Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az aranylabdával kapcs annyit,h benne van a 2004-2005-ös szezon 2. fele...röhöghetsz magadom és én meg rajtadDanka00792 írta:Xavinho írta:Ronaldinho azért lett aranylabdás,m 2003-2004-es szezonban és a 2004-2005-ös szezonban maradandót alkotott...bocsika
Beckham már 2004-2005-ben egy kalap kaka vt a realnál és 2005-2006-ban is csak a nevéből élt,szintúgy,mint Figo és Raul(más kérdés,h Raul idén feljavult), Carlosról meg nem is beszélve. Owent meg ne nagyon említsd,m nem is játszottZidane is túl vt már pályafutása zenitjén,de talán még ő meg Ronaldo vtak az "igazi" sztárok, a többi inkább az idei Deco-ra meg Dinnyére hasonlított.Szal ennyit a galaktikusokról. Az meg,hogy van egy csapat nem jelenti azt,h vegyünk senkiket,hátha sztárok lesznek
![]()
![]()
![]()
Az aranyladba szavazás az adott éven belüli teljesítményre vonatkozik. Egyébként ezen jót nevettem, köszönöm a vidám hangulatot.
Beckham pedig az egyik legelszántabb, küzdöbb játékos volt a Real-ban, Barca drukker vagyok, de csodáltam az elszántságát! Raúl-t pedig sajnos nem kerülték el a sérülések. Owen, nos, Owen-nek volt a legjobb percenkénti gólátlaga, szinte mindig csereként ment a pályára, és legtöbbször gólt is szerzett. Ronaldo gólkirály lett 2003/04-ben, Zidane posztján talán még most is ür van, nem hiába keres ilyen elánnal irányítót a Madrid. (ez csak felvetés, mostanában nem követem annyira a Real-t)
"Az meg,hogy van egy csapat nem jelenti azt,h vegyünk senkiket,hátha sztárok lesznek"
Aki eljut a Barca-ig, az már alanyi jogon nem "senki". Egyébként sem szoktunk "senki"-ket igazolni, ha tudsz 3 olyan "senki"-t mondani az elmult 4 évben, aki tényleg senki, akkor megtapsollak.
U.I.: Ne rövidits mindent légyszives, néhol nagyon nehezen bogóztam ki, mit is akarsz közölni.
Nem ismerem igazán, de az EB-n mutatott teljesítménye alapján ő lehet egy újabb jelölt csatár posztra.Fernando írta:Ez a Pavlyuchenko egészen meggyőzően játszik ezen az EB-n. Ha jól tudom cikkeztek is az esetleges Barcába való szerződésével kapcsolatban. Mindenesetre érdemes figyelni a játékát.
Xavinho írta:Ronaldinho azért lett aranylabdás,m 2003-2004-es szezonban és a 2004-2005-ös szezonban maradandót alkotott...bocsika
Beckham már 2004-2005-ben egy kalap kaka vt a realnál és 2005-2006-ban is csak a nevéből élt,szintúgy,mint Figo és Raul(más kérdés,h Raul idén feljavult), Carlosról meg nem is beszélve. Owent meg ne nagyon említsd,m nem is játszottZidane is túl vt már pályafutása zenitjén,de talán még ő meg Ronaldo vtak az "igazi" sztárok, a többi inkább az idei Deco-ra meg Dinnyére hasonlított.Szal ennyit a galaktikusokról. Az meg,hogy van egy csapat nem jelenti azt,h vegyünk senkiket,hátha sztárok lesznek
Ronaldinho azért lett aranylabdás,m 2003-2004-es szezonban és a 2004-2005-ös szezonban maradandót alkotott...bocsikaDanka00792 írta:Ronaldinho aranyladbás LETT. A LETT-en van a hangsúly, tehát nálunk lett igazi sztár, nagy külömbségXavinho írta:Eto'o már a Mallorcával nyert spanyol kupát és sokszor tört borsot a real orra alá meg játszott az UEFA kupában.Bár nem vt világsztár,de főleg a spanyol focit kedvelők körében elég ismert vt.
Deco és Giuly csapatuk legjobbjaként szerepeltek a BL döntőjében.Ronaldinho aranylabdás lett. Puyolról,van Bronckhorstról,Márquezről meg Xaviról nem is beszélve a középpályán meg még vt egy van Bommelünk meg egy Iniestánk is meg nálunk vt Larsson is. Ne mondjad már nekem,h nem hemzsegett sztároktól a csapatunk 2005-2006-ban meg az az előtti szezonban.![]()
Deco, Giuly, Xavi, van Bommel, Iniesta, Larsson. Mind nagy név, de közel sem annyira (ezt nemrég le is irtam, de leirom mégegyszer, hogy Xavinho pajtásunk is lássa) mint: Beckham, Zidane, Ronaldo, Figo, Raul, R.Carlos, Owen, Casillas stb... Mégis mi lettünk bajnokok. Nem mindig a sztárokkal teletűzdelt csapat nyer, ezt kell megérteni.
Én sem hiszem hogy elmenne csak kíváncsi voltam a véleményekre.Rivaldo11 írta:Egyértelműen Lahmot. Bár jobblábas, simán bejátsza a bal oldalt is, ráadásul ha van valami Alvessel, át lehet tolni jobbra. De nem hiszem hogy Abidal távozik. Sokkal inkább abban bízom, hogy egy tudásához illő remek szezont produkál.Varga írta:Ha Abidal visszamenne a Lyonba akkor ti kit vennétek a helyére?
Ronaldinho aranyladbás LETT. A LETT-en van a hangsúly, tehát nálunk lett igazi sztár, nagy külömbségXavinho írta:Eto'o már a Mallorcával nyert spanyol kupát és sokszor tört borsot a real orra alá meg játszott az UEFA kupában.Bár nem vt világsztár,de főleg a spanyol focit kedvelők körében elég ismert vt.
