2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért az osztrák-horvát 0-2 lettBalika Gaucho írta:Ki jut tovább ma a B csoportból ha nyernek az Osztrákok és a Lengyelek is mondjuk 1-0ra??
Mert akkor mind két csapatnak ugyanannyi pontja van , a gólkülönbségük is azonos és egymással döntetlent játszottak.
Helo!Gomezinho írta:Szerintem a Németek egy sima 3 assal behuzzák! VAgyis nagyon remélem!Hajrá Németország! Egyik kedvenc csapatom!
Senna sztem a legjobb spanyol vkp. Jobb mint Xabi Alonso, vagy akármelyik más. Sztem kell abba a csapatba. A Villarrealban is ő a vezér, rugott nekünk is pár gólt. Meg hihetetlen, h néha mekkora bombákat képes lőnisocio66 írta:Senna vkp,Fabregas pedig tkp...nemigen egymás helyén játszanak.. Senna egyébként szerintem nagyon jó produkciót nyújt eddigG-Jay írta: Talán azért irták, mert Cesc igenis vkp-ként kezdte pl az Arsenalban is, és bőven tud azt is játszani. Más kérdés, hogy már nem ott játszik.
Szerintem inkább az a vicces, hogy Senna szorítja ki Cesc-et, Iniestával nem értem mi a baj...
Meg hogy Guti?Oké, nem rossz játékos nem vitatom el, de azért nem ott van már ő, hogy Xavit vagy Init padoztassák helyette.
G.
Senna vkp,Fabregas pedig tkp...nemigen egymás helyén játszanak.. Senna egyébként szerintem nagyon jó produkciót nyújt eddigG-Jay írta: Talán azért irták, mert Cesc igenis vkp-ként kezdte pl az Arsenalban is, és bőven tud azt is játszani. Más kérdés, hogy már nem ott játszik.
Szerintem inkább az a vicces, hogy Senna szorítja ki Cesc-et, Iniestával nem értem mi a baj...
Meg hogy Guti?Oké, nem rossz játékos nem vitatom el, de azért nem ott van már ő, hogy Xavit vagy Init padoztassák helyette.
G.
Talán azért irták, mert Cesc igenis vkp-ként kezdte pl az Arsenalban is, és bőven tud azt is játszani. Más kérdés, hogy már nem ott játszik.Andrisveres írta:NEMZETISPORT szerint Fabregas posztja: védekezőközéppályás... no comment!
mellesleg h barcelona elég vicces h iniesta vagy xavi kiszoríthatja a kezdőből! sőt... még egy Fabri - Gutit is megnéztem volna.. egy olyan meccsen ahol kell a gól!
Egyetértek! A kezdeti döcögősebb(csak góltermés miatt) meccsek után nem panaszkodhatunk! Két nagyon hajtó házigazda,sziporkázó nagycsapatok, ugyanakkor óriási gondba kerülő nagycsapatok,magabiztos középcsapatok, lüktető iram,szép megmozdulások,gólók. és ez csak fokózódik a további sorsdöntő meccseken,már a további 3.csoportkörbeli meccseken. Bár Törökök hajtását nehéz lesz felülmúlni. Így kell ezt: nem utcsó percekre hagyni,hanem egy félidőn át rohamozni ha úgy áll az eredmény. Megtették,és be is jött.barca99 írta:Szerintem eszméletlen jó ez az EB, én nagyon élvezem a meccsek többségét. Törököknek max. riszpekt
Egyetértek a véleményeddel eddigi legjobb meccs volt az összes közül! Le a kalappal mekkora harc volt és ezzel már a törökök mindenkinek a szemébe jó pontot szereztek!!! Ja a bíró szerintem kissé néhol vakon volt de ez sem rombolta a játékélményt!!!Game90 írta:Az EB eddigi legjobb meccse volt a török - cseh! Bár volt olyan időszak, amikor vicceket meséltünk a haverokkal, annyira unalmas volt a meccs...![]()
Mondjuk kiváncsi lettem volna egy 11-es párbajra, mivel a török kapust kiállították...![]()
Portugália meg 'odaadta' a meccset Svájcnak
Na ezekután a házam is felrakom a törökökreVarga Tamás írta:Nekem is - a horvátoknak. Ma is a cseheknek drukkoltam, de a törökök megérdemelték a továbbjutást.
Nekem is - a horvátoknak. Ma is a cseheknek drukkoltam, de a törökök megérdemelték a továbbjutást.ozsimiki írta:Nem mellesleg Hamit Altintop 3 gólpaszt adott![]()
![]()
![]()
Horvát Törökön megvan kinek drukkolokRemélem Portugál-Török,és Holland-Spanyol eldődöntők lesznek, Holland-Portugál fináléval