Barça Igazolások 2008-09
Ezt nem értem!Most nem Villa az elsőszámú kiszemelt?Erre Trezeguet iránt érdeklődünk?!Nah mennyenek oda,tudjátok hova a vezetőség ugy ahogy van...grt nekik
Most olvastam h a Barca érdeklődik Pavlyuchenko iránt! Menjenek a ''''...ő és Trez pont nem alkalmas a Barcába, szerintem ide egy gyors, erős, ugyanakkor mindenképp technikás csatár kell...Villa tökéletes lenne, de Ibra, Drogba is jó lenne...a padra pedig kell egy akármikor bevethető játékos Bojan mellé, pl. Gomez...a középpályára én mindenképp a Van der Vaart-Moutinho párosból választanék, mind2 jó lenne, plusz szerintem VdV simán eljátszana balszélsőben is...
- xbalix
- Jugador d'estrella
Lehet h igazad van, de sztem, Bojan nem igazán illik a 3 csatáros rendszerbe (középen játszatva). Tudom, játszott ott, gólokat is lőtt, de nagy hátrány h nem elég magas illetve erős. Emiatt sokszor elveszhet a védők között. Persze erősödik is majd biztos, de sokkal magasabb nem lesz. Ő sztem jobban tudna egyfajta árnyék éket játszani, pl Henryvel párban. Ti mit gondoltok?abreu írta:Ha ezt az enyémre válaszoltad, akkor közlöm hogy én se akarnám leigazolni Trezeguetet, és nem is irtam h akarom.NorDinho írta:Ez az!
Adjuk el Etoo-t és vegyük meg Trezeguet-et,igy aztán k*rva erősek leszünk!
Hihetetlen milyen bunkók az emberek!Csak azt irtam ha már őt akarják leigazolni, akkor valszeg azért, mert nem akarnak hatalmas pénzt áldozni egy csatárra, hiszen hamarosan Bojan lesz az elsőszámú csatárunk.
Ja amúgy meg ha már Eto'o elmegy én simán visszahoznám Saviolát! Igaz ez lehetetlen, mert fizetni kellene érte. Ha nem a Margitba megy akkor talán vissza lehetne hozni. Sztem neki is jobban feküdne a 2 csatáros játék. 119 meccs/49 gól az átlaga a Barcában. Kár h ez csak álom marad.

Hányat? Tudnál mondani egy párat konkrétan?lopakodo írta:Viktor Valdésegyszerűen elrontja a csapat védekezését
idény annyi potyát kapott
nem csoda h nincs benn a spanyol válogatottban
Igor Akinfejev egy fiatal ,tehetséges kapus
és 10 millió€ az ára
gyorsan meg kéne venni :!:nem tom h a vezetőség h ne vette ,még észre h VV a csapat gyengepontja
Mostantól Valdes saját topikjában beszéljetek róla!
S.
You'll Never Smoke Alone

Ha ezt az enyémre válaszoltad, akkor közlöm hogy én se akarnám leigazolni Trezeguetet, és nem is irtam h akarom.NorDinho írta:Ez az!
Hihetetlen milyen bunkók az emberek!

- xbalix
- Jugador d'estrella
Trezeguet NEM kell a Barcába! Én nagyon tisztelem, és jó játékosnak is tartom. DE: Soha nem játszott a PDban, és már 31 lesz idén... A Barcának a jövő csapatát kellene építeni, fiatalokkal, és pár rutinos játékossal is. A rutin sztem már mindenhol megvan, mostmár fiatalokat kéne igazolni! A védelemben Puyol-Milito-Márquez, középpályán Xavi-Keita, elöl Henry (de ha marad Eto'o is ilyen sztem). Ők tudnak majd segíteni a fiataloknak, de sztem ha túl sok az idősebb, akkor eljöhet a váltás ideje megint hamar. Könyörgöm ne legyünk már Milan! 

nem Akinfeev-vel van bajom, hanem azzal, hogy sokan szidják Valdést, mert nem a világ legjobb kapusa. Petr Cech mit csinált a törökök ellen??? Nekik azon ment el az Eb, de a Barcának nem Valdés 3-4 bakiján ment el a bajnokság! Cechet mindenki jobbnak tartja, ő is hibázott.
OFF: lopakodo, csak azért szólok, mert új vagy, de használd a szerkeszt gombot, egymás után ne írj két hozzászólást!
OFF: lopakodo, csak azért szólok, mert új vagy, de használd a szerkeszt gombot, egymás után ne írj két hozzászólást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2008.06.16. 18:12:02-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- lopakodo
- Capitá del Barça
jóMichaaBee írta:van egy ötletem! ha ilyen nagy a szád, jelentkezz Pepnél a következőévre!lopakodo írta:Viktor Valdésegyszerűen elrontja a csapat védekezését
és 10 millió€ az ára
gyorsan meg kéne venni :!:nem tom h a vezetőség h ne vette ,még észre h VV a csapat gyengepontja

van egy ötletem! ha ilyen nagy a szád, jelentkezz Pepnél a következőévre!lopakodo írta:Viktor Valdésegyszerűen elrontja a csapat védekezését
és 10 millió€ az ára
H a t t r i c k
- lopakodo
- Capitá del Barça
Viktor Valdés
egyszerűen elrontja a csapat védekezését
és 10 millió€ az ára

