Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
plussz az eddigi érkezők...norbert55 írta:Számoljunk:
Decoért kapunk 15 milkát.
Ronnieért 20-at.
Eto'o-ért 40-et.
Ez így 75.
+Oleguer,Gudy=kb.8
Legyen 80.
Silva 25.
Moutinho 20
Villa 40
85.
Nagy veszteség nélkül megoldható ezek a frissítések.
ne vicceljünk már ilyennel, hogy Arda...egy meccs alapján nem fognak idehozni senkit!!!Kowa írta:Haggyátok már mi a f"nak nekünk Quaresma ....? Mikor van Iniestank.,Xavi., Hernandes? ...Egy önző .,nagyképű focista., Inkább vegyük meg Van Persiet.,Diego Capelt.,Arda., .......Fiatalok.,Teknikások.,gyorsak., előttük áll a jövőő Remélem barcelona mezbe..........
Valóban igazad van, elnézést a tévedésért. Mondjuk a lényeg akkor is ugyanaz, hogy Q kiszorult a csapatból, s ez nem tetszett neki. Egyébként nem is tudom miről beszélünk, hisz azon a poszton van egy MessinkDanka00792 írta:Lehet, hogy rosszul tudom, de Quaresmát 2004 ben adtuk el, és ekkor vettük meg Giulyt. Szoval nem küzdhettek a csapatba jutásért....Lujo írta:Nem tudom mióta nézel Barca meccseket, de ha nem csak az elmúlt 3 évben, akkor tudhatnád (s nem quaresmáznál folyamatosan), hogy mikor Guilyvel küzdöttek a kezdőbe kerülésért, a francia simán lenyomta, mert ő tudott csapatember lenni.
Utánanéztem, jol emlékszem és igaz! Nem játszottak soha egy csapatban együtt.
Riquelme nem nyujtott itt, a Barca-ban maradandót. A Villareal-ban ezerszer jobban játszik, mint anno a Barca-ban.André T. írta:[1.Talán ebbe a Quaresmás dologban igazad van na de pl.Riquelmétt miért
kellett elengedni????Hmm??????Erről is Frank tehet???
Perrero írta: engem meg akkor kap el a sírás amikor a te baromságaidat olvastam... Quaresma nem türte a padot... akkoriban nem fért volna be a kezdőbe... és nem laporta hibája h elment Quaresma, Rijkaardnak nem kellett, ezért elcserélte Decora, 1 elnök normális esetben nem szol bele abba hogy ki játszon és ki ne
ja és légyszives kapcsold ki a géped, köszi -örökre
azért ez elég kemény fordítás...régész írta:sziasztok!
szerintetek ebből mi az igaz?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=185360&
Ha Samu esetében is igaz, akkor nálam Pep elég mélyre elásta magát. Olyan mélyre, hogy nagyon nagyot kell homorítania, hogy pozitívba lendüljön nálam a népszerűségi indexe.régész írta:sziasztok!
szerintetek ebből mi az igaz?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=185360&
Lehet, hogy rosszul tudom, de Quaresmát 2004 ben adtuk el, és ekkor vettük meg Giulyt. Szoval nem küzdhettek a csapatba jutásért....Lujo írta:Nem tudom mióta nézel Barca meccseket, de ha nem csak az elmúlt 3 évben, akkor tudhatnád (s nem quaresmáznál folyamatosan), hogy mikor Guilyvel küzdöttek a kezdőbe kerülésért, a francia simán lenyomta, mert ő tudott csapatember lenni.