Roniee21 írta:Holnap hajnalban lesz 02:50-kor a VILÁG LEGNAGYOBB RAGADÓJA.
Brazília-Argentína![]()
Aki teheti nézze interneten
Hajrá Brasilokkkkkkkk
Hát régen lehet a legjobb meccs volt de már negyon szin vonaltalan ezt mutatja az is hogy 0:0 lett
Roniee21 írta:Holnap hajnalban lesz 02:50-kor a VILÁG LEGNAGYOBB RAGADÓJA.
Brazília-Argentína![]()
Aki teheti nézze interneten
Hajrá Brasilokkkkkkkk
Bocsi, elnéztem neked van igazad.kompalor írta:Én úgy tudom, hogy: az első négy helyezett automatikusan kijut a világbajnokságra, míg az ötödik helyezett oda-vissza pótselejtezőt vív az óceániai selejtezők legjobbjával.Hányan jutnak tovább a selejtezőből?
Szerintem az első kettő, de nem biztos. A mostani brazil válogatottnál, lehetne egy sokkal jobbat összerakni.Adam04 írta: Hányan jutnak tovább a selejtezőből?
Hányan jutnak tovább a selejtezőből?kompalor írta:ARGENTÍNA–ECUADOR 1–1 (0–0) Gsz: Palacio (90.), ill. Urrutia (69.)
PARAGUAY–BRAZÍLIA 2–0 (1–0) Gsz: Santa Cruz (26.), S. Cabanas (49.)
A CSOPORT ÁLLÁSA - VB-SELEJTEZŐ, DÉL-AMERIKAI ZÓNA
1. Paraguay 13 pont
2. Argentína 10p
3. Kolumbia 8p
4. Brazília 7p
Mi van most a brazilokkal? Sorozatban kapnak ki! érthetetlen...
Dungát ki kéne már rúgni!
madridista írta:10:39 - Az UEFA szóvívője, William Gaillard elmondta, hogy az AC Milan csapata nem indulhat a jövő évi BL küzdelmekben. Az UEFA szabályai szerint Olaszországból maximum négy csapat indulhat a legrangosabb európai kupasorozatban és ezek neve már ismert: Inter, Róma, Juventus, Fiorentina. A Porto és a CSKA Szófia nem indulhat jövőre a BL-ben, valamint a román Steaua indulása is kérdésessé vált. A Real Madrid tehát nem csúszik vissza a második kalapba.
Jééézusom...elég érdekes reklámfogás
Eszembe jutott egy vicc. OFF,de azért jóVito írta:Az UEFA elvenné a lengyel-ukrán duótól az Eb-t
főhet Platini feje
Biztosították magukat.Van egy olyan kitétel benne,h egy esetleges gyengébb EB szereplés után "saját döntésére" lemondhatfir3bird írta:Pfff nagyon jó döntés hozott az olasz szövetség, majd ha jól lebőg a squadra azzurra akkor majd 10x meggondolják jó döntés volt e.fUtBoLiStA írta:Donadoni szerződését 2010-ig meghosszabítottákEzt hogy bulizta ki
![]()