Itt alapvetően nem arról van szó,hogy Trezeguet vagy Eto'o-e a jobb csatár,hanem arról a korszakváltásról,amit elkezdett a vezetés!Más kérdés,hogy lehet,hogy Eto'o-t nem kéne belevenni ebbe a pakliba!Szerintem sem kéne Eto'o-t eladni,én Trezeguet max. a padra hoznám,oda viszont túl drága!
Remélmem,bár még nem láttam azt a Hernanes gyereket,de biztos jobb lehet,mint Hleb,szóval én a brailra szavaznék!Joao Moutinhonál meg szerintem,ha tényleg azt mondta,hogy egyszeri lehetőség a Barcába szerződni,akkor vele nem lesz gond!Több játékos,ha Eto'o nem megy el,akkor nem is kell!Ha elmegy,akkor én Villát favorizálnám,de semmiképp sem 50 millióért!Akkor inkább már Drogba 35ért egy Eto'o csere keretében,de azért nehogymár 50-et adjunk érte!Jó játékos meg minden,de szerintem 50-et nem ér!
Remélmem,bár még nem láttam azt a Hernanes gyereket,de biztos jobb lehet,mint Hleb,szóval én a brailra szavaznék!Joao Moutinhonál meg szerintem,ha tényleg azt mondta,hogy egyszeri lehetőség a Barcába szerződni,akkor vele nem lesz gond!Több játékos,ha Eto'o nem megy el,akkor nem is kell!Ha elmegy,akkor én Villát favorizálnám,de semmiképp sem 50 millióért!Akkor inkább már Drogba 35ért egy Eto'o csere keretében,de azért nehogymár 50-et adjunk érte!Jó játékos meg minden,de szerintem 50-et nem ér!
.
csak az a baj Trezeguet meg Henry hiába beszélnek egy nyelvet, hiába haverok, Eto'o is úgy várta Henry-t, h dejókleszünkegyütt, erre meg csak zavarták egymást eddig...abreu írta:Eddig nem nagyon értettem h a Barca mér akarja leigazolni annyira Trezeguet-et, hiszen már 30 éves.Aztán most arra gondoltam, h valszeg ugy gondolják, h Henry meg Trezeguet jó lesz 2-3 évig, utána meg Bojan is beérik és akkor ő lesz az elsőszámú támadónk. Ha ezért akarják leigazolni Trezeguetet akkor az nem olyan rossz ötlet.
![]()
H a t t r i c k
- lopakodo
- Capitá del Barça
ja ha trezeguet akarják megvenni ,akkor nagy hülyékNorDinho írta:Ez az!

NorDinho írta:Ez az!

kire gondolsz

Ez az!
- lopakodo
- Capitá del Barça
akkor csak 5kilibarca írta:Igor Akinfejev+Arda Turan+David Villa+Joao Moutinho+David Silva = 5lopakodo írta:Sztem még hat játokost kell leigazolni:
Igor Akinfejev(nagyon nagy tehetség)
Arda Turan(nem az eb-n láttam először ,nagyon jól tolja)
David Villa(kirobbanó formában van már 3 éve)
Joao Moutinho(Sztem simán pótólná ronnit)
és végül:David Silva(az EB-n eddig nem játszott jól ,de ez csak jó(ár))
Bombaesrős lenne így a barca![]()
Keita-t nem kellet volna leigazolnicecáres jó lesz!higyétek el!
![]()
Cáseres![]()
Amúgy ennyi játékost nem tudom miből akarsz megvenni.

Készareszsocio66 írta:Cácereskilibarca írta:
Cáseres![]()

Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
- kilibarca
- Capitá del Barça
Igor Akinfejev+Arda Turan+David Villa+Joao Moutinho+David Silva = 5lopakodo írta:Sztem még hat játokost kell leigazolni:

Cáseres

Amúgy ennyi játékost nem tudom miből akarsz megvenni.
- csabimo
- Capitá del Barça
Ami mellette szol hogy alacsony lenne a fizetése évi 2 millio, jol lö messziröl!!! Az átigazolási diját nemtom, kicsi pénzért miért ne!Alberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... close.html
ehez mit szóltok? sztem jó lenne bár én nem ismerem annyira! nektek mi a véleményetek??? jó játékos???
És ki a hatodik???Villat Silvat Moutinhot én is elviselném!!!lopakodo írta:Sztem még hat játokost kell leigazolni:
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Eddig nem nagyon értettem h a Barca mér akarja leigazolni annyira Trezeguet-et, hiszen már 30 éves.
Aztán most arra gondoltam, h valszeg ugy gondolják, h Henry meg Trezeguet jó lesz 2-3 évig, utána meg Bojan is beérik és akkor ő lesz az elsőszámú támadónk. Ha ezért akarják leigazolni Trezeguetet akkor az nem olyan rossz ötlet.

http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... close.html
ehez mit szóltok? sztem jó lenne bár én nem ismerem annyira! nektek mi a véleményetek??? jó játékos???
- lopakodo
- Capitá del Barça
Sztem még hat játokost kell leigazolni
:
és végül:David Silva(az EB-n eddig nem játszott jól ,de ez csak jó(ár)
)
Bombaesrős lenne így a barca
Keita-t nem kellet volna leigazolni
cecáres jó lesz!higyétek el!

és végül:David Silva(az EB-n eddig nem játszott jól ,de ez csak jó(ár)

Bombaesrős lenne így a barca

Keita-t nem kellet volna leigazolni

- csabimo
- Capitá del Barça
Ma olvastam a realmargit oldalán hogy, villa elutasitotta a chelsea ajánlatát mert mindenképpen spanyoloban szeretne maradni...
Továbbá volt egy cikk miszerint Croniért a real 50misit és robinhot adná...ha létrejön a transzfer akkor a realnak is szüksége lesz egy csatárra és elég nagy versenyhelyzetet fog teremteni villa esetleges átigazolásával kapcsolatban....
Továbbá volt egy cikk miszerint Croniért a real 50misit és robinhot adná...ha létrejön a transzfer akkor a realnak is szüksége lesz egy csatárra és elég nagy versenyhelyzetet fog teremteni villa esetleges átigazolásával kapcsolatban....