Deco és Giuly csapatuk legjobbjaként szerepeltek a BL döntőjében.Ronaldinho aranylabdás lett. Puyolról,van Bronckhorstról,Márquezről meg Xaviról nem is beszélve a középpályán meg még vt egy van Bommelünk meg egy Iniestánk is meg nálunk vt Larsson is. Ne mondjad már nekem,h nem hemzsegett sztároktól a csapatunk 2005-2006-ban meg az az előtti szezonban.
Eto'o már a Mallorcával nyert spanyol kupát és sokszor tört borsot a real orra alá meg játszott az UEFA kupában.Bár nem vt világsztár,de főleg a spanyol focit kedvelők körében elég ismert vt.norbert55 írta:Xavinho írta:Ha így folytatjuk,akkor nemhogy látványosan,de még eredményesen sem fogunk játszani.
Elküldünk az előző 4 év legjobb 4 támadó játékosa közül 3-at ráadásul olyan helyetteseket nézünk ki,mint Adebayor meg Silva meg Hernanes meg stb...
Én Eto'o elküldése előtt értetlenül és dühösen állok.Egyetlen ember van jelenleg,akit alkalmasnak tartok a kameruni helyettesítésére és az Villa.
Ezzel nem azt mondom,h Trezeguet vagy Benzema nem jó játékosok,de nem hiszem,hogy alkalmasak lennének arra a játékra,amit a Barca képvisel.
Guardiola kijelentése pedig arra enged következtetni,hogy csak dobálózik a nevekkel,de még kb 0 az,amit a csapatról tud...
Remélem,hogy jóra fordulnak a dolgok,de van egy olyan érzésem,hogy ,ha ez így megy tovább,akkor nagy bukta lesz belőle
Volt teli sztárcsapatunk az idén+azelőtt.Semmit nem nyertünk.2005,2006-ban sem voltak nagy sztárok mégis mindent nyertünk.Eto'o-ék is itt lettek sztárok.Akiket veszünk az idén és nem sztárok attól még lehetnek sztárok.Jók leszünk higgyétek el.
Egyértelműen Lahmot. Bár jobblábas, simán bejátsza a bal oldalt is, ráadásul ha van valami Alvessel, át lehet tolni jobbra. De nem hiszem hogy Abidal távozik. Sokkal inkább abban bízom, hogy egy tudásához illő remek szezont produkál.Varga írta:Ha Abidal visszamenne a Lyonba akkor ti kit vennétek a helyére?
messinho19 írta:de megy mivel jövöre ugyis lejár a szerződése és a MU sztem mos kér érte 120 milliot minthogy elmenjen ingyen 1 év mulvapityi írta:C.Ronaldo nem megy a Madridba!!Ezek a nevek meg csak alternatívák a lehetséges emberek között.
Xavinho írta:Ha így folytatjuk,akkor nemhogy látványosan,de még eredményesen sem fogunk játszani.
Elküldünk az előző 4 év legjobb 4 támadó játékosa közül 3-at ráadásul olyan helyetteseket nézünk ki,mint Adebayor meg Silva meg Hernanes meg stb...
Én Eto'o elküldése előtt értetlenül és dühösen állok.Egyetlen ember van jelenleg,akit alkalmasnak tartok a kameruni helyettesítésére és az Villa.
Ezzel nem azt mondom,h Trezeguet vagy Benzema nem jó játékosok,de nem hiszem,hogy alkalmasak lennének arra a játékra,amit a Barca képvisel.
Guardiola kijelentése pedig arra enged következtetni,hogy csak dobálózik a nevekkel,de még kb 0 az,amit a csapatról tud...
Remélem,hogy jóra fordulnak a dolgok,de van egy olyan érzésem,hogy ,ha ez így megy tovább,akkor nagy bukta lesz belőle
de megy mivel jövöre ugyis lejár a szerződése és a MU sztem mos kér érte 120 milliot minthogy elmenjen ingyen 1 év mulvapityi írta:C.Ronaldo nem megy a Madridba!!Ezek a nevek meg csak alternatívák a lehetséges emberek között.
Mi az h kezdőbe vennénk?Ha esetleg cserének szánná a vezetőség és csereként s.z.a.r.n.á. a gólokat akkor szerinted továbbra is a csere padon ülne?Ilyen nincs h vkit cserének vesznek meg!Megveszik, a többi rajta áll vagy bukik!Varga írta:Szerintem jobb lenne ha lenne egy biztos csatár a kezdőbe aki kicsit sem zsákba macska. Huntelaar pedig cserének, aztán ki tudja lehet hogy szezon közben beharcolná magát a kezdőbe. Szvsz azért nem lenne jó ha kezdőbe vennénk, mert nagy a kockázat vele.Johnny írta:
Huntellaar tőlem jöhetne kezdőbe is, szerindem nagy tehetség
Bapszi írta:A madrid nyerte a bajnokságot magasan , és ők C.Ronaldoval erősitenek....
Mi nagyon gyengék voltunk csak 3.-ok lettünk.....és mi majd erőstünk Hernanessel meg Adebayorral...
Ilyen kilátástalannak nagyon rég láttam a helyzetet!:(
Szerintem jobb lenne ha lenne egy biztos csatár a kezdőbe aki kicsit sem zsákba macska. Huntelaar pedig cserének, aztán ki tudja lehet hogy szezon közben beharcolná magát a kezdőbe. Szvsz azért nem lenne jó ha kezdőbe vennénk, mert nagy a kockázat vele.Johnny írta:
Huntellaar tőlem jöhetne kezdőbe is, szerindem nagy tehetség