés volt hogy a Barçásokat cserélte le... :roll:
Kép
Kép
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.15. 10:33:09

Hát nem volt egy sziporkázó győzelem, sok holtjátékkal folyt a meccs. Azért unalmasnak nem mondanám semmiképp. Már tétnélkül játszuk a görögök elleni meccset, sztem aztis hozzuk egy gyengébb kezdővel. :wink:
A görög-orosz szerintem kiváló meccs volt. Nyertek az oroszok, mert rájuk tettem tippmixen :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
elprat
Capitá del Barça

2008.06.15. 10:31:50

aronba írta: Nem a Barca középpályás sor volt írásom fő témája, hanem az, hogy Raul igencsak el kellene erősebb csapatok ellen, ha másért nem a rutinja miatt.
Nem írtam le Torrest sem VIllát a kora miatt de raul mellett még is csak kölkök, s tapasztalatlanok, főleg ami nagy világversenyeket illeti, meg is látszott tegnap. Nyertek ugyan de alig.
Csak tudnám, miért kell Raullal foglalkozni, mikor nincs is ott ezen az EB-n???Azzal kell operálni ami van.
Raul az utóbbi időben sokat kimaradt a válogatottból,na bumm!?
Van itt 1-2 fiatal,nekik még több rutint kell szerezniük,de ezt csak úgy tehetik meg ha játszanak...azért nem dől össze a világ, mert épp hogy nyertek.
Biztosan bizonyítani akarnak,de nem jöhet ki mindig jól a lépés.....gondolom nem arra játszanak,hogy minél szarabb játékkal,szégyenteljesen szerepeljenek.....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
socio66

2008.06.15. 10:17:37

Nekem tetszett a Spanyolok játéka tegnap.Az,hogy a meccs leült a második félidőre az a Svédeknek volt köszönhető,gyakorlatilag beálltak védekezni a saját térfelükre,és rúgdosták kifele a labdákat vaktában ha megszerezték.A spanyol csapat játszotta amit tud,és amit egy ilyen felfogású csapat ellen lehet..egyelőre a hátsó alakzat magabiztosnak tűnik,azok a játékosok is nagyon magabiztosak akikkel kapcsolatban egy kicsit bizonytalan voltam(Marchena,Capdevila).Ramos hozza magát,Puyol is jó volt,bár ő érte aggódok,remélem nem annyira súlyos a sérülése.A kp. nagyon erős,több variációs lehetőség is van,bár tagnap nem ment senkinek sem igazán,Xavi és Ini lecserélése után Fabregas sem váltotta meg a világot..a vkp. poszton nekem Senna nagyon kellemes meglepetés,fantaszitkusan játszik eddig.(lassal kezdem érteni,miért szerepelt ilyen jól a Villareal idén.. :roll:), Silva is jó volt,a kapu előtt azonban bizonytalankodott,egy csellel mindig többet csinált a kelleténél.Elől a Villa Torres páros nagyszerű,bár félek,ha nekik majd nem jön ki a lépés,nem tudom ki fog majd gólt lőni.Remélem kitart a formájuk és akkor nincs gond...
VamosEspana!
$dudu$
Barça B

2008.06.15. 10:10:38

Köszi :D
Azért Puyol kemény gyerek nem cserélteti le magát egy kis seb miatt :( :cry:
Forca Barca!

EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
socio66

2008.06.15. 10:04:37

$dudu$ írta:Valaki tud valamit Puyolról???? :cry: :oops:
igen: http://www.cbc.ca/sports/soccer/story/2 ... ml?ref=rss
egyelőre nem tudni milyen súlyos a dolog,reménykednek benne hogy nem tart hosszú ideig a felépülése.. :roll: kb.ennyi
$dudu$
Barça B

2008.06.15. 09:42:48

Valaki tud valamit Puyolról???? :cry: :oops:
Forca Barca!

EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
aronba
Jugador d'estrella

2008.06.15. 09:36:21

Varga Tamás írta:aronba!
Hát, Ramos egész meccsen csak szerencsétlenkedett. Legalább egy tucat labdát eladott, Ibráról meg úgy lepattant, mint a gumilabda. Ügyes a kölyök, de tapasztalata még igen kevés. Ibrát egyszer sem tudta megfogni. A tegnapi teljesítménye max. 4-es. A jó beadásai pedig semmilyen veszélyt nem jelentettek a svéd kapura.
Xavi és Iniesta egy picit halványabb volt, de Cesc és Cazorla beállítása sem váltotta meg a világot. Nem lett jobb a középpálya.
És ha megnézted, Puyol mellett Ibra meg sem tudott mozdulni, Ramos meg csak kereste a svédet.
Nem a Barca középpályás sor volt írásom fő témája, hanem az, hogy Raul igencsak el kellene erősebb csapatok ellen, ha másért nem a rutinja miatt.
A tegnapi egy mázlis meccs volt, igaz végigtámadták a meccset, de a fiatalok kihagyták a kihagyhatatlant is, ami Puyolt illeti lecserélték korán, talán sérülés miatt, talán másért.
Másrészt rém rossz ha már Ramostól várod a támadást, vagy a támadás építést, azért eredetileg a Barca kontingens-volt a felelős. Igazad van Fabregas sem volt király, de akkor is nem Ramoson kell számon kérni a támadások sikerteln meddő voltát.
Nem írtam le Torrest sem VIllát a kora miatt de raul mellett még is csak kölkök, s tapasztalatlanok, főleg ami nagy világversenyeket illeti, meg is látszott tegnap. Nyertek ugyan de alig.
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.06.15. 09:22:36

aronba írta:
Varga Tamás írta:
Zozzy 5 írta: Raul leírása Varga Tamáshoz fűződik, nem hozzád :wink: Csak aztán veled folytatódott a vita.
De akkor lezárom én is annyival, ami a véleményem. Biztosabb fotelben érzeném magam, ha nem egy Sergio Garcia ülne a padon, ha már csatárokat is elvisznek cserének. És akkor itt jön az, amit mondassz, hogy vereség esetén se feltétlen csatárt kéne behozni. De akkor ennyi erővel ne is vigyenek cserecsatárokat, ha van egy Torresünk meg egy Villánk (persze ha meg nem ülne senki a padon mindenki meg lenne rökönyödve...)
Zoli!
Nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, és olyan értelmet adnak neki, amilyet én nem írtam - egy szóval, egy gondolattal sem. Én azt írtam, hogy az élet eddig Aragonés mestert igazolta. Tehát: az eddigiek alapján nem hiányzik. Nem leírtam, nem írtam, hogy egy béna fos, aki már egy egyeneset sem tud a labdába rúgni. Csak azt, hogy nélküle is 6 gólt lőttek a spanyolok két meccsen. Ennyit írtam.
Legközelebb próbáld meg HELYESEN értelmezni az általam leírtakat. Általában igyekszem világosan és pontosan fogalmazni.
Köszönöm. :wink:
Nah azért valljuk be a svédek elleni meccs egy picit szerencsétlenkedés volt, nem bántásként, de ezen a Barca alakulat leszerepelt, itt teszem hozzá Ramos is benne volt a svéd gólban, de ő támadásban többet nyújtott sok középpályásnál.
Azért Raul igencsak befér ebbe a spanyol vállogatottba. Lesznek a svédeknél erősebb ellenfelek is, s a fiatal kölköknek nem lesz mindig akkora szerencséjük mint most. Csak kölkökkel nem lehet Eb-t nyerni., ha mások nem a hollandok elintézik ezt a csikó-csapatot[/quote}
Igen a svédek ellen nem volt jó a játék és főként tényleg a barca küldöttség szerepetl le. Bár én Xavival nem voltam nagyon elégedetlen. Raul a keretben lenne a helye,ha nem is kellene sokat játszania,mert Torres és Villa per pill jobb,de szükség lenne a rutinra és a kiesett Zaragoza sztárcsatárát behívni...........Hát nem tudom.......Akkor már inkább Krikic,ha Rault nem is akarja. A másik,h állítólag Aragones azt válaszolta ezekre a kérdésekre,h Raullal nyertünk valamit? Nem. Hát akkor? Na most sztem ez gusztustalan,Raul rengeteg gólt rúgott a válogatottban és visszakérdeznék LUis,veled nyert valamit a spanyol válogatott? Nem.......Akkor miről beszélünk....Na mind1 erről röviden ez a véleményem(ja és rasszista is:D). Am meg sztem azért nem annyira fiatal kölkök ezek már,4-5 éve fociznak keménybajnokságban mindketten,nem kell leírni őket a koruk miatt.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.15. 09:20:01

