2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pep nem fog három védős felállással játszani. Négy védővel stabil a védelem. Egyébként is, ha már annyira három védővel akarsz felállni, akkor mind a háromnak KÖZÉPSŐVÉDŐNEK kell lennie, attól függetlenül, hogy ott van két VKP. Különben egy meccsen kapnánk 5 gólt is.lopakodo írta:sztem egy 3-2-1-2-2 is jó lenne.így:
Valdés/Akinfeev
Alves Puyo Abidal
Keita/Xavi Touré
Van der Vaart
Messi Silva
Adebayor Henry
Ezzel a caspattal bl-t is lehetne nyerni :twisted:simáán
persze, 3 védővel, amiből minimum egy tipikus szélsővédő...lopakodo írta:sztem egy 3-2-1-2-2 is jó lenne.így:
Valdés/Akinfeev
Alves Puyo Abidal
Keita/Xavi Touré
Van der Vaart
Messi Silva
Adebayor Henry
Ezzel a caspattal bl-t is lehetne nyerni :twisted:simáán
De jó!!!Lesy írta:Konkrétan nem mondta milyen formációt választ. Arról ejtett szót, hogy tervei szerint többféle felállásban is szeretné játszatni csapatát. Szerinte a 4-3-3-at játszani állandóan túl kiismerhető.Monti írta:Az lehet tudni ,hogy Pep mit akar,4-4-2 vagy 4-3-3?Mondott valamit evvel kapcsolatban?
Konkrétan nem mondta milyen formációt választ. Arról ejtett szót, hogy tervei szerint többféle felállásban is szeretné játszatni csapatát. Szerinte a 4-3-3-at játszani állandóan túl kiismerhető.Monti írta:Az lehet tudni ,hogy Pep mit akar,4-4-2 vagy 4-3-3?Mondott valamit evvel kapcsolatban?
Szerintem ez a szitu,most merőben eltérő ,mint az utóbbi két sikertelen év. Jópárszor leírtad,h milyen régóta követed a BARCA-t,és amúgy is a focit mint sport, akkor Te is tudod,h sociok igénye ide,vagy oda,egy 60-70%ban új csapat,új edzővel, nem sanszos,h rögtön alázza Európát,és annyira meghatározó tud lenni,mint azt sokan szeretnénk... a Barca beválallta h elkezdi a változtatásokat,én is megelégszem azzal egyenlőre,h lássam,h jó uton halad e a csapat,rögtön nem várok nagy eredményeket,persze ha megtörténik az csak annál jobb.Varga Tamás írta: Nem hinném, hogy a sociók és a drukkerek kibekkelnének még 2-3 sikertelen, kísérletezgetős évet. Akkorra Laportát simán felkoncolják, vagy élve elégetik (képletesen). Az én elvárásom, hogy a következő idény végén: vagy PD-, vagy BL-elsőség, de a Copa del Rey-elsőséggel is elégedett lennék. Ha egyik sincs, Pep mehet, ill. mennie KELL.
Etooka írta:Getafexbalix írta:Ha jól végiggondolod, nem igazán kaphatott volna, jobb állást (edzői múlt nem lévén)Bernd Schuster
Schusternek az a nagy "múltja" volt,mielőtt a Getafe leszerződtette,hogy a Levantet(azt nem tudom,hogy ő juttatta fel-e őket),de ha igen,akkor feljuttatta őket és egy fél szezonon át gyűjött velük a 9.helyre elegendő pontot,aztán kiesett velük!Hát nem tudom,hogy ezek után Pepnek mért nincs jobb ajánlólevele,ő legalább bajnokságot nyert!Szerintem a "B" csapat előtt a Getafe simán szerződtette volna,ha nincs Laudrup!Laudrup meg Schuster is nulla múlttal ment oda és lám,milyen jó edzők lettek!És ha szerencsénk van,akkor Pep már a Barcát is rögtön tudja irányítani!Én szurkolok neki!
Ui.:Persze,Josénak is örültem volna![]()
Hát nemtom, de szerintem egyik edző sem garantálhat címeket, trófeákat, stb. azt úgyis a csapat hozza össze, de itt még csapat sincs, csak alakul!! Ilyen helyzetben szerintem akárkit kérdeztél volna, akárki lenne az edző, senki nem ígért volna semmit. Az viszont, hogy harcos csapatunk legyen, az edzőn múlik és ezért vállalhatja a garanciát. Szerintem ez korrekt! Az edzőkérdés meg remélem jó sokáig nem fog előkerülni nálunk!xbalix írta: Reményei szerint a Barca harcolni fog, nem lesz lélektelen játék. De egy szóval nem mondta h a Barca győzni fog és címeket nyerni!!! Amúgy én szurkolok neki a legjobban mert nagyon szerettem játékosként is. De én a legjobban annak örültem volna, ha jön egy jó szakember, aki már vmit letett az asztalra, mert sztem most erre van szükség. Pepet el tudtam volna képzelni mellette, másodedzőként (a B csapat után ez is megtiszteltetés). Ő lehetett volna a tréner jobb keze, aki ismeri a klubot, a játékosokat, és nem utolsósorban a B csapatot is! Maradhatott volna a B csapat edzője is sztem...
Getafexbalix írta:Ha jól végiggondolod, nem igazán kaphatott volna, jobb állást (edzői múlt nem lévén)