Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem most perpill a FF2 is aláhúzza...Slither írta:Én úgy emlékszem, hogy a régi firefoxom is aláhúzta a helyesírási hibákat, de lehet hogy csak angolnál mükődött.
Nem tudja vki, hogy mennyire kompaktibilisek a pluginok ezzel az új verzióval? Talán várok még kicsit a lecseréléssel.
Szerintem is nagyon királyos lett! Automatikusan kijelzi pl. a helyesírási hibát, a keret más lett, a böngésző felkínálja a lehetőségeket, automatikusan benn van a Wikipédiára való kutatási lehetőség. A címsor is dizájnosabb lett. Én elégedett vagyok.Los Banditos írta:Most töltöttem le 2 perc alatt. Nem kicsit jó
Én már elég rég 2 hónapja kb és teljesen megvok vele elégedve hiba nélkül működik úgyhogy nyugodt szívvel tudom ajánlani...torrestoni írta:valaki letöltötte már a Firefox 3-at? ha igen honnan?
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-rc.htmlcsababarca írta:valaki letöltötte már a Firefox 3-at?
ha igen honnan?
Itt is elkezdte a szemétozsimiki írta:Atya ÉgAnnyira szakad,ömlik itt az eső,h szinte ki se látni
Ilyet elég ritkán láttam...(Nagykanizsa környéke)
tudom...láttamVarga Tamás írta:Négy hsz-el lejjebb Tim barátunk belinkelte az oldalt. Onnan megteheted.csababarca írta:valaki letöltötte már a Firefox 3-at?
ha igen honnan?
Négy hsz-el lejjebb Tim barátunk belinkelte az oldalt. Onnan megteheted.csababarca írta:valaki letöltötte már a Firefox 3-at?
ha igen honnan?
Nálunk 19óra környékén kezdett el hirtelen szakadni, esett kb 10-15 percet, aztán ugyanolyan hirtelenséggel el is állt. Ez Mór (Székesfehérvártol kb 30km-re) környékén volt.ozsimiki írta:Atya ÉgAnnyira szakad,ömlik itt az eső,h szinte ki se látni
Ilyet elég ritkán láttam...(Nagykanizsa környéke)