aronba!
Hát, Ramos egész meccsen csak szerencsétlenkedett. Legalább egy tucat labdát eladott, Ibráról meg úgy lepattant, mint a gumilabda. Ügyes a kölyök, de tapasztalata még igen kevés. Ibrát egyszer sem tudta megfogni. A tegnapi teljesítménye max. 4-es. A jó beadásai pedig semmilyen veszélyt nem jelentettek a svéd kapura.
Xavi és Iniesta egy picit halványabb volt, de Cesc és Cazorla beállítása sem váltotta meg a világot. Nem lett jobb a középpálya.
És ha megnézted, Puyol mellett Ibra meg sem tudott mozdulni, Ramos meg csak kereste a svédet.
Kép
aronba
Jugador d'estrella

2008.06.15. 08:15:12

Varga Tamás írta:
Zozzy 5 írta:
Bányász írta: Én nem írtam le Rault...én nem szeretem Rault,ezért nem is hiányzik :wink:

Nyílván az a "trend" amit mondasz,de én ellene szegülnék a trendeknek és nem feltétlenül csatárt vinnék be vesztett állásnál.Sőt...

Mivel ritka az,h egy csatár magának csinálja meg a helyzetet,szerintem kifizetödőbb egy kiszolgáló embert behozni ienkor.
Mert ha mondjuk Torres és Villa nem kerül helyzetbe akkor nem gondolom,h Raul annyival nagyobb klasszis,h Ő helyzteb kerülne magától...

Na mindegy nagyon ki van ez hegyezve Raulra,de nekem az általános véleményem is ez.Nem egyezik a véleményünk.

Amúgy amíg a hollandok menetelnek addig nem is érdekel semmi...
Raul leírása Varga Tamáshoz fűződik, nem hozzád :wink: Csak aztán veled folytatódott a vita.
De akkor lezárom én is annyival, ami a véleményem. Biztosabb fotelben érzeném magam, ha nem egy Sergio Garcia ülne a padon, ha már csatárokat is elvisznek cserének. És akkor itt jön az, amit mondassz, hogy vereség esetén se feltétlen csatárt kéne behozni. De akkor ennyi erővel ne is vigyenek cserecsatárokat, ha van egy Torresünk meg egy Villánk (persze ha meg nem ülne senki a padon mindenki meg lenne rökönyödve...)
Zoli!
Nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, és olyan értelmet adnak neki, amilyet én nem írtam - egy szóval, egy gondolattal sem. Én azt írtam, hogy az élet eddig Aragonés mestert igazolta. Tehát: az eddigiek alapján nem hiányzik. Nem leírtam, nem írtam, hogy egy béna fos, aki már egy egyeneset sem tud a labdába rúgni. Csak azt, hogy nélküle is 6 gólt lőttek a spanyolok két meccsen. Ennyit írtam.
Legközelebb próbáld meg HELYESEN értelmezni az általam leírtakat. Általában igyekszem világosan és pontosan fogalmazni.
Köszönöm. :wink:
Nah azért valljuk be a svédek elleni meccs egy picit szerencsétlenkedés volt, nem bántásként, de ezen a Barca alakulat leszerepelt, itt teszem hozzá Ramos is benne volt a svéd gólban, de ő támadásban többet nyújtott sok középpályásnál.
Azért Raul igencsak befér ebbe a spanyol vállogatottba. Lesznek a svédeknél erősebb ellenfelek is, s a fiatal kölköknek nem lesz mindig akkora szerencséjük mint most. Csak kölkökkel nem lehet Eb-t nyerni., ha mások nem a hollandok elintézik ezt a csikó-csapatot
Marci
Capitá del Barça

2008.06.15. 00:15:16

http://www.sg.hu/cikkek/60760/gyorsabb_ ... _focilabda
Az EB labdájáról egy kis háttér
Tényleg volt olyan gól ami a szitálás miatt ment be ha jól emlékszem
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.14. 23:21:03

redmiller írta:Ma a spanyol válogatott középpályája a Barca idei játékát hozta... :( Xavinak sok jó passza volt oldalra, meg hátra, de ezt a játékot előre játszák... Iniesta totálisan eltűnt! Remélem ez a játék nem üt vissza a jővő évi Barcánál.
igen mondjuk ebben van valami.fabregas megint csak csere volt.ha mondjuk xabi alonso játszott volna,lehet feljavul a középpálya.aragones simán behívhatta volna gutit sztem,ha elkapja a jószériát,megoldódik a támadórészleg a kp-n.na mindegy.így döntött,ezvan.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.14. 23:16:18

