Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Huntellaar tőlem jöhetne kezdőbe is, szerindem nagy tehetségVarga írta:Adebayort jobb játékosnak tartom mint Berbatovot. Nem értek eggyet azzal hogy Adebayor "nem Barca szint" . Eto'o "szintjén" még nincs, de szerintem meg tudná oldani a pótlását és ha nem tévedek nagyot akkor 25-30 milló euróból kijön.norbert55 írta:Villa számára is vonzóbb a Real(egyszer nyilatkozta)de akkor nézzük a legroszabb lehetőséget:nemjön Villa.Menjünk tovább:
-Adebayor:Nem kell nem Barca szint.Attól h volt egy jó éve.
-Berbatov:Én nem tartom rossz játékosnak ha nem jönne Villa akkor őt támogatnám.
-Gomez:Jó,fiatal,teknikás játékos.Spanyol vér is van benne megvan hozzá a teknikája h nálunk játszon ha Villa nemjön akk őt és Berbatovot favorizálom.
A sorrend:Villa,Berbatov,Gomez
A sorrend nálam: Adebayor, Ibrahimovic, Villa, Gomez
Ha két csatárral fogunk játszani akkor kell még egy cserecsatár. Trezeguet/Berbatov/Huntellaar
szerk: A két csatáros felállásnál természetesen Henry a másik csatár.
Szerintem kb. 25-30millió euro.norbert55 írta:Ennek a videó alapján kellemeset csalódtam Adebayorban.Jól fejel,agresszív,magas és nagyon jól tud kiugrani.Mennyibe is kerülne?
Oké, akkor mostmár el is magyarázhatnád, hogy eddig akkor mi alapján mondtad azt, hogy nem Barca szint? Komolyan érdekel hogy mi játszódik le a fejedben, ha ugy ítélsz meg valakit, hogy nem is láttad még, hisz ezek szerint nem is láttad még.norbert55 írta:Ennek a videó alapján kellemeset csalódtam Adebayorban.Jól fejel,agresszív,magas és nagyon jól tud kiugrani.Mennyibe is kerülne?
És ehez egy youtubeos video kellett, h rájöjj? Egyesek komolyan csukott szemmel nézik a focimeccseket.norbert55 írta:Ennek a videó alapján kellemeset csalódtam Adebayorban.Jól fejel,agresszív,magas és nagyon jól tud kiugrani.Mennyibe is kerülne?
Sokan fognak röhögni a madridon, h ha 60milliót + Robinhot odadják C.Ronaldoért cserébe. Ha így lesz, akkor a mi erősítéseink nagyságrendekkel jobbak lesznek.Bapszi írta:A madrid nyerte a bajnokságot magasan , és ők C.Ronaldoval erősitenek....
Mi nagyon gyengék voltunk csak 3.-ok lettünk.....és mi majd erősitünk Hernanessel meg Adebayorral...
Ilyen kilátástalannak nagyon rég láttam a helyzetet!:(
Ezt az idényt nem nyerték ök olyan nagyon magasan, nagyon sokat hibáztak, sok volt az eladott mecs, a gond az volt, hogy ilyenkor mi nem tudtuk kihasználni a helyzetet, és nyerni a mecseket, hogy elúszott a bajnokság, csak és kizárolag magunknak köszönhetjük. Mi szinte teljesen kicserélödünk, egy nagyon sikeréhes, fiatal csapatot öszerakunk, akkor nem lesz mit félnünk, szerintem.Bapszi írta:A madrid nyerte a bajnokságot magasan , és ők C.Ronaldoval erősitenek....
Ez fogós kérdés!G-Jay írta:Jah, így már értem. Akkor nekünk Dwight Howard kell Orlandóból. Csak tudnám hogy építjük majd beAsys írta:Nem Barca szint, mert nem Supermen!![]()
![]()
G.
Jah, így már értem. Akkor nekünk Dwight Howard kell Orlandóból. Csak tudnám hogy építjük majd beAsys írta:Nem Barca szint, mert nem Supermen!![]()
Nem Barca szint, mert nem Supermen!G-Jay írta:http://youtube.com/watch?v=JEL8nrkeQYYnorbert55 írta:Adebayor:Nem kell nem Barca szint.Attól h volt egy jó éve.
Csak neked csak ma. Hogy lásd nem csak az Arsenalban játszott és nem egy éve tanult meg focizni, bár sejtem h végig se fogod nézni de sebaj. Ezt ma már kibeszéltük, de ha Adebayor nem Barca szint, akkor te meg nem vagy ennek a forumnak a szintjén, mégis itt vagy. Sajnos. Valaki adjon már indokot is nem csak azt hogy nem Barca szint.
G.
Adebayort jobb játékosnak tartom mint Berbatovot. Nem értek eggyet azzal hogy Adebayor "nem Barca szint" . Eto'o "szintjén" még nincs, de szerintem meg tudná oldani a pótlását és ha nem tévedek nagyot akkor 25-30 milló euróból kijön.norbert55 írta:Villa számára is vonzóbb a Real(egyszer nyilatkozta)de akkor nézzük a legroszabb lehetőséget:nemjön Villa.Menjünk tovább:
-Adebayor:Nem kell nem Barca szint.Attól h volt egy jó éve.
-Berbatov:Én nem tartom rossz játékosnak ha nem jönne Villa akkor őt támogatnám.
-Gomez:Jó,fiatal,teknikás játékos.Spanyol vér is van benne megvan hozzá a teknikája h nálunk játszon ha Villa nemjön akk őt és Berbatovot favorizálom.
A sorrend:Villa,Berbatov,Gomez
Hernanest játszatnád biztosan és inkább Xavit vagy Iniestát ültetnéd a padra? Érdekes elgondolás....norbert55 írta:Silva sztem mindenféleképpen kell:
A középpályáról mutatom:
4-3-3
-----------------------Xavi/Iniesta------------Touré-----------------------------
------------------------------------Hernanes--------------------------------------
Messi----------------------------------csatár----------------------------Silva
4-4-2
Messi---------------------Xavi-----------------Iniesta------------------Silva
Mindenhol meglenne a helye.
http://youtube.com/watch?v=JEL8nrkeQYYnorbert55 írta:Adebayor:Nem kell nem Barca szint.Attól h volt egy jó éve.
Danka00792 írta:http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... hir_id=844Varga írta:szélsőnek meg Mancini.
Silvát én is szívesebben látnám egyébként, még ha Mancini nem is állapodott volna meg az Interrel.
Villa-t pedig kötelezö megszerezni, ha Eto'o elmegy, a jelöltek közül még ö közelíti meg legjobban Samu szintjét.
http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... hir_id=844Varga írta:szélsőnek meg Mancini.
A real soha nem igazol posztra. Hiába van egy halom csatáruk Villa jól játszott az előzö szezonba rögtön kicsengetnének érte jópár milkát, aztán meg leültetik a kispadra...norbert55 írta:De a Real-nak hová kell Van Nistelrooy,Raúl,Higuain mellé Villa?