Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
KG-nek ez meg az első meccs volt, ahol jól játszott, a többin elég sokat küszködőtt, elég rosszul dobott (40% körül), fault próblémái voltak, nem volt akkora meghatározó erő a meccseken. Piercenek 1 nagyon gyenge mérkőzése volt, a többin hozta magát, és döntő szitukban jobban ott volt. A döntő alakulására nagyobb hatással volt. KG előtt nálam még Ray is előbb volt, a döntőben ő is többet mutatott.G-Jay írta:Grat a Bostonnak!Slither írta:És ami a legfontosabb számomra, KG-nek meglett az első gyűrűje! Most már egy döntő MVP címre kell hajtania, hogy teljes legyen a repertoár.
Nekem is ez volt a legfontosabb, hogy KG nyerjen végre. Lehet hogy csak én érzem ugy h inkább ő volt MVP mint PP? OK sérülten játszott, meg visszajött és brillírozott egy meccsen, de nekem KG jobban tetszett. Nyah mind1
G.
wutang85 írta: A 2. legnagyobb ---1998-ban a Bulls - Jazz dőntőn volt egy 42 pontos különbségű gyözelem-- 96-54-re nyert a Bulls:)
Grat a Bostonnak!Slither írta:És ami a legfontosabb számomra, KG-nek meglett az első gyűrűje! Most már egy döntő MVP címre kell hajtania, hogy teljes legyen a repertoár.
Garnett már szerintem nem kapja meg mert az alapszakaszban ővé lett a legjobb védő cím és szerintem 2 díjat nem adnak oda nekibogen írta:nem kötekedésből, de HA mondjuk még lesz 2 meccs ahol Garnett 30-20as statot ér elakkor szvsz Ő lesz
vagy Ha mondjuk Kobe behúz két meccset a LALnak akkor meg Ő
bár tény, hogy a Bostonba van 3 olyan sztár akinek igencsak elférne a gyűrű a kezén és ilyen közel tutti nem fogják elengedni...és sajna valóban PP a legesélyesebb rá
Na ez szép volt grat:D DE ha megnézed a statisztikát Bryantnél és Jerry Westnél mutat némi eltérést:D És itt van Pierce,ha az utolsó meccsen egész jól játszik,nem is kell varázsolnia,csak jól játszani,akkor sztem az övé!bogen írta:ha elég lukas emlékezetem nem csal akkor már volt példa a történelem során arra, hogy a vesztes csapatból került ki a MVPKalap1988 írta: Bryant tuti nem lesz Mvp,nem emlékszem olyanra és sztem nem is volt még,h vesztes csapatból választottak volna mvp-t.
szerk.:
és jól emlékeztem! Idézek a nba.comról:
1969 -- Jerry West, Los Angeles
Averaged 30.9 points, 3.9 rebounds and 7.5 assists in 18 playoff games as the Lakers lost to the Boston Celtics, 4-3. West has been the only NBA Finals MVP to play for a losing team.
ha elég lukas emlékezetem nem csal akkor már volt példa a történelem során arra, hogy a vesztes csapatból került ki a MVPKalap1988 írta: Bryant tuti nem lesz Mvp,nem emlékszem olyanra és sztem nem is volt még,h vesztes csapatból választottak volna mvp-t.
G-Jay írta:Nyah, ma eldőlhet a nagydöntő, bár már igazából eldőlt, szép volt Boston, és Garnett! Már csak haza kell vinni. Mit gondoltok mi lesz?
G.