Ma a spanyol válogatott középpályája a Barca idei játékát hozta... :( Xavinak sok jó passza volt oldalra, meg hátra, de ezt a játékot előre játszák... Iniesta totálisan eltűnt! Remélem ez a játék nem üt vissza a jővő évi Barcánál.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.14. 23:04:50

na véégre.sokat kellett várni az első telitalálatra :D nekem mindegy hogy orosz vagy svéd, a lényeg hogy a görögök essenek ki :D nagyon nem bírom őket.a lényeg a mai napon a spanyol győzelem, ma legalább annyira örültem a Villa gólnak, mint amennyire mérges voltam a svájc-török uccsó percben szerzett török gólnál.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.14. 22:41:23

GRT az Oroszoknak! Remélem Spanyolok mögött tovább is mennek,szimpatikusabbak mint a svédek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.06.14. 21:49:08

gonosz írta:Huhh de izgultam...de nagyon örültem, hogy nyertek a spanyolok...tényleg megérdemelték. Villa csak eldöntötte! :D
húúú ne is mond.....az utolsó három percben már el is mentem wc-re és imádkoztam hogy lőjjenek még egyet, erre a következő másodpercben ordítanak a haverok hogy góóóól!:D mondom ejhaaa:D ez az "imádkozós dolog" a BL döntőben is bejött!
:lol: :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.14. 21:19:14

Na, vezetnek ivánék. A görögöknek szokatlan dolgot kell csinálni: támadni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.14. 21:18:41

Huhh, vezetnek az Oroszok. Jó lenne ha 2-0 lenne neki, a tippmixem miatt is...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
gonosz
Jugador d'estrella

2008.06.14. 21:04:10

Huhh de izgultam...de nagyon örültem, hogy nyertek a spanyolok...tényleg megérdemelték. Villa csak eldöntötte! :D
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.14. 20:55:30

A spanyolok abszolút megérdemelten nyertek, bár ez könnyebben is sikerülhetett volna, ha nem lassítják le 1:0 után a saját játékukat. Továbbra is tartom: Ha túlélik a negyeddöntőt, finálét játszanak.
A görög orosz meccs két zseniális edző csatája, ikszesnek tűnik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.14. 20:52:42

Zoli!
Valld be: szereted, ha a Tiéd az utolsó szó! Igaz? (én is) :wink: :wink:
OFF vége.
Pax.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.14. 20:50:57

Varga Tamás írta: Vitatkozhatunk, de én nem írtam le Raúlt, csak annyit írtam, hogy nem hiányzik, mert nélküle is elég gólerősek a csatárok.
A leírás az, ha valakit eltemetünk, és nem tartunk már semmire. Szerintem. És tényleg nem hiányzik ebből a spanyol válogatottból.
Továbbra is tartom: félreértetted az általam leírtakat. De túl van tárgyalva.
Ja, és nem azt írtad, hogy "ezen az EB-n leírtam Raúlt", hanem, hogy "Raúl leírása Tamás nevéhez fűződik". Nem ugyanaz. Az egyik általánosítás, a másik konkretizált eseményre utal.
És még én forgatom a szavakat...Na mind1. A véleményem én is tartom, ez van. Lezárva.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.14. 20:48:49

Zozzy 5 írta:
Sajnos akkor is európabajnokok, szóval nevezhetem őket a nevükön :wink:

Elmonodm még1szer a végszó kedvéért, lesz ami lesz. Kiváncsi leszek rájuk eredménykényszerben. Ennyi.

Nevezheted,de a mondatkörnyezetben úgy jött le mintha hú de nagy dolgot vittek volna véghez ezzel a svédek :D megverték az európabajnokot,aztaaamindenit.

Spanyolok sem játszottak még eredménykényszerben. Én is kiváncsi leszek rájuk,de végülis mindketten azt akarjuk,h a spanyolok is szépen meneteljenek,elvégre nekem ők is kedvenceim,ahogy a hollandok is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt