Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
És a svájciak ellen is szerintem jól játszott,ami abban az itéletidőben meglepő,mármint,h meghúzta és be is jöttek neki a cselek.gekkodan írta:Általam lenézett Egri Viktornak abban igaza van, hogy ez az Arda gyerek pokolian jól játszik. Hihetetlen jó a balszélen. Nem hiába hívják az új Zidane-nak
Törökország 98%-ban Ázsiában van. Most igyekeznek bizonyos erők, hogy teljesen Ázsiához tartozzon. Erőteljesen próbálják lebontani Atatürk államát.Haider írta:Fernando írta:Inkább Csehország mint török. Hajrá Csehek.Nekik azért heyük van a legjobb 8 között.
Én muzulmán vagyok és Törökország félig Ázsiában is van ezért szurkolok a Törököknek
Hosszabbítás nélküli 11-es rúgások döntenek ebben az esetben.lacisac írta:am ha véletlenül(ne így legyen) de döntetlen lesz a vége, akkor melyikük fog tovább jutni? egymás ellen döntetlen, gólkülönbség egyenlő, egyforma rúgott gól egyforma kapott
Szerintem ez nem sportemberes kérdés....nézd meg most a Portugálokat, 8 amúgy kezdő játékos most nem kezd a Svájciak ellen. Hollandok is pihentetni fognak,és nagyon helyes is! Miért nekik kellene tőrődniük azzal,h olaszok,és franciák eddig nem biztosították be a továbbjutásukat? Miért nem verték meg a románokat ő maguk,sokkal könnyebb helyzetben lennének. Én egyáltalán nem tartanám sportszerűtlenségnek,ha a B csapatot küldené fel ellenük,ők is küzdeni fognak szntem,de azt hülyeség elvárni,h a legjobb 11et kezdesse VanBasten, senki se tenne így ha tuti csoportelső a csapata.Varga Tamás írta:Amennyiben a hollandok sportemberek módjára viselkednek, úgy az egyik nagy vszl. továbbjut. Amelyikük továbbjut, az lesz az Európa-bajnok. A hollandok eddig imponálóak, de nem ők lesznek a végső győztesek. Szerintem.
Ma pedig: hajrá csehek, és hajrá svájciak!
igen, én is így gondolom. szerintem a románok nem fognak tudni tovább menni, és így valamelyik "nagy csapat" jut tovább. (szerintem a franciák), és könnyen meg lehet hogy ezüst vagy bronzéremig meg sem állnak!Varga Tamás írta:Nem győzött meg feltétlenül, de sosem szabad őket leírni. Jó, az egyikük most elbúcsúzik, de ha egyikük továbbjut, meg sem állnak a döntőig. Szerintem.André T. írta:Nagyon optimista vagy Tomi!!!úgylátszik téged meggyőzött az olasz és a fr
ancia csapatt teljesitménye gondolom ezért keresed közülük az EB győztest
!!!!Igaz???????![]()
![]()
A nagy csapatok mindig felszívják magukat a végső küzdelemben. Lásd 200-ben franciák, olaszok, 2002-ben németek, 2006-ban franciák, olaszok.
Nem győzött meg feltétlenül, de sosem szabad őket leírni. Jó, az egyikük most elbúcsúzik, de ha egyikük továbbjut, meg sem állnak a döntőig. Szerintem.André T. írta:Nagyon optimista vagy Tomi!!!úgylátszik téged meggyőzött az olasz és a fr
ancia csapatt teljesitménye gondolom ezért keresed közülük az EB győztest
!!!!Igaz???????![]()
![]()
Nem biztos. Simán elképzelhető, hogy a két nagy döntetlent játszik és mondjuk a hollandok csak 1-gyel verik a románokat.Varga Tamás írta:Amennyiben a hollandok sportemberek módjára viselkednek, úgy az egyik nagy vszl. továbbjut. Amelyikük továbbjut, az lesz az Európa-bajnok. A hollandok eddig imponálóak, de nem ők lesznek a végső győztesek. Szerintem.
Ma pedig: hajrá csehek, és hajrá svájciak!
hohó! mi is legyőztük a világbajnokot, és mi is 3 gólt rúgtunk nekik!André T. írta:Olvasom a hsz-ket amiben irják egypárran hogy a Hollandok úgyis kiesnek
a legjobb 8 között meghasonló lócitrom szövegek én nekem csak az a baj
om ezzel hogyha ezt a Románra vagy az Osztrákra mondták volna akkor
mégúgy megisértenném na de egyolyan csapattra aki alapból is esélyes ar
ra hogy megnyerje ezt az egészett nem beszélve arról amit eddiglátunk től
ük teljesitményt hát ez egy vicc gyerekek legalábbis annak szántáttok gon
dolom???Na kezdjük akkor az okokat hogy miért is van esélye megnyerni:
1.Hollandia a világbajnokott és a volt Európa bajnokott győzttele
ellentétbe mondjuk a Spanyolal akik az Oroszokkal szemben győztek
úgyhogy szerintem van különbség a csoportok között.Mert ez a csapatt a
halál csoportból kerültki elsőként.És ezt nemLENNE szabad elfelejtenni.
2.És 7-1 gólkülönbséggel elsők szóval én nemhinném hogy nemvolna esé
lye megnyerni a trófeát.