Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem kellenenek mindenféleképpen. Csatárnak Adebayor is jó lenne, szélsőnek meg Mancini. Mondjuk Silvát én is szívesebben látnám mint Mancinit, szerintem jobb. csak alternatívaként írtam. Csatárposzton viszont Adebayor nálam a favorit.norbert55 írta:Silva+Villa mindenféleképpen kell.Am itt vki regelve van a madridistán?
LG írta:Én hamarább adnám meg a Hlebért a 20-at, mint Mutinnyóért a 25-t. Sztem a fehérorosz jobb játékos, többet tett már le az asztalra, nagy csapatban bizonyitott.
Ezzel én is így vagyok, de itt a fórumon mindig a fiatalok a kiskedvencek. Nasri/Diego, Benzema/Huntelaar mizéria. Most éppen Moutinho és Silva az istenkirály, pedig azért egyikre se lehet mondani, h olyan sokat bizonyított már.LG írta:Én hamarább adnám meg a Hlebért a 20-at, mint Mutinnyóért a 25-t. Sztem a fehérorosz jobb játékos, többet tett már le az asztalra, nagy csapatban bizonyitott.
Jah igen, néha-néha megjelennek ilyen vicces gyerekek isPoszi írta:Ha nagyon brazilt akarnak akkor én Hernanes helyett inkább Kerlont venném, ő inkább szervező, és hatalmas tehettség!
Az mondjuk igaz h ő se egy égimeszelő!
Az lehet, hogy Te nem tudod, de Guardiola biztos tudja, éppen ezért ad el játékosokat... Egyébként én remélem, hogy 4-3-3 lesz továbbra is.Mental_Theo írta:én speciel még mindig nem tudom, milyen felállásban gondolkodik Guardiola.. 4-4-2? 4-1-2-2-1 mint eddig? vagy 4-2-3-1,stb? addig nem kéne gondolkodni kit adjunk el,amig nem tudjuk melyik posztr hány játékos kéne jövőre..
Ez olyan mint h Guardiola lett az edző.Vagy bejön v nem.LG írta:Ja, csak éppen még semmit sem bizonyitott itt, hatalmas zsákba macska, erre rá mernéd bizni a csapat irányitásátnorbert55 írta: Hernanes maradt.Nem lenne ő rossz irányítónak sőt.Nagyon jól lő távolról is.Am július 6.-áig elakarják intézni az igazolásokat,vagyis az elnökválasztás nem folyásol be semmit.A vezetőség 1re hülyébb
Ja, csak éppen még semmit sem bizonyitott itt, hatalmas zsákba macska, erre rá mernéd bizni a csapat irányitásátnorbert55 írta: Hernanes maradt.Nem lenne ő rossz irányítónak sőt.Nagyon jól lő távolról is.Am július 6.-áig elakarják intézni az igazolásokat,vagyis az elnökválasztás nem folyásol be semmit.
Spórolós?Sztem egyáltalán nem!Ha te 30 milliót egy védőért spórolásnak nevezel, akkor nagyon sok pénzed lehet.André T. írta:Laportáék egytöketlen,spórrolós
eszetlen,tárgyalóképtelen,makacs állatok.SZTEM
Ronaldinhot és Decot is asszem nagyrészt Rosellnek köszönhetjük!mezenga írta:Nemtom mi a bajotok Laportával. Ő hozta ide Ronaldinhot(MU-t és a Realt megelőzve) Eto'ot Decot. Bl győztes csapatot csinált, 2 spanyol bajnokságot nyertek. Most meg sokan szidják. Tipikus. Ha jól megy a csapatnak akkor minden f*sza,mindenki király de ha baj van mindenki takarodjon.
Összegeket számolgatni meg tök fölösleges, sztem itt senki nem lát bele a Barca pénztárcájába, ezt hagyjátok rá a szakemberekre.
Ez nem a Fifa Manager játék.